Image
Image
4174
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew27408.jpg

TIKO PRO, MARIBOR

Sokolska ulica 46, 2000 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Na vaše poslovne ideje čakajo nepovratna sredstva. Pa veste, kako do njih?

Prava ideja je prvi korak do uspeha. Na poti do uresničitve svojih zamisli ste se gotovo že kdaj srečali z ovirami, med katerimi so največje ravno finančne narave. Vendar niso nepremagljive.

TIKO PRO d.o.o. smo uveljavljeno, uspešno svetovalno podjetje, ki pomaga različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov. Vašim projektom se pridružujemo že ob njihovem snovanju in skupaj z vami začrtamo zanesljivo pot do želenega cilja.

»Kje dobim sredstva za realizacijo svoje ideje? Sem sploh upravičen do njih? Na koga se moram obrniti v različnih fazah projekta in kaj moram v teh fazah nujno storiti?« Prepustite ta vprašanja naši ekipi izkušenih strokovnjakov in se brez skrbi osredotočite na svojo poslovno idejo.

Z našo podporo bo realizacija vašega projekta potekala brez nepotrebnih zapletov, v predvidenem roku, pod strokovnim nadzorom in v okviru finančnih sredstev, ki jih bomo za vas uspešno pridobili na ustreznih razpisih.

Priporočamo in svetujemo pri projektih, ki bodo z veliko verjetnostjo prinesli želeni uspeh. Prav kakovostno svetovanje je eden izmed razlogov, da našim storitvam zaupajo številna zveneča imena slovenskega gospodarstva.


STORITVE

Nepovratna sredstva EU

Pomagamo vam pri iskanju ustreznega vira finančnih sredstev (ugodni krediti, nepovratna sredstva, garancije,…), za vaše podjetje ali projekt, s strani državnih pomoči ter programov Evropske unije.

Strokovno pripravljena prijava s pravimi prilogami lahko v podjetje prinese dodaten vir pritoka denarja.

Oskrbimo vaše podjetje s pregledom današnjih finančnih priložnosti, javnih razpisov ter nepovratnih sredstev v Sloveniji in EU.

Poleg aktualnih razpisov vas informiramo o ključnih pogojih, ki so potrebni za kandidiranje na posameznem razpisu.

V nadaljevanju vam nudimo strokovne rešitve:

- Izbira primernega razpisa za nepovratna sredstva ter ugode kredite.
- Oblikovanje projektne ideje.
- Priprava ustrezne dokumentacije za razpis.
- Pomoč pri iskanju kreditov.
- Pomagamo vam pri projektnem vodenju, pripravi poročil in uspešnem zaključku projekta.


Izobraževanje za razpise

Izobraževanje na področju pridobivanja nepovratnih sredstev.

Podjetje TIKO PRO nudi programe usposabljanja na področju pridobivanja nepovratnih sredstev. Programe izvajajo izkušeni strokovnjaki podjetja TIKO PRO. Programi se izvajajo v PE podjetja na Sokolski ulici 46 v Mariboru ali na sedežu Vašega podjetja. Terminski plan izvajanja programov uskladimo skupaj z Vami. Vaše povpraševanje posredujte na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Trenutno izvajamo sledeča izobraževanja:

- Vodenje projektov
- Črpanje sredstev iz EU


Projektni management

Vsako podjetje ima projekte. Vendar vam vaši projekti prinašajo rezultate, ki si jih želite?

Ponujamo vam strokovno in operativno pomoč pri načrtovanju in izvedbi projekov. Dobra priprava projekta je proces, ki pomembno vpliva na učinkovitost in uspešnost izvedbe projekta ter doseganja zastavljenih ciljev. Kriteriji za doseganje ciljev morajo biti jasno zastavljeni, merljivi ter stvarni. Brez jasnih ciljev, bodo nadaljne potrebne aktivnosti ter viri nični. V tej fazi vam nudimo: pripravo zagonskega elaborata, predinvesticijske študije,…

V fazi izvedbe projekta nudimo pomoč pri iskanju najugodnejšega izvajalca. Ter skupaj z našimi poslovnimi partnerji, poskrbimo za kvalitetno ter v časovnem roku izvedene projekte.

Skozi celoten potek projekta in vse faze, ga je potrebno spremljati ter ob morebitnih odstopanjih od želene smeri razvoja, izvesti popravke oziroma preprečiti zamude in neželene razultate. Kot pomoč pri spremljanju manjših projektov, strankam svetujemo uporabo orodja MS Project.

V vseh fazah projekta vam nudimo svetovanje in pomoč pri projektnem vodenju ter pri uporabi navedenega poslovnega sistema.


Planiranje razvoja podjetja

Vsak projekt se začne pri ideji, ki jo je potrebno oblikovati ter jo izpiliti do te mere, da jo lahko predstavimo javnosti. Pri oblikovanju projektne ideje vam pomagamo doseči primerno obliko in vsebino za potrebe pridobivanja finančnih sredstev bank, skladov ali investitorjev.

Vsak projekt se začne pri ideji, ki jo je potrebno oblikovati ter jo izpolniti do te mere, da jo lahko predstavimo javnosti. Pri oblikovanju projektne ideje vam pomagamo doseči primerno obliko in vsebino za potrebe pridobivanja finančnih sredstev bank, skladov ali investitorjev.

Skupaj preučimo poslovno idejo ter vam izdelamo investicijski elaborat, ki podrobno opredeljuje vsa poglavja potrebna za pridobivanje finančnih sredstev:

- panoga podjetja in njegovi proizvodi/storitve,
- raziskava in analiza trga,
- tehnološko tehnični elementi investicije,
- načrt trženja proizvoda/storitve,
- ekonomsko finančna analiza investicije,
- analiza rizika,
- terminski plan,…

Zakaj potrebujemo investicijski načrt?

- Boljši pregled trga ter panoge.
- Pregled na aktivnostmi, ki jih načrtujemo izvajati.
- Odkrivanje in lažje izogibanje rizikom.
- Možnost ocenjevanja uspešnosti investicije.
- Investicijski načrt pričakujejo poslovni partnerji, vodstvo podjetja ter finančne institucije.


Osebna asistenca pri pridobivanju nepovratnih sredstev

Koristi:

- dnevno svež izbor razpisov, ki odgovarjajo profilu in potrebam vašega podjetja na vaš e-naslov
- hitro preverite razpoložljiva nepovratna sredstva, ki jih lahko pridobi vaše podjetje
- ocena možnosti za pridobitev sredstev: osredotočite se na tiste razpise, na katerih imate največ možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev
- enostavno iskanje po bazi vseh razpisov, po različnih kriterijih
- pripravo projektne dokumentacije, po ugodnejših pogojih*
- individualno svetovanje najboljših strokovnjakov s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Sokolska ulica 46, 2000 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Tiko Pro, podjetniško svetovanje d.o.o.
Davčna št.:
47408243
Telefon:
+386 (0)590 12669
E-mail:
info@tiko-pro.si
Faks:
+386 (0)1 3007025
Certifikat