Image
Image
9280
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew79072.jpg

TALASO STRUNJAN, STRUNJAN

Strunjan 148 , Strunjan, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Strunjan

Obiščite priznano slovensko klimatsko zdravilišče in talasoterapevtski center v zaščitenem krajinskem parku, na najbolj zelenem koščku slovenske obale, ki je obenem stičišče pohodniških in mnogih drugih poti. V kraju s kar 2300 urami sončnega obsevanja na leto boste našli spokojen oddih pa tudi možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.


Talaso Strunjan
odlikuje izjemna lega tik ob morju, v osrčju neokrnjene narave. Ponudba temelji na talasoterapiji, ki dobro počutje gradi s pomočjo naravnih dejavnikov – morske vode, morskega blata, alg in blagodejne mediteranske klime. V Krkinih Termah na obali, ki so eno od slovenskih klimatskih zdravilišč, zdravimo pljučne bolezni, lajšamo revmatska obolenja, težave z osteoporozo in posledice poškodb ali operativnih posegov na lokomotornem aparatu.Morske dejavnike uporabljamo tudi v lepotne namene. V centru Salia vam nudimo talaso programe, ki so namenjeni sprostitvi, razvajanju, lepoti in boljšemu splošnemu počutju.V Strunjanu lahko občutite brezkončnost modrine. Lahko se kopate v čistem morju ali v bazenih z ogrevano morsko vodo in poležavate na lepo urejeni plaži … Z raznimi programi in animacijskimi aktivnostmi ponujamo rekreacijo za vse generacije.Sonce, morje, počitek, užitek, morske dobrote, izlet z barko ali v slikovite istrske vasi. Strunjan vas vabi v svoje zavetje …

Vir: http://www.terme-krka.com/si/sl/destinacije/

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Strunjan 148 , Strunjan, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Terme Krka, d.o.o.
Davčna št.:
64669351
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 RU
Telefon:
+386 (08) 20 50 310
E-mail:
booking@terme-krka.si
Faks:
+386 (0)5 6782036
Certifikat