Image
Image
5585
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew57196.jpg

TRADICIONALNO SPLAVARJENJE S SPLAVARSKIM KRSTOM, SPLAVARJENJE NA REKI DRAVI, MUTA

Gortina 145b , Muta, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Splavarjenje na reki Dravi

Nepozabno doživetje, kjer boste na zabaven način podoživeli splavarjenje - splavarsko rajžo. Flosarske frajle in flosarji vas s harmoniko v rokah in z nasmehom na ustih pričakujemo v splavarskem pristanu v občini Muta na Gortini.

Flosarji sledimo stari tradiciji splavarjenja po reki Dravi. Na flosih ne prevažamo več lesa, ampak zabave željne obiskovalce. V 12 letih smo pripeljali že več kot 122.164 gostov. Pridružite se nam tudi vi na splavarjenju od meseca aprila pa vse do novembra.

Splav prejme do 110 gostov. Na splavu sprejemamo individualne goste in skupine. Plovba je mirna in varna zato je primerna za vse generacije.

PROGRAM SPLAVARJENJA (trajanje programa cca. 2 uri):

  • sprejem splavarjev v splavarskem pristanu in pogostitev s kruhom, soljo ter domačim žganjem,
  • pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev,
  • zanimiv animacijski program s flosarskimi frajlami, muzikantom in flosarkim humoristom,
  • tradicionalen flosarski krst,
  • pogostitev s tradicionalnim flosarskim kosilom: golaž, polenta zabeljena z grumpi, kruh (po želji ob doplačilu),
  • flosarska kava.

Odhodi po planiranih terminih:četrtek, petek - v popoldanskih urahsobota - planirani termini 8:30, 11:00, 14:00, 16:30 nedelja - v dopoldanskih urah


SPLAVARSKI PROGRAMI

ZABAVNI PROGRAM

TRADICIONALNO SPLAVARJENJE S SPLAVARSKIM KRSTOM

Sprejem v pristanu s pozdravnim nagovorom kormoniša, prikaz tesanja lesa, pogostitev s kruhom, soljo ter z domačim žganjem, pričetek plovbe s predstavitvijo flosarjev, nastop profesionalnega humorista in glasbeni program. Tradicionalno flosarko kosilo na žlico (golaž, polenta zabeljena z ocvirki, kruh), flosarki krst s sprejemom novo pečenih flosarjev v flosarki ceh, flosarska kava. Program traja 2,5 ure.


KULINARIČNI PROGRAM

KULINARIČNO DOŽIVETJE NA SPLAVU

Vožnja se odvija po posebnem kulturnem programu v večernih urah. Doživite splavarjenje v vsem svojem čaru, vožnja se odvija po enem lepših delov dravske doline v soju bakel.

Na splavu se odvija kulturni program s poudarkom na zgodoviniskih dejstvih o splavarstvu v dravski dolini nekoč. Večerno vožnjo obogati kulinarično doživetje na splavu. Uživate ob koroški večerji s tradicionalnimi jedmi in pridihom sodobne kuhinje. Program traja 2,5 ure.


ŠPORTNO REKREACIJSKI ALI IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

SPLAVARSKI TEAM BUILDING

Nudimo team building programe s strokovnimi, izobraževalnimi ali športno rekreacijskimi vsebinami. Preko izobraževalno usmerjenih vsebin združujemo koristno z zabavnim. Nabor programov je širok, program izvedbe se prilagodi potrebam in željam naročnika. Programe izvajamo v sodelovanju s strokovno usposobljenimi zunanjimi sodelavci.


OTROŠKI PROGRAM

SPLAVARSKA RAJŽA ZA OTROKE

Splavarska rajža za otroke je prilagojena starostni skupini otrok od 7 do 14 let in temelji na športno zabavnih aktivnostih. Otroci tako osvojijo nova znanja, krepijo svoje spretnosti in se preizkusijo v iznajdlivosti in znanju. Predvsem pa se pod budnim očesom animatorjev zabavajo, sprostijo in se prepustijo objemu neokrnjene narave.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Vaš profit, skupina za pospeševanje prodaje, raziskave in svetovanje d.o.o.
Davčna št.:
86182404
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)40 186 508
Telefon:
+386(0)2 872 3333
E-mail:
info@splavarjenje.com
Certifikat