Image
Image
4000
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew78352.jpg

PLES OB DROGU, JOGA, THETA HEALING, MEDITACIJA, STUDIO DEUSA, PREOBLIKOVANJE TELESA IN DUHA, KOPER

Župančičeva ulica 3, 6000 , Koper, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Jaz Deusa je program, ki vas bo peljal na novo pot v Vašem življenju. Si želite obrniti nov list v svojem življenju? S programom Jaz Deusa boste začeli pisati novo knjigo svojega življenja.

Kaj naredite, ko si želite spremembe v vašem življenju ali želite najti smisel življenja? Obiščete frizerja, se naročite h kozmetičarki, začnete z novo dieto, greste na shopping, pokličete vedeževalko ali si kupite knjigo o zakonu privlačnosti? Vztrajate kakšen dan, mogoče celo teden in potem ponovno zapadete v monotonost vsakdanjega življenja?


Kaj vam ponujamo?

PREOBLIKOVANJE TELESA
S HYPOXI programom preoblikujemo Vaše telo, učvrstimo kožo, odstranimo celulit ter iz telesa odstranimo vse toksine. Lahek HYPOXI trening povežemo z vadbami za mišice, sprostitev in zabavo.

PLES OB DROGU
Ples ob drogu je intenzivna vadba z elementi plesa in gimnastike. Ples ob drogu zahteva dobro koordinacijo, gibčnost, vzdržljivost in kar nekaj fizične moči, vendar se ga lahko postopoma in ob strokovni pomoči nauči prav vsak.

Vadba je primerna za ženske vseh starosti, velikosti in stopenj telesne pripravljenosti, ki želijo biti fit, se počutiti dobro v svojem telesu in se naučiti, kako najbolje izraziti svojo ženstvenost in obenem razviti tudi občutek za estetiko in čutnost.

Z redno vadbo se intenzivno učvrstijo tudi najbolj problematični predeli ženskega telesa ter tako oblikuje popolnoma čvrsto in zapeljivo telo. Pri vzpenjanju, spuščanju, vrtenju, zasukih ali drugih telesnih obratih se krepijo mišice celega telesa, še posebej mišice ramenskega obroča ter trebušne, ritne in stegenske mišice.

JOGA

THETA HEALING

MEDITACIJA
Meditacija zajema stanje odsotnosti misli. Je tehnika, s pomočjo katere umirimo svoj um, sprostimo telesno napetost, ter zedinimo telo in duha. Meditacija je tehnika, s katero pridemo v stik sami s seboj, s svojimi občutki in notranjim glasom oziroma intuicijo. Meditacija predstavlja sprostitev in ni vezana na določen fizični položaj.

PSIHOTERAPIJA IN SVETOVANJE
Včasih se nam zgodi, da se slabo počutimo, smo zelo obremenjeni, vse se nam zdi pretežko in kot da se je vse zrušilo na nas ter ne vemo, kako nadaljevati v življenju. Zdi se, kot da smo poskusili že vse, ampak nič ni v redu, ali pa se nenehno vrtimo v krogu škodljivih navad in ne najdemo prave rešitve iz tega. Včasih si ne znamo izpolniti svojih želja, zadovoljiti svojih potreb in spodbujati svoje lastne moči.

Za začetek potrebujemo nekoga, ki nas bo resno in s sprejemanjem poslušal. Ko človek lahko nekomu zaupa in se počuti varno, lahko razišče svojo notranjost, svoje misli, čustva, občutke, spomine in želje ter tako zbere energijo za razvoj in pozitivno spremembo.

LEPA KOŽA, BREZ GUBIC in ZDRAVJE na 1.MESTU

Strokovno usposobljeni sodelavci Vas naučijo in izučijo v jogi obraza ter Vas razvajajo z negami in najboljšimi terapijami, da bo koža vedno sijoča, mlada in popolna.

LJUBO DOMA
Energije v našem domu nas lahko dvignejo ali potlačijo, sprostijo ali vznemirijo in ravno zato smo Vam pripravili prav posebno ponudbo. Obiskala Vas bo Feng Shui strokovnjakinja, ki Vam bo energetsko očistila Vaš dom, ter Vam predlagala spremebe, da se boste doma počutili vedno polne energije, sproščene ter tako, kot bi se dejansko morali v objemu Vašega doma.

NOVA PRIČESKA, NOV MAKE-UP
Pomislite na to, kako dobro se počutite po obisku frizerke in ko se počutite prenovjene, sveže. In k novi pričeski dodamo tudi make-up in individualno svetovanje in hiter tečaj ličenja zasnovan prav posebej za Vas.

UMIRJENOST DUHA
Verjetno se vsi strinjamo, da ko smo mirni v sebi, ko dosežemo naš notranji mir nam postane življenje lepše, bolj sončno. Mislite, da je to nekaterim dano, drugim pa pač ne? Da Vam zunanje okoliščine ne dovolijo, da bi se sprostili in uživali življenje? Pomislite znova. Pripravili smo Vam program s katerim Vam pokažemo in Vas naučimo hitrih tehnik sproščanja ter Vas v nadaljevanju vodimo na tej poti cel čas trajanja programa in še po njegovem koncu. Poleg tega pa boste deležni tudi delavnice o zakonu privlačnosti, da boste ugotovili na Vaših konkretnih primerih kako izboljšati kvaliteto Vašega življenja. Poleg zgoraj naštetega pa boste imeli tudi več individualnih Theta Healing, energetskih, kanaliziranih terapij, ki bodo Vaše dosežke samo še hitreje pripeljalo v Vaše življenje.

ODNOSI, DENAR in KARIERA
Tri delavnice, ki Vam bodo popolnoma spremenile pogled na okolico in Vam dejansko okolico tudi spremelile. Naj bo Vaša šibka točka v partnerstvu, družini, prijateljstvu, denarju ali službi, Vse je mogoče spremeniti in mi Vam pokažemo kako bo vse našteto postalo Vaša močna točka.

STILSKA PREOBRAZBA ter DARILA DARILA DARILA
Nov način življenja pa Vam prinese tudi stilsko preobrazbo, novo garderobo, obleke, dodatki, nov stil, ki Vam bo pisan na kožo in v katerem se boste počutili kraljice. Seveda pa brez daril se program ne bo začel, niti končal.

Vir: http://deusa.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Župančičeva ulica 3, 6000 , Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
DANANN, športne dejavnosti, d.o.o.
Davčna št.:
18472320
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)31 200 427
E-mail:
info@deusa.si
Certifikat

Socialno omrežje