Image
Image
7363
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4473/30280.jpg

NOTRANJI OMETI Priporočamo

Apače 111, 2324 Lovrenc na Dravskem Polju, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Ročni ali strojni ometi in izolacija

Načeloma so strojni ometi in tlaki cenejši. Pri strojnih ometih se uporablja industrijsko pripravljena maltna mešanica, ki ima deklarirane tehnične lastnosti s strani proizvajalca.

Ročni ometi se običajno izvajajo na osnovi maltne mešanice, ki vsebuje vsaj 10-odstotni delež cementnega veziva, preostalo vezivo je hidrirano apno, le redko se uporablja hidravlično apno ali apneno testo. Mavčnega veziva pri ročnih ometih ni. Prednost je pri strojnih ometov tudi v tem, da se s kombinacijo navedenih mineralnih veziv lažje prilagaja gradbeno fizikalnim lastnostim zgradbe oziroma zahtevanim bivalnim pogojem.

Pri ročnih ometih je maltna mešanica odvisna predvsem od usposobljenosti in znanja mojstra. Po drugi strani pa je mogoče maltno mešanico prilagajati dejanskemu stanju na objektu.

Industrijski ometi so bistveno cenejši takrat, kadar so stenske površine ravne in je s tem nanos ometa tudi zaradi boljše sprijemljivosti tanjši. Seveda to velja le pod pogojem, da so uporabljeni kakovostni materiali in kakovostna izvedba.

Znatno razliko v ceni pogojuje tudi obseg površin. To pomeni, da je pri manjših količinah oziroma površinah zaradi zahtevnosti priprave dela s strojno tehnologijo razlika v ceni med ročno in strojno izvedbo manjša ali celo neznatna.  

Podjetje STROJNI OMETI BERANIČ s. p je družinsko podjetje. Ustanovili smo ga leta 2000, in sicer po večletnem nabiranju izkušenj v gradbeništvu v tujini. Podjetje STROJNI OMETI BERANIČ ima sedež v severovzhodnem delu Slovenije, blizu najstarejšega mesta PTUJ, natančneje 7km od PTUJA, naselje Apače s čudovitim pogledom na Ptujsko Goro.

Izdelujemo STROJNE OMETE, STROJNE FASADE, (TERMO OMET-PRIMEREN ZA BUTANE HIŠE-HIŠE IZ ZEMLJE) IZOLACIJSKE FASADE, BARVANJE FASAD, IN MANJŠA ZIDARSKA DELA. Pri delu smo strokovni, fleksibilni, ugodni , natančni, upoštevamo strankine sprotne želje, ter svetujemo vam v zvezi z najboljšimi rešitvami glede na tehnične danosti, za seboj pa tudi vedno počistimo. Na delo in material vam damo 10 let garancije.

V našem podjetju se zavedamo, da je eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izdelavi STROJNIH OMETOV in FASAD, IZBIRA KAKOVOSTNEGA MATERIALA. Naš cilj-ZADOVOLJSTVO NAŠIH STRANK, pri nas niste(številka), ampak se vam posvetimo INVIDUALNO- vaše mnenje je za nas pomembno. Pokličite nas še danes in si zagotovite BREZPLAČEN ogled in svetovanje na vašem domu. Dosegljivi smo tudi čez vikend - SE PRIPOROČAMO!


Izdelava fasade

Izdelava kvalitetne fasade je ključnega pomena za vaš prihranek. Izdelana je tako, da so vse zunanje površine hiše z izjemo strehe, oken in vrat, obložene s kvalitetnim izolacijskim materialom. Še bolj od kvalitetnega izolacijskega materiala pa je pomemben način izdelave fasade. Če je ta pravi, lahko veliko prihranite tako pozimi pri kurjavi, kot tudi poleti pri hlajenju notranjih prostorov. Pozimi dobra fasada zadržuje v zgradbi topel zrak, poleti pa se ne segreje tako hitro, kot če je fasada slabo narejena. S tem pa pripomorete tudi k manjšemu onesnaževanju okolja, ki je dandanes ključnega pomena.

ALI VESTE, DA SE INVESTICIJA V OBNOVO FASADE POVRNE V 5-IH LETIH?Kaj pridobite s toplotno prenovo fasade;IZBOLJŠANO KAKOVOST BIVANJA, MANJŠE STROŠKE OGREVANJA, VEČJO VREDNOST OBJEKTA, VIDEZ FASADE.

Notranji strojni omet

Kvalitetni strojni ometi lahko glede na navadne klasične presegajo vse njihove odlike, potrebno pa je za različne namembnosti prostorov uporabit prav za tak prostor namenjen material, tako za bolj obremenjene prostore z vlago pa tudi mehansko bolj obremenjene prostore uporabljamo cementne strojne omete, bivalni prostori pa so obdelani z mavčno apnenimi. Vogali so pri strojnih ometih vedno ojačani z vogalniki ki služijo tudi pri samem ometu za poravnanje sten kasneje pa ščitijo vogale pred mehanskimi poškodbami. Sam izgled strojnih ometov je proti klasičnim vsekakor lepši, kar pa se tiče nadaljne pleskarske ali keramičarske obdelave je prednost v tem da so zagotovo bolj ravni kakor tudi bolj gladki, posledično pa je manjša poraba kitov za dokončno glajenje sten in stropov. Materiali ki jih pri svojem delu uporabljamo so priznanih blagovnih znamk kot so ROFIX, QUARZOLITH.

Cena je gotovo tudi dejavnik ki vpliva na odločitev investitorja kakšne omete bo izvedel v svojem objektu, ta pa je slabih 40% nižja kot pri klasičnih ometih.

ALI STE VEDELI DA; Večina naših strank, preden se odločijo za STROJNE OMETE ne ve, da so le ti enako TRDNI kot ROČNI OMETI, kajti mešanica materiala je enaka kot pri ROČNIH OMETIH-APNENO CEMENTNIH. Prednost STROJNIH OMETOV je da OSTAJA RAZMERJE MEŠANIH MATERIALOV VEDNO ISTO, saj se MATERIAL MEŠA RAČUNALNIŠKO, NANAŠAJO SE STROJNO, 3X HITREJŠI NANOS, LAHKO SE GLADIJO (KONČNI IZDELEK JE GLADKI) NE POKAJO KOT ROČNI OMETI, in kar je NAJBOLJ POMEMBNO; MINIMALNA PORABA PRI KITANJU OMETOV IN SO ZA DOBRIH 40% CENEJŠI.

10 let garancije na materijal in delo.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Apače 111, 2324 Lovrenc na Dravskem Polju, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Strojni ometi Beranič, Zlatko Beranič s.p.
Davčna št.:
91380669
Naslov:
Apače 111, 2324 Lovrenc na Dravskem polju
Občina:
Apače
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0422 8011 3612 532 (odprt 24.2.2011, NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Zlatko Berenič
Kontaktna oseba:
Zlatko Berenič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041466677
E-mail:
zlatkoberanic70@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Strojni ometi Beranič, Zlatko Beranič s.p.
Naslov:
Apače 111, 2324 Lovrenc na Dravskem polju

Kontaktne osebe

Gradbeništvo