Image
Image
3054
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8698/logo_MEPLAST_NASLOV_MAIL-1596638491.png

VSE ZA ŠIVILJSTVO, ME-PLAST KOZINA, KOZINA

Rodiška cesta 16, 6240 Kozina

Galerija slik

Predstavitev

V trgovini Target najdete vse potrebno, da bo šivanje doma ali v podjetju potekalo brez problemov, saj naša ponudba izdelkov zajema vse, kar šivilja potrebuje pri svojem delu.

Začetki šiviljstva so se na naših tleh začeli že izredno zgodaj in sicer v obdobju paleolitika, kjer so šivali s koščenimi iglami. Šele v drugi polovici 19. stoletja so igle zamenljali s šivalnimi stroji. Največji razsvet pa je ta obrt doživela med obema vojnama, ko je število šivilj močno naraslo. Po koncu vojne je prišla na svet konfekcijska industrija in šiviljstvo kot obrt pahnila v zasebno obrt. Da pa to še ni bilo vse se že dlje časa širi cenena kitajska roba in tako potreba po šiviljstvo izgublja svoj pomen. A tako kot pri vseh stvareh, so se tudi na tem področjiu začele dogajati spremembe in so ljudje začeli hrepeneti po unikatnih oblačilih, oblačilih po svojih željah in tudi po tem, da si svoja oblačila popravijo sami. Veliko žensk se doma same naučijo uporabe šivalnega stroja in tako sebi in svoji družini zašijejo kakšno obleko.
Zato se je naše podjetje odločilo, da vsem zasebnim kot industrijskim podjetnikom ponudi pestro ponudbo šiviljskega materiala s katerim lahko svoje kreacije iz papirja spremenite v realno podobo.
V naši trgovini TARGET tako lahko najdete:

Gumbe, pritiskače, rinčice,
zadrge (metrske, nevidne, jeans, derin, spiralna...),
sukance (več kot 260 barv),
elastike in trakove (ježek, elestična, neelastična, pletena, okrasna, bombažna, svilena ...),
plastične dodatke (sponke, štoper...),
tkane našitke,
igle (ročne, strojne, pretilke, kvačke),
moške naramnice ,
volno,
bombaž ter
ostale modne dodatke.

Kot našo posebnost pa bi radi izpostavili namizno stikalnico, ki smo jo razvili in izdelali v našem podjetju. Če mogoče kdo ne ve za kaj se uporablja, stiskalnica je namenjena profesionalni rabi za montažo vseh gumbov, rinčic, zakovic ter prritiskačev. Našo stiskalnico pa dela posebno predvsem globina, ki znaša 14 cm ter možna individualna nastavlanja višine delovnega hoda. Če pa vam osnovna stiskalnica ne ustreza pa smo za vas pripravljeni izdelati po naročilu: pol-avtomatske, avtomatske ali pnevmatske stiskalnice.
Svojim strankam pa nudimo tudi popravila in montažo jeans gumbov, pritiskačev, zakovic ...  in šiviljska popravila kot so krajšanje hlač, menjave zadrg ...
To pa še ni vse za vas sproti pripravljamo posebne ugodnosti, kot recimo ob nakupu nad 9,00, 15,00 in 30,00€ vam podarimo praktično darilce.
Upam, da vas je naša ponudba prepričala in da se kmalu vidimo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ME-PLAST KOZINA D.O.O. TRGOVINA TARGET
Davčna št.:
54875145
Naslov:
Rodiška cesta 16, 6240 Kozina
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0317 9100 0004 440 (odprt 5.4.2002, SKB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 (0) 51 348 200 (Kozina)
Mobitel:
+386 (0) 31 / 797 396 (Trebnje)
Telefon:
+386 (0) 1 58 51 735 (Ljubljana)
Telefon:
+386 (0) 5 68 00 360 (Kozina)
E-mail:
info@me-plast.com
Certifikat
Naziv:
ME-PLAST KOZINA D.O.O. TRGOVINA TARGET
Naslov:
Rodiška cesta 16, 6240 Kozina