Image
Image
8883
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew35069.jpg

TAPETNIŠTVO SANDI, NOTRANJE GORICE

Podklin 18, 1357 Notranje Gorice

Galerija slik

Predstavitev


Smo tapetništvo kjer izdelujemo, prenavljamo, obnavljamo, preoblačimo in ustvarjamo kvalitetno in sodobno oblazinjeno pohištvo za vaš dom, hotele, šole, vrtce, knjižnice, muzeje, poslovne prostore, počitniške prikolice, avtodome in navtična motorna plovila. Po želji naročnika ustvarimo in izdelamo oblazinjeno pohištvo sodobnega trenda. Dostava vseh izdelkov in svetovanje sta brezplačna.


Izdelava sedežnih garnitur

Izdelamo vam lahko nove unikatne sedežne garniture klasične, moderne, rustikalne, vrtne, paletne,  z sodobnim trendom- novi dizajn, z mehanizmi in dodatnimi ležišči, zofe, kavče, fotelje, separeje, postelje in ostalo moderno in klasično oblazinjeno pohištvo.

Prenova sedežnih garnitur

Vedno se postavlja vprašanje ali je bolje menjati sedežno garnituro ali jo preprosto obnoviti. Obnova sedežne garniture in ostalega oblazinjenega pohištva se splača, saj z menjavo blaga in polnila dobite popolnoma novo pohištvo. Renoviramo in restavriramo zofe, počivalnike, fotelje, jedilnice, stole, kavče, tabureje, separeje in staro stilno oblazinjeno pohištvo.
Ponujamo tudi tapeciranje, obnovitev ter preoblačenje kuhinjskih, barskih, otroških in pisarniških stolov, klopi, jedilnic, počivalnikov, divanov, kavčev, foteljev, sedežnih sestav in ostalega oblazinjenega pohištva. Prednost prenove je v tem, da iz starega dobite nov izdelek, ki pristaja v prostor. Čas, ki je potreben za prenovo oblazinjenega pohištva je do 10 dni, odvisno od velikosti.

Ostale tapetniške storitve

Omogočamo tudi izdelavo, obnovo in menjavo blazin in ležišč za navtična plovila, avtodome, počitniške prikolice in tudi za apartmaje, vrtce in šole. Hkrati upoštevamo dimenzije in vaše želje po trdoti samega ležišča.. Naš program zajema tudi tapeciranje, preoblačenje, prenovo in obnovo avtomobilskih sedežev, sedežev delovnih strojev,avtobusov, tovornjakov in traktorjev ter otroških sedežev in ostale notranjosti vozila. Tapeciramo tudi notranjosti navtičnih plovil, bark, čolnov, jaht in jadrnic, markiz (tende), gostinskih senčnikov, ponjav(cerad) in baldehinov.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podklin 18, 1357 Notranje Gorice

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ALEKSANDER KENK S.P.
Poslovna oblika:
Tapetništvo Sandi Aleksander Kenk s.p.
Davčna št.:
75283352
Naslov:
Podklin 18,1357 Notranje Gorice
Odgovorna oseba:
Aleksander Kenk
Kontaktna oseba:
Aleksander Kenk
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 RS
Mobitel:
+386(0)70 832 508
Telefon:
+386(0)1 3651038
E-mail:
info@tapetnistvosandi.si
Certifikat
Naziv:
ALEKSANDER KENK S.P.
Naslov:
Podklin 18,1357 Notranje Gorice

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč