Image
Image
7475
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76132.jpg

STEKLARSTVO R, LOGATEC

Prešernova 17a, Domžale , Domžale, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Popestrite svoj dom z eleganco, ki jo ponujajo sodobne steklarske storitve in izdelki Steklarstva R.

Ustvarite bivanjsko okolje, ki ustreza vašemu slogu. Odločite se za funkcionalne in prefinjene dizajnerske elemente notranje in zunanje opreme.

Steklo je vsestranski in nepogrešljiv element sodobnih dizajnerskih rešitev. Vaš dom napolni s svetlobo, njegova gladka sijajna struktura pa se odlično ujema z ostalimi materiali, ki se porabljajo za doseganje čistih linij v minimalističnem dizajnu interierjev. Sodobne in naprednejše tehnologije omogočajo različne načine obdelave in oblikovanja stekla. V Steklarstvu R vam ponujamo profesionalno emajliranje, sitotisk, peskanje idr. Steklo lahko po vaših željah ekoriramo z različnimi grafičnimi elementi oz. tiskom grafik ali fotografij, pri čemer uporabljamo digitalni print visoke ločljivosti/kvalitete.


Storitve:

 • Zasteklitve oken, vrat, vetrolovov
 • Steklene obloge med kuhinjskimi elementi
 • Steklena krilna in drsna vrata
 • Tuš kabine
 • Predelne stene, izložbe, zasteklitve dvigal
 • Steklene vitrine
 • Ogledala
 • Peskanje stekla, ogledal
 • Fazete
 • Izdelovanje izolacijskega stekla
 • Stekleni nadstreški
 • Stekleni oglasni panoji
 • Stekleni šalterji oz. info pulti
 • Zasteklitve ob bančnih avtomatih
 • Zasteklitve večnamenskih objetkov
 • Dvorane, telovadnice ...
 • Svetlobni jaški (industrijske hale)


R design – prodaja unikatnih izdelkov
Po naročilu izdelujemo unikatne izdelke iz linije R design. Linija R design združuje unikatne izdelke iz stekla, ki jih odlikuje tako funkcionalnost, kot tudi visoka estetska vrednost. Izdelke iz stekla vam izdelamo tudi po naročilu in vam tako pomagamo oblikovati popolno darilo za posebne priložnosti.

Kopalniška stekla
Kopalniška stekla lahko s svojo sestavo delno ali v celoti nadomestijo keramiko v vaši kopalnici. Začnite nov dan v kopalnici po vaši meri. Vaš najljubši motiv bomo z grafično obdelavo prilagodili dimenzijam vaših kopalniških stekel in popestrili vaša jutra.

Kuhinjska stekla
Kuhinjsko steklo je sestavljeno iz kaljenega stekla in grafike na specialni foliji za steklo. Omenjena sestava lahko nadomesti keramiko ali se z njo odlično kombinira. Svoj kuhinjski kotiček si lahko oblikujete po svoje. Možnosti izbire motivov so neomejene. Izbran motiv vam z grafično obdelavo prilagodimo dimenzijam vaših kuhinjskih stekel.

Oblikovanje notranjih prostorov
Preveč različnih možnosti? Preširoka izbira? Dovolite, da vam pomagamo pri oblikovanju notranjih prostorov. Svetujemo vam pri izbiri ustreznih barv, vzorcev in elementov. Izbira prave grafike in elementov ter njihova premišljena kombinacija lahko poveže vaš prostor in ustvari atmosfero, ki jo želite.

Nadstreški
Si želite svetle terase, verande ali balkona? Razmišljate o namestitvi zimskega vrta ali bi želeli popestriti del svojega poslovnega lokala? Idealna rešitev so nadstreški Steklarstva R. Nadstreške izdelujemo iz varnostnega stekla, ki je lepljeno v posebnih sestavah in je kljub lahkotnemu videzu trdno, trpežno in varno.

Upognjena stekla
Stekleni elementi v vašem domu so lahko prave umetnine, ki pritegnejo pozornost in razgibajo prostor. V Steklarstvu R lahko stekla s posebnimi postopki tudi upogibamo. Upognjena oziroma krivljena stekla so primerna za različne kose pohištva, še posebej za vitrine in izložbe.

Fuzija in vitraži
Napolnite vaš dom z barvo in sijajem. Preverite ponudbo fuzij in vitraž Steklarstva R. Fuzija oz. taljeno steklo nastaja po posebnem postopku stapljanja različno obarvanih stekel v eno celoto. Pri visokih temperaturah lahko s taljenjem različnih vrst stekel dosežemo različne barvne odtenke, teksture in oblike fuzij. 

Predelne stene
Pregradite svoj prostor in ustvarite nove bivalne možnosti. Odločite se za predelne stene Steklarstva R. Steklene predelne stene poskrbijo za izjemno sofisticiran in eleganten videz vašega prostora. So trpežne in varne ter primerne tako za poslovne, kot tudi stanovanjske prostore. Kombiniramo jih z minimalnim okovjem iz aluminijastih ali inox profilov.

Ograje
Preoblikujte svoj videz vašega doma ter mu dodajte svetlost in prostornost z namestitvijo steklenih ograj Steklarstva R. Steklene ograje postajajo pomemben arhitekturni element zunanje zasteklitve in presežek notranjega oblikovanja. Odlikuje jih izjemna trdnost in varnost, ki ju omogoča lepljeno kaljeno ali delno kaljeno steklo. 

Dekorativno steklo
Opremite in okrasite vaš dom z unikatnimi izdelki iz stekla. Dekorativne steklene izdelke, kot so vaze, ure, pladnji, krožniki ter druge izdelke darilnega programa izdelujemo in oblikujemo ročno. Izdelke iz stekla vam izdelamo tudi po naročilu. 

Izolacija stekla
Okenske odprtine oz. okna  so eden izmed pomembnejših elementov sodobnega gradbeništva. Poleg dodatne  estetske vrednosti morajo ustrezati še številnim drugim funkcionalnim zahtevam. Zagotavljati morajo zadostno prezračevanje, osvetlitev prostora ter varovati pred hrupom, vročino ter izgubo toplote.

Ogledala
Naj vaš prostor krasi nova umetnina – na steno obesite dekorativno ogledalo. V Steklarstvu R vam ponujamo ogledala različnih oblik, velikosti in barv. Robove lahko brusimo ravno ali pod kotom, površino pa opremimo z motivi v tehnikah graviranja, peskanja ali lepljenja dekorativnih folij.

Tuš kabine
Naj čas, ki ga preživite v kopalnici, postane pravo doživetje. Odločite se za steklene tuš kabine, ki poskrbijo za dodatno svetlost, omogočajo lažje čiščenje in so izjemno vzdržljive. Vašo kopalnico lahko opremimo z različnimi kombinacijami fiksnih, pregibnih in drsnih steklenih površin, ki jih prilagodimo meram vašega prostora.

Varnostna stekla
Sodobne in naprednejše tehnologije omogočajo različne načine obdelave in oblikovanja stekla, ki se kažejo v njegovih izjemnih termičnih in mehanskih lastnostih. Varnostno lepljeno steklo je sestavljeno iz dveh ali več steklenih plošč, ki so med seboj povezane s PVB folijo visoke pretržne trdnosti.

Steklene obloge
Poskrbite za eleganten in sodoben videz vašega doma. Pozabite na keramične ploščice ter izberite moderno dizajnersko rešitev, ki popestri vaš prostor in vam omogoča lažje čiščenje. Za stenske obloge v vaši kopalnici in/ali kuhinji uporabite steklo. 


Hitra, kvalitetna in zanesljiva steklarska storitev ter cenovno konkurenčni izdelki.


Vir: http://www.steklarstvo-r.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Prešernova 17a, Domžale , Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Steklarstvo R, steklarska dela, d.o.o.
Davčna št.:
36531839
Naslov:
Klanec 11, 1370
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 749 731
E-mail:
info@steklarstvo-r.si
Faks:
+386 (0)5 9961314
Certifikat
Naslov:
Klanec 11, 1370

Socialno omrežje