Image
Image
6319
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/2829/logonew19600.jpg

SLIKOPLESKARSTVO FASADERSTVO ČISTILNI SERVIS LJUBLJANA Priporočamo

Litijska cesta 142, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Slikopleskarstvo Žnidaršič, podjetje z več kot 15 letnimi izkušnjami.
Kvaliteto dosegamo z uporabo kakovostnih materialov in izkušenimi zaposlenimi.

Slikopleskarska in pleskarska dela so ključna za estetski videz in zaščito različnih površin v notranjosti in zunanjosti objektov. Ta dela vključujejo raznolike storitve, kot so barvanje fasad, barvanje opažev ter izdelava dekorativnih ometov, ki prispevajo k izboljšanju videza prostorov.

Ena od osrednjih storitev slikopleskarjev je barvanje fasad. To je pomembna naloga, saj fasada predstavlja prvi vtis o objektu. Kvalitetno barvanje fasade ne le izboljša estetski videz stavbe, temveč tudi zagotavlja zaščito pred vremenskimi vplivi in drugimi zunanjimi dejavniki. Slikopleskarji uporabljajo visokokakovostne barve in premaze, ki so odporni na UV-žarke, padavine in druge obremenitve, s čimer podaljšajo življenjsko dobo fasadnih površin.

Poleg tega slikopleskarji izvajajo tudi barvanje opažev. Opaži so konstrukcijski elementi, ki se uporabljajo med gradbenimi deli za oblikovanje betonskih površin. Barvanje opažev je pomembno za končni izgled objekta, saj omogoča, da so betonske površine estetsko dovršene. Slikopleskarji izbirajo barve in premaze glede na vrsto opaža ter želje naročnika, pri čemer upoštevajo tudi trajnost in obstojnost barve v različnih vremenskih razmerah.

Izdelava dekorativnih ometov je še ena specializirana storitev slikopleskarjev. Ti ometi se uporabljajo za ustvarjanje posebnih dekorativnih učinkov na stenah in drugih površinah. Slikopleskarji izvajajo ročno nanašanje dekorativnih ometov, pri čemer uporabljajo različne tehnike, kot so štukature, glaziranje in šablonsko nanašanje. Dekorativni ometi omogočajo izjemno prilagodljivost pri oblikovanju prostorov, saj se lahko prilagajajo različnim arhitekturnim in oblikovalskim zahtevam.

Pri izvajanju slikopleskarskih in pleskarskih del je pomembno, da strokovnjaki uporabljajo ustrezna orodja in materiale. Kvalitetni premazi in barve ne le prispevajo k estetskemu videzu, temveč tudi zagotavljajo trajno zaščito površin. Slikopleskarji morajo imeti tudi ustrezno znanje o različnih vrstah materialov ter izkušnje pri izvajanju različnih tehnik, da lahko učinkovito izpolnijo pričakovanja naročnikov.

Celovite slikopleskarske in pleskarske storitve igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju prijetnega in estetskega okolja tako v notranjosti kot tudi na zunanjosti objektov. Strokovnjaki na tem področju združujejo tehnično znanje, kreativnost in izkušnje, da zagotovijo visoko kakovostne rezultate, ki zadovoljijo potrebe in pričakovanja strank.

Barvanje železnih konstrukcij je ključna storitev, ki prinaša številne koristi in izboljšave, tako estetske kot tudi funkcionalne narave. Ne glede na to, ali gre za industrijske objekte, stavbe ali mostove, barvanje železnih konstrukcij je ključnega pomena za zaščito materiala pred korozijo, podaljšanje življenjske dobe konstrukcije ter izboljšanje vizualnega vtisa. Ta postopek vključuje več korakov, vključno s pripravo površine, nanosom primerja in končnim barvanjem.

Prva faza v postopku barvanja železnih konstrukcij je priprava površine. To običajno vključuje odstranjevanje morebitnih obstoječih premazov, čiščenje umazanije in rje ter brušenje površine. Pri tem koraku se odstrani vsakršna oksidacija in nečistoče, kar omogoča boljši oprijem barve na površino ter zagotavlja trdno in trajno zaščito.

Nato sledi nanos posebnega premaza ali primerja, ki deluje kot zaščitna plast in povečuje oprijem barve. Primer ustvarja bariero med kovino in okolico, kar preprečuje korozijo. Izbor primerja je ključen, saj mora biti primeren za specifične pogoje, v katerih bo konstrukcija delovala. Po nanosu primerja sledi sušenje, da se zagotovi trden temelj za končno barvanje.

Končno barvanje železnih konstrukcij se izvede s posebnimi barvami, ki so zasnovane tako, da nudijo odpornost proti vremenskim vplivom, UV-žarkom ter mehanskim obremenitvam. Poleg zaščite pred korozijo, barvanje prinaša tudi estetske prednosti, saj doda konstrukciji privlačen videz ter jo integrira z okoljem. Barvane železne konstrukcije so manj dovzetne za praske, odrgnine in druge poškodbe, kar ohranja njihov estetski videz skozi čas.

Druga storitev, ki jo ponujajo strokovnjaki na področju slikopleskarstva in talnih oblog, je brušenje in lakiranje vseh vrst parketa ter polaganje različnih talnih oblog. Brušenje parketa je ključno za obnavljanje obstoječega parketa in odstranjevanje obrabljenih plasti. To pripomore k obnovi prvotnega sijaja ter izboljša trdnost in vzdržljivost parketnih tal. Po brušenju sledi lakiranje, kar zagotavlja zaščito parketa pred obrabo, madeži in vodo.

Poleg tega ponudniki slikopleskarskih in talnih storitev izvajajo tudi polaganje različnih talnih oblog, kot so parket, laminat in drugi materiali. Strokovnjaki na tem področju imajo potrebno znanje in izkušnje za pravilno pripravo podlage ter natančno polaganje talnih oblog, kar zagotavlja trajnost, estetski videz in funkcionalnost.

Čiščenje strehe in žlebov je ključno za vzdrževanje doma in zagotavljanje njegove dolgoročne obstojnosti. Z leti se lahko na strehi nabirajo različni odpadki, od listja in vej do umazanije, mahu ter drugih nečistoč. Prav tako žlebovi, ki so namenjeni odvajanju padavinske vode stran od objekta, lahko postanejo zamašeni zaradi nabiranja odpadkov. Redno čiščenje strehe in žlebov je ključnega pomena za preprečevanje poškodb, zadrževanje vlage ter ohranjanje celovitosti strešne konstrukcije.

Ena od pomembnih nalog pri čiščenju strehe je odstranjevanje listja, vej in drugih odpadkov. Nabran material lahko zadržuje vlago, kar lahko privede do razvoja plesni in mahu. Hkrati pa lahko mokri odpadki predstavljajo dodatno obremenitev za strešno konstrukcijo. S posebnimi orodji in opremo izkušeni čistilci streh odstranijo vse nečistoče, kar prispeva k boljšemu odvajanju vode in preprečuje morebitne poškodbe.

Poleg tega se pri čiščenju strehe odstranjuje tudi mah, ki se lahko naseli na strešne kritine. Mah ima sposobnost zadrževanja vlage in lahko poškoduje strešne kritine, kar lahko vodi do puščanja strehe. Z rednim odstranjevanjem mahu se preprečuje težave z vlago ter ohranja estetski videz strehe.

Žlebovi igrajo ključno vlogo pri odvajanju deževnice in preprečevanju poškodb zaradi prekomernega dotoka vode. Čiščenje žlebov je nujno, saj se v njih lahko nabira listje, veje, pesek in drugi odpadki, ki ovirajo normalen pretok vode. Zamašeni žlebovi lahko povzročijo zastajanje vode, kar lahko privede do puščanja strehe, poškodb fasade ter celo vpliva na temelje objekta. S strokovnim čiščenjem žlebov se odpravijo potencialne težave ter zagotovi nemoten odvod padavinske vode.

Pri čiščenju žlebov se izkušeni čistilci poslužujejo različnih orodij, kot so metle, visokotlačni čistilniki ali ročne krpe. S tem zagotavljajo temeljito odstranjevanje vseh nečistoč ter vzdržujejo optimalno delovanje žlebov. Hkrati pa strokovnjaki preverijo morebitne poškodbe ali pomanjkljivosti na žlebovih in jih po potrebi tudi popravijo.

V skupnem smislu čiščenje strehe in žlebov predstavlja pomemben del rednega vzdrževanja doma. To ne le podaljšuje življenjsko dobo strešne konstrukcije, temveč tudi zmanjšuje možnost za nastanek dragih popravil zaradi poškodb, ki bi se lahko pojavile zaradi nepravilnega odvajanja vode ali zadrževanja vlage. Poleg tega čista in dobro vzdrževana streha prispeva k celotnemu vizualnemu vtisu objekta ter ohranja vrednost nepremičnine. Zato je priporočljivo, da se čiščenje strehe in žlebov izvaja redno in s pomočjo strokovnjakov, ki imajo potrebno opremo in znanje za učinkovito in varno izvedbo nalog.

Generalno čiščenje je ključna storitev, ki se izvaja v različnih okoljih, od stanovanjskih objektov in poslovnih prostorov do industrijskih obratov in novogradenj. Gre za temeljito in celovito čiščenje, ki zajema različne površine in prostore ter zagotavlja optimalno higieno, estetski videz ter varno in udobno okolje za bivanje ali delo.

Pri čiščenju stanovanjskih objektov se strokovnjaki osredotočajo na temeljito čiščenje vseh prostorov, vključno s spalnicami, kuhinjami, kopalnicami, dnevnimi sobami in hodniki. Opravljajo natančno odstranjevanje prahu, sesanje tal, čiščenje oken, očiščenje pohištva ter drugih površin. Poleg tega se lahko vključi tudi pranje preprog in oblazinjenega pohištva. Cilj je zagotoviti, da so vsi prostori sveži, čisti in brez mikroorganizmov, ki lahko vplivajo na zdravje in dobro počutje stanovalcev.

Čiščenje poslovnih prostorov ima podoben cilj, vendar se prilagaja specifičnim potrebam poslovnega okolja. To vključuje pisarne, konferenčne sobe, recepcije, čajne kuhinje ter druge delovne prostore. Poleg rednega čiščenja površin se lahko izvajajo tudi specializirane storitve, kot so čiščenje računalniške opreme, čiščenje preprog, pranje oken ter vzdrževanje čistilnih sistemov. Čisti in urejeni poslovni prostori ustvarjajo pozitivno delovno okolje, ki prispeva k produktivnosti in dobremu počutju zaposlenih.

V industrijskih prostorih je čiščenje še posebej pomembno zaradi pogosto večjih dimenzij in posebnih zahtev po higieni. To vključuje odstranjevanje prahu, umazanije, olj, maščob in drugih odpadkov, ki se lahko nabirajo v proizvodnih obratih. Čiščenje industrijskih prostorov zahteva posebno opremo, usposobljeno osebje in prilagojene postopke, da se zagotovi učinkovitost ter skladnost z vsemi predpisi in standardi v industriji.

Čiščenje novogradenj pa zajema odstranjevanje gradbenih odpadkov, čiščenje prahu in sledi gradbenih del ter pripravo objekta za uporabo. To vključuje čiščenje oken, tal, sten ter vseh površin, ki so lahko obremenjene z gradbenimi materiali. Specializirane ekipe za čiščenje novogradenj se prilagajajo specifičnim zahtevam posameznega objekta ter izvajajo postopke, ki zagotavljajo, da je novogradnja predana naročniku v optimalnem stanju.

Vse te storitve generalnega čiščenja prispevajo k ustvarjanju varnega, higienskega in prijetnega okolja v različnih prostorskih kontekstih. Strokovnjaki na področju čiščenja uporabljajo specializirano opremo, učinkovite čistilne substance ter tehnike, ki so prilagojene specifičnim potrebam vsakega objekta. Redno izvajanje generalnega čiščenja ne le ohranja videz prostorov, temveč tudi prispeva k ohranjanju dolgoročne vrednosti in trajnosti objektov ter izboljšuje kakovost življenja v njih.

Ponujamo naslednje storitve:

 • slikopleskarska in pleskarska dela
 • barvanje fasad
 • barvanje opažev
 • izdelava dekorativnih ometov
 • barvanje železnih konstrukcij
 • brušenje in lakiranje vseh vrst parketa in polaganje vseh vrst talnih oblog
 • čiščenje strehe
 • čiščenje žlebov
 • generalno čiščenje
 • čiščenje stanovanjskih objektov
 • čiščenje poslovnih prostorov
 • čiščenje industrijskih prostorov
 • čiščenje novogradenj


Zgodovina
Na podlagi večletnih izkušenj sem leta 1997 ustanovil podjetje Slikopleskarstvo in fasaderstvo Primož Žnidaršič s.p.

Kvaliteto dosegamo z uporabo kakovostnih materialov in izkušenimi zaposlenimi.

Z kvalitetno izdelavo smo si pridobili ogromno število strank, zato si želimo naše podjetje še povečati in strmeti za čim boljšimi rezultati dela.

Reference:

 • Kemijski inštitut
 • Pedagoški inštitut
 • Ekonomska fakulteta
 • Ministrstvo za finance
 • Ministrstvo za pravosodje
 • Ministrstvo za obrambo
 • Izpostave Durs po Sloveniji
 • Hella Lux Slovenija
 • Železniški zdravstveni dom
 • ZPIZ Ljubljana
 • ZPIZ Trbovlje
 • Izobraževalni center Duplica
 • Elektro Kočevje
 • Elektro Podrečje
 • Srednja šola za kozmetiko in farmacijo
 • Vrtec Vodmat
 • Gimnazija Jože Plečnik
 • Hotel Kompas – Kranjska gora
 • Hotel Alpina – Kranjska gora
 • LIKO Pris Vrhnika
 • Vojašnica Postojna
 • Vojašnica zg. in sp. Vrhnika
 • Vojašnica Šentvid
 • Vojašnica Moste
 • Gostilna in pizzerija Jurman
 • Gostišče Lunca
 • SID d.o.o. ( stanovanjski objekt Ruski car )
 • Stanovanjski objekt Rožna dolina
 • Gostilna in pizzerija Harlekin Medvode in Ribnica
 • Emonska klet
 • Gostilna Lovše
 • Gostilna Janežič
 • DETA & CO. d.o.o.Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Litijska cesta 142, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Slikopleskarstvo Žnidaršič Primož s.p.
Davčna št.:
26007355
Naslov:
Litijska cesta 142, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0001 1578 635 (Sberbank d.d.)
Odgovorna oseba:
Žnidaršič Primož
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 668 327
Mobitel:
041668327
Telefon:
+386 (0)1 5248387
E-mail:
info@malarprimoz.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Slikopleskarstvo Žnidaršič Primož s.p.
Naslov:
Litijska cesta 142, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

slikopleskarstvo in fasaderstvo
Žnidaršič Primož

Socialno omrežje