Image
Image
8266
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5124/logonew36540.jpg

ŠOLA JAHANJA LJUBLJANA IG Priporočamo

Banija 100, 1292 Ljubljana-Ig, Osrednjeslovenska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

ŠOLA JAHANJA LJUBLJANA IG

Z VAMI ŽE OD LETA 2000

Tako blizu, pa tako drugače, bi lahko rekli. CAVALLO je ranč, kjer bo zaradi pestrega izbora dejavnostmi svoje veselje našel vsak posameznik ali družba prijateljev, sodelavcev in poslovnih partnerjev. Ponujamo vam enkraten prostor na samem obronku gozda, kjer boste lahko sami izbrali, kaj bi počeli.

Pri naši ponudbi moramo omeniti šolo jahanja, kjer boste v naravnem okolju lahko preizkusili vse svoje jahalne sposobnosti ali se naučili prvih jahalnih korakov. Po opravljenem tečaju boste smeli galopirali po okoliških poteh in se, verjemite nam, počutili zares enkratno!
 

ZAKAJ KONJI?

Konji nas spremljajo že skozi vso našo zgodovino. Srečali smo se, ko je bila Zemlja še mlada, in od takrat smo skupaj delali za preživetje, se skupaj podajali v vojne in skupaj preživljali dobre in slabe čase. Osvajali smo ozemlja, obdelovali njive in se pomerjali v športu. Postali so naši zvesti sopotniki, ki imajo v današnjem času precej drugačno vlogo, kot so jo imeli v zgodovini. Pri nas jih le še izjemoma vidimo pri kmečkih opravilih, zasedli so pa pomembno mesto v športu, rekreaciji in polnjenju človeških src.

In zdaj se tudi tebi ponuja priložnost, da spoznaš ta čudovita bitja. Zakaj konji? Ker njihovo srce v zameno za ljubezen in zaupanje zahteva samo razumevanje, spoštovanje in pošteno igro.


ZAKAJ JAHANJE?

Obstaja veliko športov, kjer se lahko sprostiš, utrudiš in utrdiš, tudi takih, kjer lahko to počneš v naravi. Sprehodi v naravi, tek, kolesarjenje… Ampak… si že kdaj objel kolo? Si ob njem posušil solze? Mu zašepetal »hvala«?

Privošči si urico ali dve druženja s konji, ko lahko resnično pozabiš na svojo vsakdanjost. Na kontrolke, izpite, težave v službi ali drugod. Jahanje je šport, ki zahteva vso tvojo pozornost. Konj ti ne bo dovolil odtavati z mislimi… Naučil te bo zbranosti, vztrajnosti, zaupanja in potrpežljivosti. Njega ne zanima, kako dober si v šoli, koliko zaslužiš, ali si dober športnik, koliko si star in kako izgledaš. Zanima ga samo tvoje srce.


ŠOLA JAHANJA

Verjetno vam besede kot so učenje, čiščenje, ohranjanje kondicije,skrb za zdravje ipd ne predstavljajo kaj zanimivega. Konji in jahanje sta eni izmed redkih stvari na svetu,ki lahko tako otroka kot odraslega človeka, z lahkoto prepričata v nasprotno! Jahanje je šport, v katerem je združeno ogromno stvari.

Na konju spoznaš dele in delovanje svojega telesa; ločiti moraš vsako roko, nogo, vsak sklep, mišice, uravnovesiti moraš uporabo leve in desne polovice telesa, kar sploh ni tako lahko kot se sliši. Sedeti moraš zravnano, kar pa zadnje čase že osnovnošolcem predstavlja problem. Z jahanjem se utrdijo mišice ob hrbtenici in izboljša telesna drža. Za koncentracijo poskrbi konj sam, saj takoj začuti, če z mislimi odtavaš drugam. Presenečeni bi bili nad vplivom konj, ko npr. otrok, ki doma ne postelje niti svoje postelje, tukaj kmalu dobi občutek za čiščenje in red. Jahanje je šport v naravi, ki lahko poteka čez celo leto. Nekateri raje izberejo tek, tenis, kolesarjenje, rolanje…, vendar z globokimi vdihi mestnega zraka si delamo medvedjo uslugo. So trenutki s konji, ki se ti vtisnejo globoko v srce. Ko konja enkrat res spoznaš, je majhna verjetnost da bi ga zapustil.

• Tečaj za otroke
• Začetni tečaj
• Nadaljevalni tečaj
• Terensko jahanje
• Izpiti in licence
• Dresurno jahanje
• Preskakovanje ovir
• Individualni tečaj jahanja

ZAČETNI TEČAJ JAHANJA

• 10 obiskov 180€
• 30 min jahanja
• 30 min priprava konja


OSTALE AKTIVNOSTI

Poleg jahanja in tečajev jahanja pa je na voljo tudi športno igrišče za odbojko na mivki


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Banija 100, 1292 Ljubljana-Ig, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Konjeniški klub Cavallo
Davčna št.:
29153905
Naslov:
Banija 100, 1292 Ljubljana-Ig
Občina:
Ig
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 0025 3119 332 (odprt 16.8.2002, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Marjana Leuštek
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 641 100
E-mail:
marjana.leustek@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Konjeniški klub Cavallo
Naslov:
Banija 100, 1292 Ljubljana-Ig

Kontaktne osebe

Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
Zaprto
Torek
15:00 - 19:00
Sreda
15:00 - 19:00
Četrtek
15:00 - 19:00
Petek
15:00 - 19:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto