Image
Image
10011
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/455/logonew35180.jpg

PIKNIK PROSTOR LJUBLJANA KAJAK KANU ŠOLA TEČAJ Priporočamo

Marinovševa cesta 8, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

najemniki piknik prostora prejmejo popust pri ponudbi športnih aktivnosti

Če si želite aktivnosti, rekreacije, druženja in zabave na prostem in v naravnem okolju ob vodi, je Skok šport center gotovo pravi kraj za vas.

Našli ga boste na obrobju Ljubljane, na Brodu pod Šmarno goro, tik ob kajakaškem poligonu na Savi. Pripeljete se lahko z mestnim avtobusom. Od postaje pri mostu čez Savo v Tacnu je do Skok šport centra slabih 5 minut hoje. Če pa se boste pripeljali z avtom, imamo v centru urejeno parkirišče.

Za vas smo pripravili pestro ponudbo športnih dejavnosti, ki so primerne za vse generacije. Pridete lahko, kadar imate prosto popoldne, prost dan, in kadar koli imate čas.

PONUDBA

KAJAK ŠOLA

Šola kajaka poteka pod vodstvom Janeza Skoka, dolgoletnega reprezentanta v kajak slalomu na divjih vodah, udeleženca olimpijskih iger v Barceloni, dobitnika medalj na svetovnih prvenstvih in svetovnih pokalih ter trenerja slovenske kajakaške reprezentance. Svoje bogato znanje že 20 let prenašamo na vse, ki se želijo seznaniti in ukvarjati s kajakaštvom. Vsi naši programi kajak šol so prilagojeni rekreativnemu veslanju!!

KAJAK IZLETI

Si želite odkrivati in pod vodstvom učitelja kajaka varno preveslati vam še nepoznane odseke rek in se med veslanjem še kaj novega naučiti? Pridružite se nam na enodnevnih vodenih izletih s kajaki po slovenskih rekah in večdnevnih programih po rekah nekdanje Jugoslavije. Izleti so različnih težavnostnih stopenj in so primerni za bolj ali manj izkušene kajakaše. Za udeležbo na izletih je treba prej opraviti začetno šolo kajaka, za nekatere izlete tudi nadaljevalno šolo kajaka.

POTOVALNI KAJAKI

Če si želite pobegniti iz natrpanih službenih urnikov, se sprostiti ob lahkotnem veslanju, izklopiti mobilni telefon, doživeti popolno sprostitev, je potovalno kajakaštvo pravi šport za vas. Potovalni ali morski kajaki (ang. sea-kayak), so namenjeni predvsem veslanju po morju, jezerih in po mirnih delih rek. So daljši, hitrejši, bolj stabilni in jih ob ugodnih vremenskih razmerah, ko ni vetra in valov, obvladujete brez posebnega veslaškega znanja. Primerni so za krajša enodnevna veslanja, za daljša večdnevna potovanja in z njimi lahko veslate skozi vse leto.

KAJAK SIT ON TOP

Kajaki sit on top so primerni za vse, ki še nimate izkušenj z veslanjem. So zelo stabilni, preprosti za uporabo in zato odlična zabava na vodi za ljudi različnih starosti in sposobnosti. Imajo kar nekaj prednosti v primerjavi z običajnimi kajaki za veslanje po reki. Sit on top kajaki nimajo vstopno izstopne luknje, zato je vstop v kajak in izstop iz kajaka dosti lažji. Za veslanje ne potrebujete krovnice, saj odvečna voda odteka skozi luknje na najnižjem delu kajaka. So tudi zelo varni, saj v primeru prevračanja, kajak v vodi enostavno obrnete in se kasneje z nekaj spretnosti nanj sami zopet povzpnete. Za veslanje po jezeru ali morju ob ugodnih vremenskih razmerah ne potrebujete izkušenj ali predhodnega znanja veslanja, za veslanje po reki je obvezno spremstvo kajakaškega vodnika ali začetna šola kajaka.

RAFTING

Rafting s Skok športom je drugačen

Je športno druženje na vodi z veliko zabave, je nepozabno doživetje s katerega se vrnete polni energije. Vi se morate le odločiti, ali si želite le prijetno druženje na vodi, ki je primerno za vse generacije in starosti ali pa bi se radi preizkusili na zahtevnejši reki in tako okusili več adrenalina.

KAJAK KANU SAFARI

V Skok športu smo Kajak-kanu safari poimenovali eno- ali dvodnevno lahkotno veslanje po reki. S kajaki, kajaki sit on top in minirafti se odpravimo na nezahtevno reko ali mirnejši del reke, počasi po reki potujemo, se med veslanjem zabavamo, večkrat ustavimo in opazujemo naravo. Poudarek je na rekreaciji, druženju in sprostitvi v naravi.

IZPOSOJA KAJAKOV IN KOLES

Si želite biti aktivni, pa nimate svoje opreme? V Skok šport centru si lahko izposodite kajake za divjo vodo, kajake sit on top, potovalne kajake, minirafte, gorska kolesa in seveda celotno opremo za veslanje. Izposoja je mogoča za pol dneva, za en dan ali za daljše obdobje.

PIKNIK PROSTOR

Piknik prostor se nahaja v sklopu Skok šport centra na obrobju Ljubljane in je primeren za skupine do 60 oseb. Je pokrit in opremljen z mizami, klopmi, elektriko, toplo vodo, hladilnikom, dvojnim plinskim žarom in sanitarijami. Hrano in pijačo si najemniki pripravijo sami ali se povežejo s ponudniki cateringa.

Primeren je za organizacijo športnih, poslovnih ali motivacijskih dogodkov za podjetja kakor tudi za različna praznovanja v krogu družine ali prijateljev.

V ceno najema je vključena uporaba igrišča za odbojko na mivki, travnika in parkirišča.

Cena dnevnega najema: 200 EUR (za skupine do 60 oseb)

TEAM BUILDING

Z učinkovitim timskim delom pridobijo vsi člani.
Team building je skupno poimenovanje za raznovrstne programe, ki so namenjeni gradnji tima in krepitvi timskega duha.

V grobem ločimo:
Zabavne programe gradnje tima (timski izzivi/team challenges), ki so namenjeni spodbujanju interakcij in krepitvi vezi med sodelavci.

Strokovno vodene programe za razvoj tima (team development), ki spodbujajo ekipo, da si zastavi konkretne korake za učinkovitejše in ustreznejše delovanje.

PROGRAMI ZA ŠOLE

Spomladanski in jesenski čas je čas športnih dni, izletov, ekskurzij in drugih skupinskih dogodkov. V Skok športu imamo s tovrstnimi programi 20 let izkušenj. Vse športne dejavnosti ob spremstvu učiteljev ali mentorjev izvajamo samostojno in še posebnost pozornost posvečamo kvalitetni in varni izvedbi.

Ponudba športnih aktivnosti za osnovnošolce in srednješolce:

• Rafting po Savi pri Ljubljani (od Medvod do Skok šport centra pod Šmarno goro)
• Krožni izlet kolesarjenje in rafting (s startom in ciljem v Skok šport centru)
• Kolesarjenje
• Šola kajaka

DARILNI BONI

Iščete idejo za darilo in želite podariti nekaj posebnega, drugačnega? Razveselite svoje najdražje in prijatelje z darilnimi boni Skok športa za doživetja, ki jim bodo še dolgo ostala v lepem spominu.

ODPIRALNI ČAS

Skok šport center - odpiralni čas
ponedeljek - nedelja

Maj - September
8.00 - 13.00 in 15.00 - 20.00

April in Oktober
po dogovoru

Skok šport - turistična agencija
vsak torek 9.00 - 12.00 in 15.00 - 18.00

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Marinovševa cesta 8, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
SKOK ŠPORT podjetje za šport, trgovino, gostinstvo, turizem in storitve d.o.o.
Davčna št.:
93998759
Naslov:
Marinovševa cesta 8, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0203 2001 2348 055 (odprt 1.10.2001, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Skok Janez
Kontaktna oseba:
Skok Janez
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 217 000
Telefon:
+386 (0)1 5124402
E-mail:
info@skok-sport.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
SKOK ŠPORT podjetje za šport, trgovino, gostinstvo, turizem in storitve d.o.o.
Naslov:
Marinovševa cesta 8, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje