Image
Image
8370
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5309/kavarna_pod_vodo_naravni_sokovi_koktejli_sladoled_slascicarna_ljubljana__1_-1650886717.png

KAVARNA POD VODO, NARAVNI SOKOVI, KOKTEJLI, SLADOLED, SLAŠČIČARNA, LJUBLJANA

Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Kavarna Pod Vodo je najstarejša kavarna v nakupovalnem centru Citypark. Veliko naših gostov se vrača k nam z lepimi spomini na svoje otroštvo, ki jih danes že delijo s svojimi otroki.

Slaščičarna  Podjetje RENTA comm d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1990. Od takrat se že vrsto let ukvarjamo tudi s prehrambeno dejavnostjo, v letu 1999 pa smo se poleg obstoječih dejavnosti odločili še za nov izziv – SLAŠČIČARSTVO.

S pomočjo slovenskih slaščičarjev z večletno prakso izdelujemo vse vrste slaščic, predvsem torte, rezine in svež sladoled.

Torte in rezine:
predstavljajo glavni del našega slaščičarskega programa. Pripravljamo jih v lastni slaščičarski delavnici. Ponudimo vam lahko preko 25 različnih okusov in nekaj sto različnih oblik tort za razne priložnosti in okuse (rojstni dnevi, poroke, otroški program, avtomobili, drugo) od klasične okrogle, pravokotne, večnadstropne pa do najrazličnejših figur in tridimenzionalnih modelov, ki so omejeni praktično le z vašo domišljijo.

Del naše ponudbe si lahko ogledate v našem spletnem katalogu, vendar pa to še zdaleč ni vse kar vam ponujamo. Obliko, izgled, okus prilagajamo vašim potrebam in željam tako, da smo odprti za vse vaše predloge. Bolj burna kot bo vaša domišljija bolj originalen bo izgled torte.

Če v katalogu niste našli ničesar, kar bi bilo po vaši meri, vas prosimo da pokličete v SLAŠČIČARSKO DELAVNICO, kjer se boste lahko z našim mojstrom-slaščičarjem neposredno pogovorili in dogovorili o vaših željah in potrebah.

Z letom 2001, smo kot prvi v Sloveniji uvedli nov proizvod - FOTO TORTA   Na kakršnokoli obliko, okus in velikost torte vam na vašo željo natisnemo želeno fotografijo, sliko, znak ali predmet po vaši izbiri, v barvni ali črno-beli tehniki.

KER DOMIŠLJIJA NE POZNA MEJA!

Foto – torte :   so še posebej primerne za podjetja, ki praznujejo razne jubileje, prirejajo bankete oz. kakorkoli praznujejo in se predstavljajo. Z našo novo tehnologijo lahko na torti pričaramo kakršenkoli logotip oz. zaščitni znak podjetja, ki bo zagotovo vzbudil pozornost in zanimanje. Poizkusite ne boste razočarani.

Naše reference so zadovoljne stranke, ki se z veseljem in zadovoljne vračajo na naša prodajna mesta. Veselimo se vašega obiska!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
TIMAKS d.o.o.
Poslovna oblika:
TIMAKS, storitve in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
89117484
Naslov:
Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana
Odgovorna oseba:
Dejan Hereković
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 703 493
Telefon:
+386(0)1 5240011
E-mail:
torterija@kavarnapodvodo.si
Certifikat
Naziv:
TIMAKS d.o.o.
Naslov:
Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana