Image
Image
7122
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6631.jpg

SLAŠČIČARSTVO JELKA, PONIKVA Priporočamo

Dolga Gora 15 , Ponikva, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Slaščičarstvo Jelka nudi širok izbor najrazličnejših slaščic, še posebej pa slovi po pripravi okusnih tort najrazličnejših oblik.

Najbolj znani smo po tortah raznih okusov in oblik s poudarkom na kvaliteti izdelkov. Pri pripravi tort in ostalih slaščič uporabljamo izključno naravne sestavine, brez kemičnih dodatkov in instantnih krem. Kreme pripravljamo na osnovi naravne smetane z dodatkom rastlinske smetane.

Veliko damo tudi na izgled naših izdelkov. Izdelamo tudi unikatno torto po vaši želji. Poleg tort pripravljamo tudi ročno izdelano pecivo (sočno, čajno, slano), potice, minjone in razne rezine.

Posebnost v naši ponudbi so torte s sliko, ki jo lahko pojeste. S posebnim postopkom nanesemo živilsko barvo na posebno sladkorno podlago. Potrebujemo le vašo sliko in vam izdelamo torto s katero lahko prijetno presenetite svoje najdražje. Sliko nam lahko pošljete po elektronski pošti.

Izdelamo vam tudi sanjsko poročno torto ob kateri vam zastane dih. Ob izbrani torti vam pripravimo tudi ognjemet, ki torto lepo osvetli v zatemnjenem prostoru in pričara še posebno romantično vzdušje.

Ponudba tort:

- višnjeva,
- jagodna,
- gozdni sadeži,
- črni gozdiček,
- jogurtova s sadjem,
- čokoladna, čokoladna z orehi,
- čokoladna z lešniki,
- tiramisu,
- čokolada s pomarančo,
- čokolada z banano in irska kava.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolga Gora 15 , Ponikva, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hidrosanir, gradbeništvo, storitve in proizvodnja, d.o.o.
Davčna št.:
91150817
E-mail:
slascicarstvo@siol.net
Certifikat