Image
Image
3852
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9571.jpg

ŠPORT NET, LJUBLJANA

Periceva 11 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Športnet je okretno in zmogljivo podjetje, v katerem vam pripravimo vrhunsko grafično zasnovo, oblikujemo tiskovine vseh vrst in za vas v rekordnem času izpeljemo projekt spletnega mesta poljubne velikosti in zahtevnosti.

Naše ime izvira iz začetkov, ko smo se ukvarjali s projekti, pretežno povezanimi s športom – a ker so našo kakovost in storitve potrebovala tudi podjetja v drugih branžah, smo svoje kvalitete prenesli na dodatna področja delovanja.

Danes obsega naš kolektiv deset kompetentnih, odlično usposobljenih sodelavcev s področja oblikovanja, programiranja, pisanja besedil, mojstrov priprave vsebin in prilagajanja spletnega nastopa ter poznavalcev tiskanih medijev.


Storitve:
- oblikovanje publikacij
- identiteta podjetja
- embalaža
- oglaševanje
- informacijska grafika
- ilustracija, fotografija
- interaktivno oblikovanje


Kaj Znamo


Oblikujemo ali le preoblikujemo celostno grafično podobo – za vas pripravimo znake, logotipe, priložnostne znake, blagovne znamke, pozicijske slogane, priročnike CGP, poslovne tiskovine, sisteme usmerjenega označevanja in drugo.

Oblikujemo raznovrstne tiskovine – poslovne tiskovine in publikacije, promocijske tiskovine, knjige, kataloge, revije in časopise, embalažo, ogledne kartone, koledarje, vrednostne dokumente in drugo.

Pripravimo vam material za pospeševanje prodaje – letake, direktno pošto, cenike, 3D predmete, vrečke, majice, nalepke in vse drugo, s čimer promovirate svoje podjetje, izdelke in storitve.

Zagotovimo zasnovo in tehnično izvedbo spletnih strani
 – načrtujemo scenarij sledenja vsebini, pripravimo besedila, foto in video material, načrtujemo in programiramo podatkovne zbirke, statične in dinamične strani, animacije in poročila o obiskanosti.

Izdelamo vam besedila vseh vrst – slogane, imena, kreativna besedila, scenarije, prevode, članke, po želji vam besedila le lektoriramo in uredniško obdelamo.

Snujemo in izvedemo oglaševalsko akcijo – od oblikovanja in fotografiranja izdelkov, priprave besedil, oblikovanja oglasov, spletnega nastopa …

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Periceva 11 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Šport net, založništvo, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
SI42697042
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 325 726
E-mail:
info@spotnet.si
Certifikat

Socialno omrežje