Image
Image
18499
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1456/SMTRANSARENT-1674036945.png

TURISTIČNA AGENCIJA SAN MARTIN, ŠMARTNO

Šmartno 11 , Kojsko, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Pri Martinovih (B&B)

Domačija »Pri Martinovih« se nahaja v zaselku Zagora v občini Kanal ob Soči, ki je od glavne ceste Nova Gorica-Plave-Bovec oddaljen 1 km. Do Nove Gorice je 11 km, do Kanala pa 9 km. V prijetnem okolju in obnovljenem poslopju ponujamo prenočišča z zajtrkom

Nudimo 4 dvoposteljne sobe (zakonsko/ločeno ležišče)  in sobo s 4 ležišči.
Vsaka soba ima lastno kopalnico, satelitsko anteno in hladilnik. 
Zajtrk si lahko postrežete v jedilnici, ki je opremljena v rustikalnem slogu. V poletnih mesecih je na razpolago prostor za piknik, kjer si boste na domačem ognjišču lahko pripravili okusno kosilo.
 
Sicer je Zagora majhen in miren zaselek s 7 hišami in 25 prebivalci, bolj znan po bitkah prve svetovne vojne, kjer so potekali ogorčeni boji za zasedbo vasi, ki je takrat štela 23 hiš. Na to nas spominjajo obeležja, kaverne in rovi italijanske ali avstrijske vojske.
 
Ugodna lega domačije vam omogoča različne izhodiščne točke za izlete peš, s kolesom, avtom ali vlakom. Lahko se odpravite na Sv. Goro, znano romarsko središče z baziliko ter muzej posvečen 1. svetovni vojni na tem območju. Blizu je tudi spomenik na Vodicah in Pot miru, kjer si lahko ogledate notranjost kavern
Na Sv. Gori se nam odpira prečudovit razgled na Solkanski most, Novo Gorico, Sabotin, Goriška Brda tja do Furlanije in do morja. Na severni strani se bohotijo mogočne Julijske Alpe in Trnovska planota.


Izposoja e-koles

Naša agencija nudi izposojo 60 e-koles in prav tako vodene ture s kolesi
 
Brda so popolno izhodišče za kolesarjenje in e-kolesa omogočajo kakovostno preživet dan v naravi prav vsakomur!
Z veseljem z vami delimo predloge kolesarskih poti, svetujemo vam, kje je vredno zapraviti kakšno minuto več, po vaših željah pa vas lahko vodimo po destinaciji s kolesi in vam omogočimo, da do potankosti spoznate okolico, po kateri se bomo skupaj zapeljali! Oglejte si že preizkušene, čudovite kolesarske poti po celotnih brdih in izberite sebi najbolj primerno.
 


Aktivnosti

V Goriških Brdih in okolici si lahko dan zapolnite z različnimi športnimi aktivnostmi. Odločite se lahko za kolesarjenje po gričevnatem terenu, pohodništvo po označenih pohodnih poteh...več idej in informacij najdete na naši spletni strani, lahko pa nas direktno kontaktirate na naš e-mail.


Vir: https://www.sanmartin.si/

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
San Martin d.o.o.
Davčna št.:
59769289
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
Šmartno 12, 5211 Kojsko
Odgovorna oseba:
Vesna Valentinčič
Kontaktna oseba:
Recepcija
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)51 335 660 Vesna
Mobitel:
+386(0)51 335 660
Mobitel:
+386 51 335 660
Telefon:
+386(0)5 3305660
E-mail:
info@sanmartin.si
Certifikat

Socialno omrežje