Image
Image
9044
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41053.jpg

SKI & SEA, UVOZ IN SERVIS REKREATIVNIH VOZIL, POLZELA

Ločica ob Savinji 49 b, 3313 , Polzela, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser BRP (Bombardier Recreational Products) rekreativnih vozil in dodatne opreme. Že vrsto let se ukvarja tako s prodajo kot izposojo vrhunskih blagovnih znamk proizvajalca BRP, kot so motorne sani Ski – Doo in Lynx, štirikolesniki Can-Am ATV ter vozila BRP CAN-AM SIDE by SIDE, vodni skuterji ter jet-gliserji Sea-Doo, izvenkrmni motorji Evinrude in vozila Spyder Roadster na področju Slovenije ter tudi ostalih držav (Hrvaške, BIH, Srbije, Makedonije, Črne gore, Kosova in Albanije.)

Z letom 2013 je podjetje Ski & Sea d.o.o. dodal v svoj prodajni program še eno  veliko novost - vrhunske napihljive čolne ZODIAC MARINE.  ,
Poleg rekreativnih vozil je podjetje Ski&Sea d.o.o. tudi generalni uvoznik in serviser avtomobilov Cadillac in Corvette. Z letom 2005 je postalo podjetje Ski & Sea d.o.o. uradni zastopnik ameriških terenskih vozil Hummer na področju Slovenije ter področju bivše Jugoslavije, dve leti za tem pa so medse sprejeli še dve prestižni znamki in sicer Cadillac in Corvette.

Podjetje Ski & Sea d.o.o. je mlado in hitro rastoče podjetje, ki je bilo vselej zelo dinamično, ko gre za rast prodaje in pridobivanja novih trgov.

Uresničevanje sanj! 

Pa ne le ameriške ampak tudi slovenske sanje posameznika, vsakemu, ki hrepeni po adrenalinu, dinamiki in seveda prestižu. Podjetje Ski & Sea d.o.o. se lahko pohvali z izjemnimi dosežki, ki jih je priznala skupina BRP (Bombardier Recreational products). Leta 2005 je podjetje Ski & Sea d.o.o. postalo trgovec leta SKI-DOO v Srednji Evropi, leta 2006 pa osvojilo naziv najboljšega servisnega specialista BRP.
Leto kasneje, v letu 2007, je podjetje Ski & Sea d.o.o. ob praznovanju desete obletnice delovanja in sodelovanja s skupino BRP prejelo veliko priznanje: Najboljši prodajalec dodatne opreme in oblačil BRP v svetovnem merilu.

Ena iz med zadnjih in nadvse pomembnih pa je tudi nagrada za najboljšega distributerja leta 2009 na programu Can-am, katero je podjetje Ski & Sea d.o.o. z veseljem prevzelo iz rok Chrisa Dawson (VICE President BRP in BRP General Manager BRP International Division) pred 900-timi distributerji ter prodajalci iz celega sveta.

Izgradnja novega tehnološko naprednega distribucijskega centra
Svoje uspehe je v letu 2007 podjetje Ski & Sea d.o.o. obeležilo na najboljši možen način: z izgradnjo novega tehnološko naprednega distributerskega centra , ki ima kar 2.600 m2 površine. 

V več kot desetih letih delovanja je podjetje Ski & Sea d.o.o. z vrhunskimi blagovnimi znamkami Ski-Doo in Lynx pravzaprav navdušilo ljubitelje motornih sani, ki so postale redni gosti slovenskih smučišč, zasneženih dirkališč in poligonov. Z vodnimi skuterji in gliserji SEA-DOO so napolnili obale Jadranskega in Sredozemskega morja. Z vozili BRP Can-Am Spyder Roadster,  s štirikolesniki BRP Can-Am ATV  ter vozili BRP CAN-AM SIDE by SIDE pa so te adrenalinske igrače z izjemnimi voznimi lastnostmi odprle povsem nov razred uporabnih in zabavnih vozil.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ločica ob Savinji 49 b, 3313 , Polzela, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Ski & Sea mednarodna trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
70155313
Telefon:
+386(0)3 4920040
E-mail:
info@ski-sea.si
Faks:
+386(0)3 4920042
Certifikat