Image
Image
15545
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2434/Sovita-1667554535.jpg

SOVITA, CATERING, MENU MOBIL, LJUBLJANA

Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
SOVITA, CATERING, MENU MOBIL, LJUBLJANA https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2434/Sovita-1667554535.jpg Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska +386 (0)1 4205800 5.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Sovita smo največji ponudnik prehranskih storitev v Sloveniji, s (skoraj) 30 letno tradicijo, od tega 25 let kot del mednarodne skupine. Dobre prakse iz mednarodnega okolja smo uspešno prenesli na domači trg, samostojno pot nadaljujemo kot lokalno, slovensko podjetje. Delujemo na področju gospodarstva, šolstva, zdravstva, socialne oskrbe (starostniki) ter ostalih segmentih.

Stalno prizadevanje za dvig kakovosti naših storitev je tista prednost, ki nas v Soviti dela drugačne in privlačnejše. Razvoja ne prepuščamo naključju. Stremimo k rasti in razvoju vseh storitev, ki jih opravljamo za naše poslovne partnerje.

Prehranske storitve
Pripravljamo malice in kosila za delovno aktivne zaposlene v podjetjih, otroke v vrtcih in osnovnih šolah, mladostnike v srednjih šolah ter fakultetah, bolnike v bolnišnicah, starostnike v domovih za ostarele ali na domu. Prisotni smo po vsej Sloveniji.

Šolska prehrana
Zdrava, redna in pravilna prehrana je bistvena za razvoj in zdravje vsakega posameznika, še posebej pomembna pa je za odraščajočo mladino in otroke. Prehrano zagotavljamo tako v osnovnih kot srednjih šolah. Zdrava, hranljiva in uravnotežena prehrana vpliva na počutje, kognitivne sposobnosti in koncentracijo otrok ter omogoča boljše pogoje za osebnostni razvoj. 

Menu mobil - dostava kostil na dom
Storitev Menu mobil je idealna rešitev za starejše ljudi in vse tiste, ki ne morejo ali nimajo časa pripravljati toplega obroka. Vsak dan ob dogovorjenem času dostavimo toplo kosilo na dom, po dogovoru ga tudi postrežemo. Pripravljamo klasično varovalno in dietno prehrano (žolčna, želodčna, sladkorna, …)

Catering
Posebne priložnosti obravnavamo še posebej praznično, z domiselno, priljubljeno in vašim željam prilagojeno ponudbo. Ob teh priložnostih jedi pripravlja posebna ekipa, usposobljena za pogostitve. Hladne in tople bifeje, bankete, cocktail partyje in druge vrste pogostitev pripravljamo za najrazličnejše priložnosti (pikniki, novoletne zabave, obletnice, letna srečanja, pogostitve poslovnih partnerjev, poslovna praznovanja ipd.)

Kariera v Soviti
Sovita smo družbeno odgovoren delodajalec. Skrbimo za zadovoljstvo in zavzetost naših zaposlenih, ki so eden ključnih dejavnikov uspešnosti podjetja. Zaposlujemo okoli 580 sodelavcev.

Vir: www.sovita.si

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

5.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Čestitke za najboljšo hrano

    ,

    Bravo, zelo dobra hrana, še nikoli nisem okusila boljše in bolj hranljive malice. vsak dan hrepenim po Sodexu. Imate zelo dober kmečki sendvič in skutin namaz in rezino pice, še posebej vreden hvale pa je domači čaj. Ker na žalost nisem več del šolskega sistema, kjer sem se spoznala z vašo odlično hrano, me zanima če nameravate odpreti restavracijo. :) lep pozdrav,

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
SOVITA d.o.o., prehrana, catering, menu mobil
Davčna št.:
30158389
Naslov:
Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 2900 0005 1142 913 (odprt 22.7.2019, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Cvetka Franko
Kontaktna oseba:
Urška Rudel
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)1 4205840
E-mail:
info@sovita.si
Certifikat
Naziv:
SOVITA d.o.o., prehrana, catering, menu mobil
Naslov:
Tehnološki park 22A, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje