Image
Image
13122
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew42226.jpg

TOP EXTREME, RAFTING NA SOČI, NOVA GORICA

Vojkova cesta 9 , Solkan, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Smo zato, da Vas popeljemo v čudovite predele v dolini reke Soče. Z nami boste spoznavali naravo na drugačen – svojstven način!

Odlikuje nas dolgoletna tradicija na področju raftinga in bungee jumpinga – smo tudi edini organizatorji bungeeja v Sloveniji!

Vsi naši vodniki so strokovno usposobljeni in izkušeni. Reko Sočo poznajo do podrobnosti, prav tako preostale terene, kjer potekajo vodeni izleti. Vzajemno zaupanje je eden od temeljev našega dela! Tudi zato naši izleti potekajo v sproščenem, prijateljskem vzdušju.

Dejavnosti   

  • rafting
  • canyoning
  • hydrospeed
  • bungee jumping
  • kajak
  • team building
  • in še drugo

Izpolnite rezervacije in poslali VAM bomo , najbolšo ponudbo za željeni dan !

Izlet STANDARD- RAFTING

Ko boste prevzeli opremo in se preoblekli, Vam bodo naši vodniki razložili tehniko veslanja pri raftingu in – izlet se začne!  Začetek raftinga je ob običajnem vodostaju kar iz našega centra.

Prvi del rafting izleta je lažji, tako da lahko med njim občudujemo naravo, ki nas obdaja, obenem pa se privajamo veslanju. Pred začetkom težjega dela postanemo na obrežju, ga po želji malce raziščemo ter se okopamo v SOČI. Zatem se spustimo po zahtevnejšem delu, kjer so tudi tekmovanja v kajaku na divjih vodah.

Rafting izlet končamo v Trnovem ob Soči, kjer so vam na voljo tudi slačilnice in sanitarije. S kombijem ali avtobusom Vas odpeljemo nazaj do centra na Žagi.

Canyoning

Hoja po hudourniških potokih, plavanje v tolmunih barve smaragda in čistih kot kristal,
premagovanje slapov in slapičev, dričanje po naravnih toboganih,
spuščanje v globine kanjonov. Svojstven način spoznavanja lepot, ki jih je narava klesala tisočletja!

Ob dogovorjeni uri se dobimo v športnem centru TOP Extreme na Žagi pri Bovcu. V centru so Vam na voljo parkirni prostori, slačilnice, sanitarije, tuš, igrišča na travi,...Urejen je tudi prostor za malico in piknik.

Potem, ko boste dobili opremo in se preoblekli, se bomo odpravili do kanjona potoka Sušec, ki je od centra na Žagi oddaljen le 2 km. Izlet začnemo z vzponom ob potoku. Po 20 minutah se vzpon konča – ustrezno se opremimo in nepozaben  izlet se lahko  začne!

Trajanje izleta: 2 uri – 2 uri 30 minut.

Potek SPUST HYDROSPEED STANDARD

Ob dogovorjeni uri se dobimo v športnem centru TOP Extreme na Žagi pri Bovcu. V centru so Vam na voljo parkirni prostori, slačilnice, sanitarije, tuš, urejen je tudi prostor za malico in piknik.

Potem, ko boste dobili opremo in se preoblekli, Vas bomo odpeljali na začetek izleta v Srpenico 1 (3 km  od našega centra). Tu Vam bo naš reševalec iz vode, ki Vas spremlja razložili potek spusta. Ta se začne na mirnejšem delu reke in nadaljuje v zahtevnejšega do Trnovega ob Soči, kjer je konec spusta (tudi konec raftinga). Na spustu je potrebno samostojno upravljanje hydrospeeda.

Trajanje spusta: cca. 2 uri 30 minut; 1 uro 30 minut ste na reki!

Bungee jumping

Izvajamo 1x tedensko - sobota ali nedelja - točna potrditev v četrtek po 9.00 uri - takrat sprejemamo rezervacije na tel. 041620636. Za skupine zaželjeno da pokličejo do srede.

Dobimo se na Solkanskem mostu pri Novi Gorici. Most, visok 55 metrov, se mogočno sloči nad smaragdno reko SOČO. Tu je tudi edini BUNGEE JUMPING center v Sloveniji.

Na mostu Vas pričaka naša ekipa, pri kateri se prijavite za skok. Po kratkih navodilih se opremite (manšete za gležnje in varnostni plezalni pas) in pripravljeni ste za nepozaben skok!

Zaslišite odštevanje: 3, 2, 1… Je predolgo in prekratko obenem. BUNGEE ! ! !  Odriv v globino, neskončno padanje ... Ko se telo umiri, ga preplavi nepopisno veselje. Enkratno doživetje.

Potek kajak SPUST STANDARD

Ob dogovorjeni uri se dobimo v športnem centru TOP Extreme na Žagi pri Bovcu. V centru so Vam na voljo parkirni prostori, slačilnice, sanitarije, tuš, urejen je tudi prostor za malico in piknik.

Potem, ko boste dobili opremo in se preoblekli, Vam bomo razložili tehniko veslanja: kako držati veslo in veslati, kako vstopiti in izstopiti iz čolna, kako pravilno sedeti ... Začetek izleta s kajakom je iz našega centra, smo namreč tik ob reki SOČI.

Prvih 30 minut se na mirnem delu reke (ob našem centru) privajate na čoln. Nato sledi spust po lažjem delu reke (3 ali 5 km), na katerem boste spoznali, kako zahtevno je veslanje po alpski reki. S čolnom v katerem sedite samostojno upravljate.

Trajanje spusta: cca. 2 uri 30 minut; 1 uro 15 minut ste v kajaku na reki.

Team building

Team buliding programi in igre v nasem sportnem centru. Priporoceno za vecje skupine ali podjetja.

Med ali po igrah Vam lahko v sportnem centru ponudimo tudi piknik v organizacija Hotela BOKA.

In še drugo

V ponudbi imamo še nekatere druge športe – vključno z izposojo opreme!
 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vojkova cesta 9 , Solkan, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Top, organizacija in izvedba športnih in turističnih aktivnosti d.o.o.
Davčna št.:
13345486
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 620 636
Mobitel:
+386 (0)41 620 636
E-mail:
toprafting@gmail.com
E-mail:
info@top.si
Faks:
+386 (0)5 3305467
Certifikat

Socialno omrežje