Image
Image
17170
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8461/17884013_1425540314169864_2451264621534185420_n-1634649523.jpg

SERVIS in TRGOVINA gospodinjskih aparatov STEGAS, Solkan Priporočamo

Cesta IX. korpusa 57 , 5250 Solkan, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje SERVIS-TRGOVINA STEGAS d.o.o. je bilo ustanovljeno 15.9.1992 ,
na začetku smo se ukvarjali z popravilom in prodajo Candy ter Bosch gospodinjskih aparatov ter le prodaja Blanco programa korit ter armatur.
Kasneje se je prodajni program razširil.
Izvajamo popravke vseh velikih hišnih aparatov Bosch in Simens, Candy Hoover, BEKO, Aeg Electrolux in Miele.

Zagotavljamo vam edinstveno izkušnjo pri nakupovanju gospodinjskih aparatov, ki bodo vaš dom dvignili na višjo raven udobja, učinkovitosti in stila. Vabimo vas, da se sprehodite skozi našo trgovino in odkrijete široko paleto najnovejših in najbolj inovativnih naprav.

Najboljše Za Vaš Dom: Ne glede na to, ali se osvežujete s sodobno kuhinjsko opremo, iščete zmogljive pralne in sušilne stroje ali pa želite posodobiti svoj prostor za sprostitev - pri nas boste našli vse, kar potrebujete.

Strokovno Svetovalno Osebje: Naša predana ekipa je tukaj, da vam pomaga pri izbiri najboljših aparatov glede na vaše potrebe in proračun. Z veseljem delimo svoje znanje in nasvete, da boste lahko sprejeli informirane odločitve.

Kakovostne Blagovne Znamke: Sodelujemo z uveljavljenimi blagovnimi znamkami, ki so znane po svoji zanesljivosti in trajnosti. Naši aparati so narejeni tako, da bodo služili vašemu domu še dolgo časa.

Storitve Poprodajne Podpore: Vaše zadovoljstvo je naš cilj. Zagotavljamo storitve poprodajne podpore, vključno s servisom, vzdrževanjem in reševanjem morebitnih težav, da bo vaš nakup brezskrben.

Udobje Nakupovanja: Naša trgovina je oblikovana za vaše udobje. Preizkusite aparate, se posvetujte s našimi strokovnjaki in izberite tisto, kar najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Obiščite nas v naši trgovini gospodinjskih aparatov, kjer boste lahko odkrili vrhunsko opremo za vaš dom. Z veseljem vas pričakujemo in vam pomagamo najti aparate, ki bodo vaš dom spremenili v pravo oazo udobja, učinkovitosti in estetike."

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta IX. korpusa 57 , 5250 Solkan, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
SERVIS - TRGOVINA z gospodinjskimi aparati STEGAS d.o.o.
Davčna št.:
61206032
Naslov:
Cesta IX. korpusa 57, 5250 Solkan
Kontaktna oseba:
Igor Flajs
Govorimo:
 SI
Mobitel:
041788298
Telefon:
05 330 03 73
E-mail:
info@stegas.si
Certifikat
Naslov:
Cesta IX. korpusa 57, 5250 Solkan

Kontaktne osebe

SERVIS
TRGOVINA

Socialno omrežje