Image
Image
6741
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/493/tapetnistvo-foteljcek-bevke_1709733060.jpeg

TAPETNIŠTVO LJUBLJANA FOTELJČEK Priporočamo

Bevke 82, 1358 Log pri Brezovici, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Imate željo po novi sedežni garnituri, fotelju, divanu?

Z vašo osnovno idejo o izgledu sedežne garniture vam izdelamo sedežno garnituro , kot ste si zamislili - naša proizvodnja namreč temelji na izdelovanju sedežnih garnitur po naročilu. Tudi čisto enostavna skica lahko pomaga pri izpolnitvi vaših želja.

Vsak izdelek je lahko samostojen kot fotelj, dvosed, trosed ali kotna sedežna garnitura različnih dimenzij. V izbrane elemente lahko dodamo tudi mehanizme za počivalnik.

 

Oblikujemo in izdelujemo sedežne garniture za zasebni in javni sektor.

Nudimo tudi brezplačno svetovanje ali pa se oglasimo kar pri vas doma. Nudimo veliko izbiro kvalitetnih vzorcev blaga, mikrotkanin, bidermajer,usnje, umetnega usnja in drugih tkanin.

Nudimo vam 5-letno garancijo, ob nakupu naših izdelkov stranki nudimo tudi dostavo.

 

Obiščite nas na sedežu podjetja in svetovali vam bomo pri izbiri materialov,dizajnu in dimenzijah vaše sedežne garniture. Nudimo vam tudi pomoč pri izbiri kakovostnih vzorcev blaga, usnja in drugih tkanin.

Če potrebujete pomoč, nasvet ali vprašanje nam pišite in z veseljem vam bomo pomagali.


Program

• Sedežne garniture
• Fotelji
• Divani
• Počivalniki
• Dodatki


Storitve

• Popravilo in tapiciranje
• Izdelava blazin za avtomobile
• Šivanje težkih zaves z montažo,
• Tapiciranje in obnova,
• Zvočna izolacija vrat

Ponovno oblazinjenje: Zamenjamo obstoječe oblazinjenje vašega pohištva, vključno s sedežnimi blazinami, nasloni za hrbet in rokonasloni. S tem bomo dosegli obnovo udobja in svež videz vašega pohištva.

Popravilo okvirja: Opravimo popravilo, okrepitev ali zamenjavo okvirja, če je poškodovan ali oslabljen. Tako bo vaše pohištvo ponovno trdno in stabilno.

Izdelava novih prevlek: Izdelamo nove prevleke za vaše pohištvo, kar bo poskrbelo za sodoben in svež videz. To je odlična možnost za prilagajanje pohištva trenutnim trendom ali spreminjanje sloga vašega prostora.

Prilagajanje dimenzij: Če želite prilagoditi dimenzije pohištva glede na vaše potrebe ali prostor, vam pomagamo s prilagoditvami in predelavami.

Obnova in restavracija: Specializiramo se za obnovo starinskega ali zgodovinskega pohištva. To vključuje čiščenje, popravilo, obnovo lesenih delov in obnavljanje originalnih detajlov.

Umetniški projekti: Če želite nekaj unikatnega, se lahko posvetimo umetniškim projektom, kjer ustvarimo edinstvena umetniška dela s poudarkom na tapetniških tehnikah.

Svetovanje in načrtovanje: Nudimo vam tudi svetovanje pri izbiri materialov, barv, vzorcev in slogov ter načrtujemo prilagoditve pohištva glede na vaše želje in potrebe.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bevke 82, 1358 Log pri Brezovici, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
FOTELJČEK TAPETNIŠTVO DARJA KERŠMANC S.P.
Davčna št.:
25550730
Naslov:
BEVKE 82,1358 LOG PRI BREZOVICI
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 2100 0599 132 (T) SKB d.d.
Odgovorna oseba:
Darja Keršmanc
Kontaktna oseba:
Darja Keršmanc
Mobitel:
+386 (0)41 670 762
Telefon:
+386 (0)1 7569850
E-mail:
zdravko.kersmanc@siol.net
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
FOTELJČEK TAPETNIŠTVO DARJA KERŠMANC S.P.
Naslov:
BEVKE 82,1358 LOG PRI BREZOVICI
Odpiralni čas
Odprto po dogovoru