Image
Image
5257
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5207/logonew37447.jpg

LJUBLJANA CENTER MANIKURA JAPONSKI COSMO PEDIKURA DEPILACIJA SAVNE MASAŽE

Trubarjeva cesta 45, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Kozmetični salon Spa v mestu: popolna nega obraza in telesa

Ponudba:

Kozmetični salon Spa v mestu najdete v samem središču Ljubljane, nudimo pa vam različne kozmetične storitve za nego obraza in telesa, hkrati pa se lahko prepričate tudi o zdravilnih učinkih savne in masaže.

V zasebnosti finske savne z whirlpoolom se lahko predajate užitkom v savni - sami ali pa v dvoje. Privoščite si lahko tudi masažo, ki bo izboljšala vaše splošno počutje in zdravje kože, mišic in sklepov, blagodejno pa bo vplivala tudi na živčni sistem in duševno počutje.

 

Naša koža je danes prepuščena številnim obremenitvam, kot so stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje in razni dodatki v prehrani. Še posebej pomembna je pravilna in kakovostna nega kože na obrazu, saj je ravno obraz najbolj izpostavljen omenjenim zunanjim vplivom. Redna nega kože na obrazu ohranja njeno čvrstost, ji vrača mehkobo, svežino in sijaj ter zabriše spremembe, ki jih prinaša čas. V kozmetičnem salonu Spa v mestu pri negi kože uporabljamo kakovostno, predvsem pa naravno kozmetiko Eve Taylor in Afrodita ter certificirano organsko kozmetiko Inlight ter Sanctum. Kozmetični salon Spa v mestu, Ljubljana center - nudimo tudi posebne nege:

  • manikuro,
  • japonski cosmo lifting obraza,
  • pedikuro in
  • depilacijo.

Kozmetični salon Spa v mestu, Ljubljana center – zdravilni učinki savne

Sproščanje v savnah blagodejno vpliva na naše telo in duha. Naše telo se razstruplja, dihalne poti se prečistijo, izboljša pa se tudi prekrvavitev kože. Na voljo so številne vrste savn, kozmetični salon Spa v mestu, Ljubljana center pa je pravi naslov za razvajanje in sproščanje v finski savni. Ob finski savni je še whirpool, v katerem je prostora ravno za dva. Prostor s savno in whirlpool bazenom lahko najame tudi le ena oseba.

Klasična finska savna je suha savna, v njej pa si temperaturo reguliramo sami. Temperatura zraka se giblje med 60 in 100 stopinjami Celzija. Zrak v prostoru je zelo suh – relativna vlažnost namreč ne preseže 15 odstotkov. V finski savni vedno stoji peč, na kateri se greje kamenje, ki ga lahko polijemo z odišavljeno vodo in tako še dodatno ogrejemo prostor.


 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Trubarjeva cesta 45, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
SPA V MESTU, kozmetične storitve in savna, Tinka Plohl s.p.
Davčna št.:
94795886
Naslov:
Trubarjeva cesta 45, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 2909 916 (odprt 26.10.2009, ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Tinka Plohl
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 367 907
E-mail:
tinka@spavmestu.si
Certifikat
Naziv:
SPA V MESTU, kozmetične storitve in savna, Tinka Plohl s.p.
Naslov:
Trubarjeva cesta 45, 1000 Ljubljana