Image
Image
18586
  • Obrt in storitve
  • Mizarstvo
  • POHIŠTVO PO MERI, KUHINJE PO MERI, GARAŽNA VRATA, NOTRANJA IN ZUNANJA VRATA PO MERI, SAVINJSKA CELJE
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5835/pohistvo_po_meri_kuhinje_po_meri_garazna_vrata_notranja_zunanja_vvrata_po_meri_savinjska_celje__1_-1676281239.png

POHIŠTVO PO MERI, KUHINJE PO MERI, GARAŽNA VRATA, NOTRANJA IN ZUNANJA VRATA PO MERI, SAVINJSKA CELJE

Založe 242, 3313 Polzela, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

V našem podjetju na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo strank, ki ga dosežemo s hitrim ter kvalitetnim delom, ponosni pa smo tudi, da se lahko pohvalimo s konkurenčnimi in ugodni cenami. Prepričajte se tudi vi in nas kontaktirajte še danes!

Predstavitev mizarstvo Razgoršek

Zanesljivost, vzdržljivost, kakovost ter izkušnje pri oblikovanju lesnih elementov so lastnosti, s katerimi se naše podjetje ponaša že od leta 1984. 

Če želite originalno ter kakovostno stavbno pohištvo ali notranjo opremo, se obrnite na nas z zaupanjem, saj vam nudimo celovito paleto storitev: izmero, načrt pohištva, široko izbiro materialov in barv na koncu pa tudi dostavo in montažo.

 V našem podjetju na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo strank, ki ga dosežemo s hitrim ter kvalitetnim delom, ponosni pa smo tudi, da se lahko pohvalimo s konkurenčnimi in ugodni cenami. Prepričajte se tudi vi in nas kontaktirajte še danes!


STAVBNO POHIŠTVO

Stavbno pohištvo je ključnega pomena za delovanje vsake zgradbe. Pravilno izbrani materiali bodo omogočili varno in ekonomično uporabo. Pomemben je tudi videz, saj stavbno pohištvo močno zaznamuje vsako zgradbo in ji daje unikaten videz. Izdelujemo lesena:

- okna po meri

drsna okna po meri

balkonska vrata po meri

notranja vrata po meri

drsna vrata po meri

vhodna vrata po meri

garažna vrata po meri

- kuhinje po meri

- garažna vrata po meri


OKNA PO MERI

Ste v fazi načrtovanja prenove svojega doma ali gradnje novega? Razmislite o oknih po meri, ki bodo vašemu domu dodala edinstveno eleganco in povečala njegovo učinkovitost.

Okna po meri so odlična izbira iz več razlogov. Prvič, omogočajo popolno prilagodljivost vašim potrebam in estetskemu okusu. Ne glede na to, ali gre za klasičen ali sodoben dizajn, okna po meri se lahko izdelajo tako, da se popolnoma ujemajo s stilom vašega doma.

Poleg tega vam okna po meri omogočajo izbiro najboljših materialov, kar pomeni, da lahko izberete močne in trajne materiale, ki bodo pripomogli k energetski učinkovitosti vašega doma. Z dobrimi izolacijskimi lastnostmi boste zmanjšali izgubo toplote v zimskih mesecih in ohranjali hladnost v poletni vročini, kar bo prispevalo k zmanjšanju stroškov ogrevanja in hlajenja.

Poleg tega vam okna po meri omogočajo tudi večjo varnost in varnost vašega doma. Lahko se odločite za vgrajevanje visokokakovostnih zaklepov in varnostnih stekel, ki bodo vaš dom zaščitili pred morebitnimi nepridipravi.

Z okni po meri ne gre le za estetiko - gre tudi za funkcionalnost in učinkovitost. Investicija v okna po meri je investicija v udobje, varnost in dolgoročno vrednost vašega doma. Odkrijte, kako lahko okna po meri izboljšajo vaš dom danes!

Okna po meri ponujajo številne prednosti v primerjavi s pripravljenimi okni, in tukaj je nekaj ključnih razlogov, zakaj bi se odločili za okna po meri:

  1. Popolna prilagodljivost: Okna po meri vam omogočajo popolno prilagoditev vašim potrebam, željam in arhitekturnemu slogu vašega doma. Lahko izberete dimenzije, obliko, barvo, materiale in dodatne funkcije po vaši meri.

  2. Estetska privlačnost: Okna po meri omogočajo, da so popolnoma usklajena z dizajnom vašega doma. Lahko se prilagodijo tako notranjosti kot zunanji arhitekturi, kar ustvari kohezivno in privlačno vizualno podobo.

  3. Boljša energetska učinkovitost: Pri izbiri materialov in lastnosti okna lahko pri oknih po meri bolj natančno nadzirate izolacijske lastnosti. S pravilno izbiro materialov lahko zmanjšate izgubo toplote in s tem znižate stroške ogrevanja in hlajenja.

  4. Večja varnost: Okna po meri vam omogočajo izbiro visokokakovostnih varnostnih funkcij, kot so posebni zaklepi, varnostna stekla in dodatne funkcije, ki povečujejo varnost vašega doma.

  5. Trajnost in dolgoročna vrednost: Okna po meri so običajno izdelana iz visokokakovostnih materialov in imajo prilagojeno konstrukcijo, kar lahko poveča njihovo trajnost in dolgoročno vrednost vašega doma.

  6. Individualna podpora in storitve: Pri nakupu okon po meri običajno dobite tudi individualno podporo in svetovanje s strani strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo pri izbiri najboljših možnosti za vaše potrebe.


MIZARSTVO

Če razmišljate o novi kuhinji, udobni spalnici ali dnevni sobi, koristni predsobi,  slikoviti otroški sobi, veliki kopalnici ali funkcionalni pisarni potem ste zagotovo na pravem mestu. Poleg zgoraj naštetih izdelkov,  izdelujemo tudi  posamezne elemente pohištva, kot so jedilne, konferenčne ter pisalne mize, vgradne in  garderobne omare ter postelje.       

Za izdelavo želenih izdelkov lahko izbirate med naslednjimi materiali, seveda pa vam za lažjo izbiro in odločitev pomagamo tudi s svetovanjem: 

- furnir,

iveral,

masivni les,

ultrapas,...

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Založe 242, 3313 Polzela, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PRIMOŽ RAZGORŠEK s.p.
Poslovna oblika:
SPLOŠNO MIZARSTVO PRIMOŽ RAZGORŠEK s.p.
Davčna št.:
86505378
Naslov:
Založe 242, 3313 Polzela
Kontaktna oseba:
Primož Razgoršek
Govorimo:
 SI
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 655 949
E-mail:
mizarstvo.razgorsek@gmail.com
E-mail:
primozrazgorseksp@gmail.com
Certifikat
Naziv:
PRIMOŽ RAZGORŠEK s.p.
Naslov:
Založe 242, 3313 Polzela

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje