Image
Image
4932
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3554/pleskanje_stanovanj_dekorativno_barvanje_slikopleskarstvo_fasaderstvo_slifas_moravske_toplice__12_-1673609524.jpg

PLESKANJE STANOVANJ, ADAPTACIJE STANOVANJ, SLIKOPLESKARSTVO MURSKA SOBOTA, MORAVSKE TOPLICE Priporočamo

Dolga ulica 61, 9226 Moravske Toplice, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Slikopleskarstvo in fasaderstvo Vojko Gergoric s.p. iz Moravskih Toplic vam ponujamo kvaliteta fasaderska in slikopleskarska dela, knauf in obloganje.

Glavna dela, ki jih opravljamo:


PLESKANJE STANOVANJ

Pleskanje stanovanj je čudovit način, kako oživiti in osvežiti notranji prostor vašega doma. Celoten postopek običajno zajema več korakov, začenši z ustrezno pripravo površin. To vključuje odstranjevanje morebitnih madežev ali opleskov, popravljanje manjših napak na stenah ter brušenje za zagotovitev gladke površine.

Pred samim nanosom barve je pomembno zaščititi tla in pohištvo pred morebitnimi razlitji. Prav tako je potrebno skrbno zaščititi okena, vrata, vtičnice in stikala. Sledi izbor barv, kjer se lahko odločite za odtenke po svojem okusu ali upoštevate trenutne trende.

Pri samem nanosu barve se običajno začne z uporabo primerja, ki izboljša oprijem barve na stene. Nato se nanaša osnovni premaz in nato končni sloj barve, ki doda želeni estetski učinek. Uporabljajo se različne tehnike, kot so valjanje, čopičenje ali špricanje, odvisno od vrste sten.

Po končanem nanosu barve je ključno, da stene in barva dobro posušijo. Potrebno je preveriti sušenje med plastmi, preden nadaljujete s postopkom. Nazadnje sledi čiščenje, odstranjevanje zaščitnih folij in preprog ter morebitno odpravljanje madežev ali razlitij barve na talnih površinah.

Pleskanje stanovanja ne predstavlja zgolj estetskega izboljšanja, temveč lahko tudi vpliva na vzdušje in dojemanje prostora. Z izbiro pravih barv in tehnik pleskanja lahko ustvarite prostor, ki ne le izgleda lepo, ampak tudi spodbuja udobje in dobro počutje v vašem domu.


DEKORATIVNO BARVANJE

Dekorativno barvanje je umetniški pristop k oblikovanju prostora, ki združuje barve, vzorce in tehnike za ustvarjanje unikatnih in estetsko privlačnih stenskih površin. S tem postopkom lahko dodate karakter, toplino ter osebni pečat svojemu domu ali poslovnemu prostoru, ustvarjajoč vizualno izraznost in udobje.


BARVANJE FASAD

Barvanje fasad je učinkovit način, kako osvežiti in zaščititi zunanji videz stavbe. S pravilno barvno izbiro in kakovostnimi premazi lahko poudarite arhitekturne detajle, podaljšate življenjsko dobo fasade ter ji zagotovite zaščito pred vremenskimi vplivi. To je preprosta in učinkovita metoda za dvig vizualne privlačnosti vašega doma ali poslovnega prostora.


FASADERSTVO

Fasaderstvo je obrtniška veščina, ki se osredotoča na oblikovanje in zaščito zunanje ovojnice stavb. Fasaderji s svojim strokovnim pristopom skrbijo za estetski videz, toplotno izolacijo in trajnost fasad, ustvarjajoč tako funkcionalne ter vizualno privlačne zunanje površine.


BARVANJE OPAŽEV

Barvanje opažev je hitra in učinkovita metoda za izboljšanje videza gradbenih površin. Ta postopek ne le ščiti opaže pred vremenskimi vplivi, temveč tudi dodaja estetski pridih gradbenemu projektu. Z ustrezno barvno izbiro lahko poudarite detajle in ustvarite privlačen videz na gradbišču.


ADAPTACIJE STANOVANJ

Adaptacija stanovanj je proces prenove in prilagajanja bivalnih prostorov glede na potrebe in želje lastnikov. Ta poseg lahko vključuje spremembe v razporeditvi prostorov, posodobitve notranje opreme ter izboljšave funkcionalnosti in estetike, kar omogoča ustvarjanje bolj udobnega in sodobnega doma.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolga ulica 61, 9226 Moravske Toplice, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
SLIFAS, SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO VOJKO GERGORIČ S.P.
Davčna št.:
94136092
Naslov:
Dolga ulica 61, Moravske Toplice
Odgovorna oseba:
Vojko Gergorič
Kontaktna oseba:
Vojko Gregorič
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 357 457
Telefon:
+386(0)2 5381372
E-mail:
slifas08@gmail.com
Certifikat
Naziv:
SLIFAS, SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO VOJKO GERGORIČ S.P.
Naslov:
Dolga ulica 61, Moravske Toplice

Socialno omrežje