Image
Image
12348
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1638/logonew72870.jpg

STEKLARSTVO BROLIH, STEKLENI ELEMENTI PO MERI, LJUBLJANA Priporočamo

Pot čez gmajno 21, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 1986

Steklarstvo Brolih
Robert, s. p., je podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjamo se z izdelavo steklenih elementov po meri, s prodajo in z montažo steklenih vrat, pohištva, ogledal in drugih delov ter opremljamo tako poslovne kot stanovanjske prostore, tj. z ogledali, policami, vitrinami, steklenimi namiznimi ploščami. Nudimo tudi brezplačno svetovanje in opravljanje izmer.

Proizvodni program Steklarstva Brolih odlikuje vrhunska specializacija na področju proizvodnje in popravila stekel vseh vrst. Zajema stavbno zasteklitev, izdelavo izolacijskega in varnostnega stekla, tudi dekorativnega stekla. Nudimo zasteklitev okvirjev oken in vrat, tuš kabin, vitrin, tudi balkonov ter predelnih sten iz jedkanega stekla in kuhinjskih sten. Izbirate lahko med različnimi vzorci, ornamenti, fuzijskim steklom in vitraži. Izdelujemo in montiramo tudi vse vrste ogledal.

Pri izdelavi izdelkov dajemo poseben poudarek brušenju robov stekla. Strojno brušenje fazet izdelkom daje novo estetsko dimenzijo, hkrati pa je postalo cenovno dostopnejše na trgu. Za zahtevnejše oblike uporabljamo polavtomatski stroj za brušenje, s katerim izdelujemo stekla z robovi neravnih oblik. S pomočjo znanja, izkušenj in strojev lahko dandanes ponudimo najbolj kakovostne izdelke po željah naročnika.

Varnostno steklo
Steklu s kaljenjem povečamo temperaturno odpornost ter udarno in upogibno trdnost. Z lepljenjem zagotovimo, da delci stekla v primeru razbitja ostanejo skupaj in ne poškodujejo okolice. To je posebej pomembno pri steklenih balkonskih ograjah, nadstreških, pohodnih steklih, vratih in protivlomnih steklih.

Tuš kabine
Izdelane so po naročilu glede na dimenzije in izbrani mehanizem vrat (nihajna vrata ali fiksno stekleno krilo). Izbirate lahko tudi med različnimi vrstami, barvo in prosojnostjo stekla, ki ga lahko popestrimo z gravurami ali s peskanimi vzorci (linijami, vzorci).

Steklena vrata
Izbirate lahko med drsnimi in nihajnimi vrati. Primerna so za prostore, v katerih želite ohraniti čim več naravne svetlobe. Izdelujemo jih po meri iz varnostnega kaljenega ali lepljenega stekla, okvirje vrat in oken pa lahko zasteklimo tudi s peskanim steklom, z vitraži ali fuzijskim steklom.

Steklene stenske kuhinjske obloge
Vse bolj popularne so in vse bolj zamenjujejo klasične stenske ploščice, ki so bile nekoč obvezni del kuhinje. Izbirate lahko med različnimi stekli ter barvami ali fototapetami, ki jih nalepite na steklo. Brez skrbi, čiščenje je enostavno.

Steklene pregradne stene
Izdelamo jih iz izolacijskega stekla, tj. kaljenega, lepljenega stekla in vam na izbiro ponujamo navadno gladko prozorno steklo, mat steklo ali steklo z vzorci. Gre za enostavno hitro pregrado prostorov s fiksnimi ali drsnimi/nihajnimi vratnimi krili.

Stekleno pohištvo in drugo
Izdelujemo tudi steklene vitrine, nasploh pohištvo po meri. Sprejemamo naročila za izdelavo steklenih nadstreškov in drugih steklenih elementov. Nudimo tudi brezplačno izmero in svetovanje.Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Pot čez gmajno 21, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
STEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P.
Davčna št.:
20191669
Naslov:
Pot čez gmajno 21, 1000 Ljubljana
Občina:
Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 2739 380 (odprt 3.1.2014, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Brolih Robert
Kontaktna oseba:
Brolih Robert
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041635030
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
STEKLARSTVO BROLIH ROBERT S.P.
Naslov:
Pot čez gmajno 21, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe