Image
Image
5732
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew29219.jpg

SPORT KLUB NITRO SKI & SNOWBOARD, MARIBOR

Razborca 31b , 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu, Podravska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Šola smučanja in deskanja na snegu Nitro deluje na Kopah že 11 leto. Vsako leto se trudimo svojim strankam ponuditi le najboljše. Izkušeni licencirani učitelji smučanja in deskanja na snegu poskrbimo, da vam v naši družbi ne bo dolgčas ter, da boste varno in hitro osvojili prvine smučanja in deskanja na snegu.

Naše programe izvajamo za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente, odrasle, upokojence in vse mlade po srcu, skratka za vso populacijo. Prav tako se vključujemo v šole v naravi, ter izvajamo izbirne vsebine za srednje šole, v naši družbi pa se zelo dobro počutijo tudi zaključene družbe ob organizaciji sindikalnih tekem.


DEJAVNOSTI:


Smučanje

• Začetni tečaj smučanja

Začetni tečaj smučanja je namenjen vsem tistim, ki želijo spoznati ta prečudoviti zimski šport. Poleg osvajanja in razvijanja novih motoričnih sposobnosti nam smučanje omogoča neizmerno zabavo in nevsakdanje vzdušje v tem zimskem okolju. Smučanje je igra in tega se zavedajo tudi naši izkušeni učitelji, ki v največji meri namenjajo pozornost prav smučarjem in smučarkam v začetnih tečajih.

Na začetnem tečaju smučanja spoznamo:

Osnovne oblike drsenja so oblike drsenja, ki so podlaga za nadaljnje osvajanje zarezne (carving) tehnike. Izhajajo iz osnovnih položajev in sicer iz:

- prilagajanje na smučarsko opremo,
- vstajanje po padcu,
- plužnega položaja (ustavljanje),
- vzpenjanje v hrib,
- vožnja z vlečnico,
- preprosto spreminjanje smeri drsenja.

Ponujamo vam:

- male skupine, stopenjsko učenje, prilagojeno tvojim sposobnostim,
- izposojo smučarske opreme,
- učitelja(ico) z licenco z večletno prakso učenja smučanja,
- sproščeno učenje na svežem zraku,
- po želji nadaljevalni tečaj.


• Nadaljevalni tečaj smučanja

Nadaljevalni tečaj smučanja je namenjen vsem, ki želijo svoje smučarsko znanje izpopolniti. Torej tistim, ki že obvladajo kontrolo hitrost osnovnih oblik smučanja, ter znajo uporabljati žičniške naprave.


Deskanje na snegu


• Začetni tečaj deskanja

Začetni tečaj deskanja je primeren za vse tiste, ki želite poizkusiti naj priljubljeni športni panogi na svetu - deskanju, se ob tem neizmerno zabavati in uživati, ter hkrati skrbeti za svoje telo in biti v dobri družbi na svežem zraku.

Osnov deskanja na snegu:

- zapenjanje in odpenjanje vezi ter obračanje na strmini,
- padanje in vstajanje,
- vožnja z vlečnico in sedežnico.

Osnovnih oblik drsenja,ki so podlaga za pridobivanje kontrole nad desko in za nadaljnje tehnike deskanja kot so:

- bočno drsenje (po prstnem in petnem robniku),
- poševno drsenje (po prstnem in petnem robniku prečno čez strmino).

Osnovnih oblik deskanja, ki so nadgradnja različnih oblik drsenja in spreminjanju smeri v navezovanje zavojev. Na tej stopnji že govorimo o deskanju, seveda od ravni znanja in sposobnosti tečajnikov:

- osnovni zavoj,
- osnovni zavoj z nastavitvijo robnika.

Ponujamo vam:

- male skupine, stopenjsko učenje, prilagojeno tvojim sposobnostim,
- izposojo smučarske opreme,
- učitelja(ico) z licenco z večletno prakso učenja smučanja,
- sproščeno učenje na svežem zraku,
- po želji nadaljevalni tečaj,


• Nadaljevalni tečaj deskanja

Nadaljevalni tečaj deskanja na snegu je namenjen "bordarjem" ki že obvladajo osnove in so pripravljeni na nadaljnje izzive tega "odštekanega muvanja" po snegu.

Prav tako tu delo na snegu poteka po programu ZUTS Slovenije - komisije za deskanje na snegu. Elementi, ki se izvajajo v tem programu so že zelo približani velikemu uživanju v izkoriščanju stranskega loka borda(carvingu).

Na nadaljevalnem tečaju deskanja spoznamo:

- osnovni zavoj z nastavitvijo robnika,
- osnovni zarezni zavoj,
- osnovni nadaljevalni zarezni zavoj,
- osnove prostega sloga (freestyle-a)

Ponujamo vam:

- male skupine, stopenjsko učenje, prilagojeno tvojim sposobnostim,
- izposojo deskarske opreme,
- učitelja(ico) z licenco z večletno prakso učenja smučanja,
- sproščeno učenje na svežem zraku,
- po želji nadaljevalni tečaj,


Izposoja opreme


Si želite uživati snežne radosti pa nimate opreme?

Želite testirati opremo in se posvetovati pred nakupom nove?

Vso opremo (smuči/desko, čevlje, palice, čelado, smučarska očala) vam priskrbimo mi iz naše izposojevalnice. Vsako leto pa za vas organiziramo tudi brezplačne teste smuči ter snowboardov.


Organizacija tekmovanj


Si želite za kratek čas odtrgati od dela ter se s sodelavci pomeriti na belih strminah? Želite na ta način združiti sprostitev, rekreacijo in zabavo?

Potem smo mi pravi naslov za vas, saj vam vse to omogočamo! Za vas, vaše sodelavce in prijatelje na smučišču Kope organiziramo primerjalne tekme v smučanju, deskanju na snegu, teku na smučeh, vožnje z mini rafti in različnimi športno-zabavnimi rekviziti ali kombinaciji vsega naštetega. In zakaj sodelovati z nami ? Organizaciji tekmovanja se posvetimo 100% resno, tekmovanje pa organiziramo po vaših željah.

Vso opremo (smuči/desko, čevlje, palice, čelado, smučarska očala) vam priskrbimo mi iz naše izposojevalnice. Vsako leto pa za vas organiziramo tudi brezplačne teste smuči ter snowboardov.


Otroški vrtec - malčkov šport


Privoščite svojemu otroku nepozabno doživetje na sneg!

Zimske vragolije na snegu, različne elementarne igre, športne in ustvarjalne delavnice, pester in zanimiv animacijski program z maskoto Jetijem in ogled Jetijeve smučarske dežele. Za vse našteto in še za veliko drugih aktivnosti bodo v otroškem vrtcu na Kopah poskrbeli animatorji Malčkovega športa in šola smučanja & deskanja Nitro Kope. V organiziranem varstvu bodo otroci skozi igro spoznavali različne zimske aktivnosti kot so sankanje, vožnja s snežnimi tubami in lopatami, zidanje gradov, zimske štafetne igre itd. Najpogumnejši pa se bodo lahko podali skozi zanimive snežne poligone. Prijazni animatorji bodo poskrbeli tudi za »lulanje«, brisanje noskov, topel čaj...., skratka, imeli se bomo super! Otroci, ki bodo želeli usvojiti prvo smučarsko znanje, se bodo lahko skozi igro na snežnem poligonu (smrekice, tuneli, gobice… ) učili prvih korakov na smučeh. Smučarski vrtec bo staršem oz. otrokom na voljo vsako soboto in nedeljo ter med prazniki in počitnicami.


Animacija otrok - Holceraja


To sezono nas bo obiskal tudi ledeni mož JETI, ki nas bo zabaval tekom celotne zimske sezone. Kjer JETI prihaja iz hladnejših krajev je ugotovil, da so Kope odlična lokacija za vragolije na snegu. Skupaj z njim smo pripravili JETIJEVO DEŽELO za vaše malčke, kjer se bodo lahko učili prvin smučanja in deskanja na snegu. JETI pa bo poskrbel tudi za pravcato snežno malčkovo zabavo - HOLCERAJA in sicer vsako nedeljo med 12h in 15h, kjer bodo lahko vaši malčki z pomočjo JETIJA predstavili svojo ustvarjalno nadarjenost.


Disc golf


Letos nam je uspelo! Prvo Disc Golf igrišče na Kopah!

Disc Golf je igra zelo podobna tradicionalnemu golfu, le da namesto udarjanja žoge v luknjo, mečemo disk (frizbi) v posebej oblikovano kovinsko košaro. Cilj je isti: končati progo s čim manj meti. Po začetnem metu iz izmetne cone, igralec vsak naslednji met začne na mestu, kjer je pristal prejšnji disk. Drevesa, grmičevje in razgiban teren, zagotavljajo izziv za disk-golfista. Igra je zaključena, ko po zadnjem metu disk pristane v košu.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Razborca 31b , 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu, Podravska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Šport klub Nitro ski & Snowboard
Davčna št.:
68952031
Naslov:
Glavni trg 17B, 2000 Maribor
Poslovna enota:
Razborca 31b , 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu
Mobitel:
+ 386 (0)41 246 238
E-mail:
sportkope@gmail.com
Certifikat
Naziv:
Šport klub Nitro ski & Snowboard
Naslov:
Glavni trg 17B, 2000 Maribor