Image
Image
4569
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4161/27330.jpg

ŠPORTNO KINOLOŠKO DRUŠTVO CELEIA, ŠKOFJA VAS

Teharje 66, 3221 Teharje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

ŠKD Celeia je bilo ustanovljeno 18.6. 2002. Namen ustanoviteljev društva je bil ustvariti društvo, ki bo poleg osnovnega šolanja psov in izobraževanja lastnikov psov, velik poudarek dalo na šolanje tekmovalnih psov različnih kinoloških disciplin.

Vzgoja in šolanje vašega ljubljenca sta sicer dva različna, a tesno prepletajoča se pojma. Z vzgojo pričnemo takoj, ko pride psiček v nov dom. Z njeno pomočjo dosežemo, da je pasje vedenje sprejemljivo za nas in za našo okolico. Po obdobju, ki ga psiček potrebuje, da se seznani z vami in s svojim novim življenjskim prostorom pa je čas, da začnemo psa šolati. Med šolanjem ga bomo naučili različnih vaj, ki nam bodo olajšale sobivanje s psom.

V program osnovnega šolanja se lahko vključimo tudi s pasjimi mladostniki in starejšimi psi, saj za šolanje nikoli ni prepozno. Pomagali vam bomo, da boste z našo pomočjo ubrali pravilen pristop k šolanju vašega psa in rešili marsikateri vedenjski ali vzgojni problem. Šolanje boste lahko nadaljevali s težavnejšemi vajami in skupaj s psom opravili enega od priznanih izpitov. Tisti bolj aktivni pa se boste lahko pridružili tečajem pasjih športov ali pa se priključili delu pasjih terapevtov.

Zavedati pa se morate, da tečaj ni namenjen le šolanju psov, ampak se boste skozi delo izobrazili tudi vi – vodniki. Upamo, da boste s pomočjo našega izkušenega kadra vstopili v čudoviti svet šolanja psov in z našo pomočjo vašega štirinožca spremenili v prijetnega spremljevalca in partnerja pri vaših aktivnostih.

Vadisce skd-celeia je 2km od sedeža BUKOV ŽLAK.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Teharje 66, 3221 Teharje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Športno kinološko društvo Celeia
Davčna št.:
22441174
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 763194
E-mail:
info@skd-celeia.si
Certifikat

Socialno omrežje