Image
Image
9970
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4407/65150-1524478446.jpg

KOZMETIČNI SALON PTUJ, KAVITACIJA, VACUSLIM 48 STROJNA LIMFNA DRENAŽA-PRESOTERAPIJA Priporočamo

Ulica 25. maja 16, 2250 Ptuj, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

OBLIKOVANJE TELESA

 • Kavitacija
 • Vacuslim
 • Strojna limfna drenaža
 • Body wrap

POMLAJEVALNI TRETMA OBRAZA

Radiofrekvenca

MASAŽE

 • Klasična (švedska) masaža celega telesa
 • Delna klasična masaža
 • Masaža s toplimi kamni - cela
 • Masaža s toplimi kamni - delna
 • Obraz in dekolte
 • Energijska klasična masaža celega telesa
 • Energijska klasična masaža - delna
 • Aroma masaža - cela
 • Aroma masaža - delna

OBLIKOVANJE TELESA

je celostni pristop k izboljšanju telesne oblike in konture. Vključuje različne tehnike in postopke, ki ciljajo na zmanjšanje maščobnih oblog, izboljšanje tonusa kože ter oblikovanje želenih oblik telesa.

Kavitacija je tehnologija, ki s pomočjo ultrazvočnih valov cilja na maščobne celice, jih razbije in razgradi, kar vodi v zmanjšanje obsega in izboljšanje videza kože.

Vacuslim je napredna tehnologija, ki kombinira različne terapevtske postopke, kot so vakuumsko masažiranje, limfna drenaža in termoterapija, za ciljano zmanjšanje celulita, izboljšanje tonusa kože in oblikovanje telesa.

Strojna limfna drenaža je učinkovita metoda za spodbujanje limfnega sistema, odstranjevanje toksinov in odvečne tekočine iz telesa ter zmanjšanje oteklin.

Body wrap je postopek, kjer se uporabijo posebne obloge, običajno namočene v sestavine, ki spodbujajo izgorevanje maščob, zategujejo kožo in izboljšujejo teksturo kože. Ta postopek pomaga pri oblikovanju telesa ter zmanjšanju obsega in celulita na problematičnih področjih.

Skupaj ti postopki tvorijo učinkovit pristop k oblikovanju telesa, ki lahko pomaga doseči želene rezultate pri izgubi telesne maščobe, izboljšanju tonusa kože ter oblikovanju bolj privlačne telesne silhuete.

LIMFNA DRENAŽA-PRESOTERAPIJA
 
Limfna drenaža-presoterapija  je terapevtska tehnika, ki cilja na spodbujanje limfnega sistema, izboljšanje cirkulacije limfe in odstranjevanje toksinov ter odvečne tekočine iz telesa. Primerna je za širok spekter ljudi, vključno s tistimi, ki imajo težave s prekomerno težo, celulitom, oteklinami, utrujenostjo in tudi za tiste, ki si želijo izboljšati tonus kože ter zdravje limfnega sistema.

Redno obiskovanje limfne drenaže-presoterapije s presoterapijo je pametno iz več razlogov:

 • Izboljšanje cirkulacije: Redna limfna drenaža-presoterapija spodbuja boljšo cirkulacijo limfe, kar pomaga pri odstranjevanju toksinov iz telesa, izboljšuje prekrvavitev in prispeva k boljšemu delovanju imunskega sistema.

 • Zmanjšanje oteklin: Presoterapija lahko pomaga zmanjšati otekline in zadrževanje tekočin v telesu, kar je lahko še posebej koristno za ljudi, ki imajo težave s povečano oteklostjo, na primer po operacijah ali med nosečnostjo.

 • Pomoč pri izgubi teže: Limfna drenaža-presoterapija lahko pomaga pospešiti izgubo teže z izboljšanjem presnove in odstranjevanjem maščobnih oblog.

 • Izboljšanje videza kože: Redno obiskovanje limfne drenaže-presoterapije lahko izboljša tonus kože, zmanjša videz celulita ter pripomore k bolj zdravemu, svežemu in mladostnemu videzu kože.

 • Sprostitev in dobro počutje: Terapija s limfno drenažo-presoterapijo ne le izboljšuje fizično zdravje, temveč tudi duševno počutje. Številni ljudje poročajo o občutku sprostitve, poživljanja in pomirjenosti po terapiji.

Zaradi teh razlogov je redno obiskovanje limfne drenaže-presoterapije pametna odločitev za vse, ki si želijo izboljšati svoje zdravje, oblikovati telo ter doseči boljše počutje in videz kože.

POMLAJEVANJE Z RADIOFREKVENCO
 
Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco je postopek, ki izkorišča energetsko frekvenco radijskih valov za spodbujanje naravnih procesov obnove kože in zmanjšanje znakov staranja. Ta neinvazivna metoda je vse bolj priljubljena zaradi svoje učinkovitosti in minimalnega tveganja. Tu je nekaj razlogov, zakaj je pomlajevanje obraza z radiofrekvenco priporočljivo:

    Spodbuja proizvodnjo kolagena: Radiofrekvenca prodre v globlje plasti kože in segreje tkivo, kar spodbuja proizvodnjo novega kolagena. Kolagen je ključen protein za ohranjanje čvrstosti, elastičnosti in mladostnega videza kože.

    Zmanjšuje gube in fine linije: Z rednim postopkom pomlajevanja obraza z radiofrekvenco se lahko zmanjšajo gube in fine linije na koži. To je posledica povečane prožnosti kože zaradi obnovljenega kolagena.

    Povečuje tonus kože: Radiofrekvenca pomaga izboljšati tonus kože, kar lahko zmanjša povešenost in omogoči bolj dvignjen, bolj mladosten videz.

    Minimalno invaziven postopek: Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco je neinvaziven postopek, kar pomeni, da ni potrebno kirurško poseganje ali dolgotrajno okrevanje. To je privlačna možnost za tiste, ki želijo izboljšati videz kože brez tveganja in neugodja, povezanega s kirurškimi posegi.

    Hitri rezultati: Že po nekaj postopkih se lahko opazi izboljšanje teksture in videza kože. Postopek običajno ne zahteva dolgotrajnih časovnih naporov ali okrevanja, kar omogoča hitrejše doseganje želenih rezultatov.

    Primerno za različne tipe kože: Pomlajevanje obraza z radiofrekvenco je primerno za različne tipe kože, vključno s tistimi, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k rdečici ali draženju.

    Dolgotrajen učinek: Ker postopek spodbuja naravne procese obnove kože, so rezultati lahko dolgotrajni in se lahko ohranijo s pravilno nego kože in rednimi vzdrževalnimi tretmaji.

Zaradi teh prednosti je pomlajevanje obraza z radiofrekvenco priporočljivo za tiste, ki želijo izboljšati videz svoje kože na neinvaziven, učinkovit in relativno hitro način.

MASAŽE ZA ZDRAVJE tako za telo kot notranje počutje

Klasična (švedska) masaža celega telesa: Temeljita masažna tehnika, ki vključuje gnetenje, drgnjenje, tapkanje in vibriranje po celotnem telesu. Namenjena je sproščanju mišic, izboljšanju krvnega obtoka in zmanjšanju napetosti.

Delna klasična masaža: Masaža, ki se osredotoča le na določene dele telesa, običajno na problematična področja ali na področja, kjer čutite napetost ali bolečine.

Masaža s toplimi kamni - cela: Terapevtska masaža, kjer terapevt uporablja ogrete kamne, da sprosti napetost in olajša mišično bolečino po celem telesu.

Masaža s toplimi kamni - delna: Podobno kot masaža s toplimi kamni - cela, vendar se osredotoča samo na določene dele telesa, običajno na tiste, kjer je potrebno več sprostitve.

Obraz in dekolte: Nežna masaža, namenjena sprostitvi mišic in izboljšanju tonusa kože na obrazu in v predelu dekolteja. Pomaga pri zmanjševanju napetosti in spodbuja zdrav sijaj kože.

Energijska klasična masaža celega telesa: Masažna tehnika, ki združuje klasično masažo s tehnikami energijskega zdravljenja, namenjena uravnoteženju telesne in energetske ravni.

Energijska klasična masaža - delna: Podobno kot energijska klasična masaža celega telesa, vendar se osredotoča samo na določene dele telesa, običajno tam, kjer se čuti blokade ali neravnovesje.

Aroma masaža - cela: Masaža, ki vključuje uporabo eteričnih olj z različnimi aromami za izboljšanje sprostitve in blagodejni učinek na telo in duha.

Aroma masaža - delna: Masaža, ki uporablja eterična olja z aromami, vendar se osredotoča samo na določene dele telesa, običajno tam, kjer je potrebno več sprostitve ali olajšanja napetosti.

 
 
 
Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica 25. maja 16, 2250 Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Svetovanje za kvalitetno življenje, Darinka Pesek s.p.
Davčna št.:
59591129
Naslov:
Ulica 25. maja 16, 2250 Ptuj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 7061 656 (odprt 17.3.2014, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Darinka Pesek
Kontaktna oseba:
Darinka Pesek
Govorimo:
 SI
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 461 266
E-mail:
darinka.pesek@siol.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Svetovanje za kvalitetno življenje, Darinka Pesek s.p.
Naslov:
Ulica 25. maja 16, 2250 Ptuj