Image
Image
3938
  • Nepremičnine
  • TERCA, UPRAVLJANJE, VZDRŽEVANJE IN PROMET Z NEPREMIČNINAMI, ŠENTRUPERT
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew73738.jpg

TERCA, UPRAVLJANJE, VZDRŽEVANJE IN PROMET Z NEPREMIČNINAMI, ŠENTRUPERT

Šentrupert 124 , Šentrupert, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Dejavnost upravljanja z nepremičninami je osnovna dejavnost družbe Terca d.o.o. že od njene ustanovitve leta 1991 dalje. Dolgoletne izkušnje, usmerjenost k uporabnikom, usposobljen kader in prisotnost na širšem območju v Sloveniji Terco d.o.o. uvrščajo med najbolj strokovne in zanesljive upravnike.

Poleg upravljanja z nepremičninami družba nudi tudi celovite storitve na področju posredovanja v prometu z nepremičninami, opravlja vzdrževanje in prenovo nepremičnin ter storitve na področju energetike.

Družba s sedežem v Šentrupertu ima poslovne enote v Ljubljani, Novem mestu, Litiji, Sevnici, Trebnjem, Črnomlju in Metliki, s pomočjo katerih zagotavlja operativnost upravljanja in neposreden stik z etažnimi lastniki.

S svojim delovanjem segamo tudi na področje drugih občin: Šmartno pri Litiji, Radeče, Dolenjske Toplice, Krško, Laško, Semič, Žužemberk, Ivančna Gorica, Grosuplje, Mokronog-Trebelno, Škocjan, Šmarješke Toplice, Šentrupert, Mirna in Šentjernej.

Upravljanje nepremičnin
Upravljanje nepremičnin je osnovna dejavnost družbe. Konkurenčno prednost družbe omogočajo strokovni kadri, dolgoletne izkušnje in operativna prisotnost v stavbah, kjer so nam etažni lastniki zaupali upravljanje.

Vzdrževanje
Skrbimo, da je vaša stavba redno vzdrževana, iščemo rešitve za izboljšanje energetske učinkovitosti, zagotavljamo nemoteno obratovanje stavbe in se skupaj z etažnimi lastniki trudimo za prijetno bivanje v njej. Manjša vzdrževalna dela opravljamo v okviru lastne vzdrževalne službe, za večja vzdrževalna dela, prenove energetskih sistemov pa etažni lastniki lahko izbirate med preizkušenimi in zanesljivimi zunanjimi izvajalci. S strokovnim in izkušenim kadrom ter zunanjimi izvajalci zagotavljamo kakovostno in cenovno dostopno vzdrževanje stavb.

Promet z nepremičninami
Zagotavljamo vam strokovno pomoč in svetovanje pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu nepremičnine:
  • vaše nepremičnine oglašujemo na naši spletni strani in spletni strani nepremičnine.net,
  • zainteresiranim opravimo ogled nepremičnine,
  • uredimo vso potrebno dokumentacijo,
  • poskrbimo za celovito opravljen promet z nepremičnino.


Vir: http://www.terca.si/terca/terca#osnovni-podatki

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Šentrupert 124 , Šentrupert, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
TERCA, upravljanje, vzdrževanje in promet z nepremičninami, d.o.o.
Davčna št.:
84877316
Govorimo:
 SI
Telefon:
+386(0)7 3435100
E-mail:
info@terca.si
Faks:
+386(0)7 3435119
Certifikat