Image
Image
6402
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19647.jpg

SITOTISK TAMPOTISK DIGITALNI TISK AVTOGRAFIKA POTISK MAJIC GRAVIRANJE PTUJ

Podgorci 82 , Podgorci, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Digitalni tisk je najenostavnejši, in najhitrejši način tiska. Digitalni tisk poteka iz same datoteke- računalnika, kar pomeni da pred tiskom ni dodatnih priprav – izdelava filmov ipd.

To pa pomeni, manjše cene pri manjših nakladah (do 5000 kos), krajši roki izdelave.

Ločimo digitalni tisk tiskovin in digitalni tisk velikega formata(XXL print)

Tiskamo lahko na vse vrste papirja (mat, sijaj, brezlesni, filmski, samolepilne etikete) do velikosti 320*480 – digitalni tisk tiskovin.Tisk na ceradna platna, PVC samolepilne folije, tekstil, papir,...

STORITVE

Obeski za ključe

Izelujemo unikatne in atraktivne obeske za ključe, ki so lahko poljubnih oblik in dimenzij. Poleg tega personalizirajo vas oz. vaše podjetje, saj je lahko obesek dejansko v obliki vašega logotipa.

Avtografika

Izkoristite vaše vozilo maksimalno. Poleg prevoznega sredstva vam lahko služi kot dobra reklama. Ponujamo vam popolno oblačenje vozil z vrhunskimi cast folijami. Vaše vozilo laho torej predstavlja popolno grafično podobo vašega podjetja.

Promocijski tekstil

Pri nas lahko dobite promocijski tekstil, številnih vrhunskih priznanih blgovnih znamk kot so Russel, Nike, Cat, Result... Ponujamo vam vse vrste kvalitetnih oblačil, kot T-Shirt majce, srajce, puloverji, flisi, jakne, bunde, delovna in zaščitna oblačila za številne poklice, kot so gostinci, kuharji, tesarji, gradbinci...

Tampotisk in sitotisk

S tehniko tampotiska tiskamo na trde predmete, ki imajo 3D obliko, oziroma ukrivljene površine. Sem spadajo vžigalniki, pisala, obeski, zamaški, kozarci, vsi plastični in kovinski materiali, in še in še. S to tehniko vam torej lahko ponudimo tisk na praktično vse vrste predmetov velikih naklad.

Sitotisk


Pri nas največkrat poleg toplotnega tiska uporabljamo za tisk na tekstil. Tiskamo najrazličnejše motive poljubnih velikosti na vse vrste tekstila. Poleg tega pa vam ponujamo pestro izbiro kakovostnega promocijskega tekstila.

Vezenje

Namesto tiska vam ponujamo vrhunsko vezenje na vse vrste tekstila. Vezenje je vsekakor trajnejše, kvalitetnejše, da pa tudi poseben videz izdelku. Izdelujemo tudi vezene našitke

Digitalni tisk

Tako kot pri offsetu lahko tudi pri digitalnem tisku tiskamo vse vrste tiskovin kot so: vizitke, brošure, dopisni listi, letaki, vstopnice, vabila, mape, etikete, ceniki, katalogi... Uporabljamo vse vrste papirja do gramature 300g/m2. Uporabljamo vse vrste papirja (mat, sijaj, dekorativni, brezlesni, filmi, samolepilne etikete).

Pri tem lahko uporabimo dodelave, kot so: zgibanje, biganje, plastifikacija, vezave, vrtanje, numeracija, …

Pri XXL printu tiskamo ceradna platna, plakate, nalepke, folije za avtografiko, 3D nalepke, translucentne folije za svetlobne table...
Folije apliciramo na različne površine oz materiale, kot so penjeni PVC, ecobond sendvič plošča, razno pločevino, vozila, steklo – okna, izložbe...

Stenske dekoracije

Izdelujemo stenske dekoracije poljubnih dimenzij in oblik. Vaše ideje, predloge lahko tudi oblikujemo ter vam svetujemo glede usklajevanja z vašim prostorom oz. opremo v prostoru.

Nalepke so pripravljene tako, da jih z lahkoto namestite tudi sami.

Po želji pa montažo opravimo tudi mi.

Z nalepko prejmete tudi gladilko za lažje lepljenje ter navodila za montažo.

Graviranje

V kolikor bi želeli izstopati z vašim vrhunskim izdelkom oz. poslovnim darilom, vam ponujamo lasersko graviranje na vse vrste predmetov (steklo, les, plastika, kovine...). Graviramo tudi klišeje za tampotisk. Poleg graviranja lahko izvajamo tudi razrez materialov do debeline...

Graviramo tudi na poslovna darila, npr. pisala...  Z graviranjem lahko izdelamo  tudi manjše predmete kot spominki, manjši pokali, medalje... Prednost graviranja v primerjavi z tiskom je, da se nikoli ne da izbrisati.

3D NAPISI

S 3D napisi črke izstopajo iz podlage in so tako bolj vidne, pritegnejo in na okolico mečejo senco, zaradi česar so bolj vidne. 3D napisi so lahko tudi osvetljeni.

Kartonska embalaža

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podgorci 82 , Podgorci, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Grafična dejavnost, oglaševanje in tisk-crea design, Damjan Tišljarić s.p.
Davčna št.:
45953287
Kontaktna oseba:
Damjan Tišljarić
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 782 401
E-mail:
info@digitalnotiskanje.si
Certifikat