Image
Image
8160
 • Turizem
 • Atrakcije
 • ADRENALINSKI PUSTOLOVSKI PARK PRI SOLKANSKEM MOSTU ZA OTROKE IN ODRASLE KJER TEČE SOČA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4175/27428.jpg

ADRENALINSKI PUSTOLOVSKI PARK PRI SOLKANSKEM MOSTU ZA OTROKE IN ODRASLE KJER TEČE SOČA Priporočamo

Pot na Breg 11, 5250 Solkan, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Pridruži se nam na nepozabni dogodivščini med krošnjami dreves ob smaragdni reki Soči. Pričakujemo te med vikendi med 11. in 18. uro.

Avantura  traja približno 2 uri. V tem času se boste preizkusili na štirih poligonih s 47 elementi, kateri so nameščeni do 12 m visoko v krošnje dreves v plezanju po mrežah, spuščanjem s škripci, hoji po lestvah, mostovih ter vrveh. Za najmlajše je na voljo otroški poligon, za ostale pa zelena, modra ter rdeča proga

Najbolj drzni lahko obisk zaključijo s spustom poguma »Zip line« po jeklenici z enega na drugi breg Soče razpona 300 metrov, cca. 40 metrov nad vodno gladino in 12 metri naklona, kateri vam bo zagotovo pognal adrenalin po žilah.

Zakaj obiskati ADRENALINSKI PUSTOLOVSKI PARK ZA OTROKE IN ODRASLE?
Park ni le kraj za zabavo, je kraj druženja v naravi ter prostor za spoznavanje novih prijateljev. Park je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.

LASERTAG
Lasertag je inovativni adrenalinski šport, ki spada v skupino iger »o vojni« z doseganjem določenega cilja in poudarkom na realizmu ter skupinskem delu. Vsak igralec je opremljen z repliko puške, ki izstreljuje infrardeče žarke. V primeru zadetka jih zaznavajo posebni senzorji na traku, ki ga igralec med igro nosi na glavi. Igra je zelo dinamična in primerna tako za mlajše kot odrasle uporabnike.

Zip line - Spust poguma
Najpogumnejši lahko obisk Parka zaključite s spustom poguma. Zip line oziroma spust po jeklenici z enega na drugi breg Soče razpona 300 metrov, cca. 40 metrov nad vodno gladino in 12 metri naklona vam bo zagotovo pognal adrenalin po žilah.

FANTOVŠČINA

Prava poroka ne sme miniti brez nepozabne fantovščine. V Soča fun parku se bomo potrudili, da bo tvoje slovo od samskega stanu, fantovščina nepozabno. Glede na vaše želje vam bomo pripravili nekaj predlogov za organizacijo fantovščine v pustolovskem parku. Za dogodek vam z veseljem pripravimo tudi ponudbo hrane in pijače, glasbo, seveda tudi s »plesnimi točkami« (plesalko za ženina) skupaj z enim od naših preverjenih partnerjev. Pri tem ne bomo pozabili na varnost in vam pripravili ugodno ponudbo za prenočišča, zate in tvoje prijatelje na sami lokaciji zabave. Tako bo praznovanje tudi brezskrbno, varno. Za več info na socafunpark/fantovscina

DEKLIŠČINA

Prava poroka ne sme miniti brez nepozabne dekliščine, a organizacija edinstvenega dogodka za bodočo nevesto je vse prej kot lahka naloga. Brez skrbi, v Soča Fun Parku bomo poskrbeli, da bo slovo od samskega stanu adrenalinsko, noro in zabavno. Glede na vaše želje bomo pripravili nekaj predlogov in idej za organizacijo dekliščine v adrenalinskem parku, ki si jo boste zapomnile za vedno.

Za dogodek vam z veseljem pripravimo tudi ponudbo hrane in pijače ter večerne zabave skupaj z enim od naših preverjenih partnerjev. Pri tem ne bomo pozabili na varnost in za celotno družbo pripravili ugodno ponudbo za prenočišča na sami lokaciji zabave. Tako bo praznovanje sproščeno, brezskrbno in varno. Za več info na socafunpark/dekliscina

Sestavi si svoj program

Zavedamo se, da včasih organizirani programi ne izpolnijo vseh pričakovanj. Zaradi tega ti nudimo možnost, da si sestaviš svojega. Preveri med aktivnostmi, programi in lokacijami, ki jih ponujamo in sestavi program, ki bi ga ti želel. V kolikor imaš jasno sliko kaj si želiš je tak program pravi odgovor na tvoje potrebe.

Izpolni obrazec povpraševanja in nam napiši kaj te zanima in koliko časa imaš na razpolago. Potrudili se bomo, da izpolnimo tvoje pričakovanje in sestavimo program po tvojih željah.

Pošlji povpraševanje

 • Ostala ponudba:
 • Pustolovska rojstnodnevna zabava,
 • športnega dneva,
 • building programi,
 • pustolovščine,
 • programi

 • Celodnevni programi:
 • Po poteh soške fronte
 • Vojna in mir
 • Čarobna Goriška brda
 • Dve Gorici, dve državi
 • Perfect day (motivacijska delavnica)

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN!

POGLEJTE SI KAJ DRUGI MISLIJO O NAS!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pot na Breg 11, 5250 Solkan, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
ProAktiv Sport Turizem in Gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
96110210
Naslov:
Pot na Breg 11, 5250 Solkan
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 3633 148 (odprt 4.3.2013, ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Krkoč Robert
Kontaktna oseba:
Krkoč Robert
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 377 477
E-mail:
info@socafunpark.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
ProAktiv Sport Turizem in Gostinstvo d.o.o.
Naslov:
Pot na Breg 11, 5250 Solkan

Kontaktne osebe

Pridruži se nam

Socialno omrežje