Image
Image
11005
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4351.jpg

TPV AVTO PODJETJE ZA TRŽENJE IN VZDRŽEVANJE VOZIL, NOVO MESTO

Kandijska cesta 60 , Novo Mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

TPV AVTO d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila znamk Renault, Nissan, Dacia in Toyota.

Nudimo:
- VOZILA

V našem prodajnem salonu lahko izbirate med novimi in rabljenimi vozili, tudi po sistemu staro za novo in staro za staro.

Oglasite se v našem prodajnem salonu in izberite vozilo po svojem okusu. Prepričani smo, da boste v široki ponudbi vozil Renault, Gospodarska vozila Renault PRO+, Nissan, Dacia in tudi Toyota našli najprimernejše vozilo zase in uresničili svoje želje.

V našem prodajnem salonu prodajamo in odkupujemo rabljena vozila vseh znamk ter menjamo po sistemu staro za novo ali staro za staro. Na našem prodajnem mestu so na razstavnem prostoru na ogled rabljena vozila različnih znamk. Vozila so strokovno pregledana po 82 kontrolnih točkah ter z garancijo. S strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam pomagamo na poti do izbranega rabljenega vozila.

Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji financiranja izbirate med kreditom in lizingom.

Skladno s pooblastilom ministrstva za notranje zadeve opravljamo tudi vse postopke, ki se nanašajo na registracijo vozil in prenos lastništva.

- PREDELAVO VOZIL

Poskrbimo tudi za izgled, uporabnost in unikatnost vašega vozila. Poudarite svojo osebno noto in ohranite vrednost svojega vozila.

Nova blagovna znamka TPV AVTO DESIGN je ustanovljena in prilagojena za vse naše kupce. Razlog, ki je naše eno in edino vodilo, je nenehna skrb za naše kupce. Predstavlja se vam na področjih: raznovrstne predelave, prilagoditev na osebnih in komercialnih vozilih ter prav tako na prikolicah. Usposobljena ekipa podjetja TPV AVTO vam z velikim veseljem pomaga svetovati in odgovoriti na vprašanja glede funkcionalnosti, praktičnosti, varnosti, zaščite in estetike za vašega jeklenega konjička.

- RAZNE STORITVE

V prodajnem salonu vam nudimo tudi številne druge storitve, kot so servis, kleparstvo-ličarstvo, registracije, zavarovanja, prodaja in vgradnja nadomestnih delov ...

Mehanična delavnica nudi naslednje storitve: redni servisni pregled, popravilo vozila, servisni pregled in popravilo lahkih gospodarskih vozil, nakup in premontaža pnevmatik, krpanje pnevmatike, hranjenje gum izven sezone, nastavitev optike podvozja, pranje in čiščenje vozila, prodajo nadomestih delov, olja in še marsičesa drugega za vaše vozilo, nakup izdelkov iz programa Renault Boutique, vlečno službo za prevoz pokvarjenega vozila.

- PRIKOLICE

Lahke tovorne prikolice iz programa TPV so močne konstrukcije, funkcionalne in zanesljive.

Ponujamo vam velik izbor TPV prikolic za široko uporabo z dolgoletno tradicijo. Zagotovo lahko vsakdo najde, kar potrebuje. Vse prikolice so homologirane in z garancijo.

Za podaljšanje življenjske dobe prikolice zagotovljamo servis in nadomestne dele.

Pripravljene imamo tudi nadgradnje z ogrodjem in ponjavami, s predelavo prikolice pa lahko ugodimo tudi najzahtevnejšim željam in potrebam.


Naše poslovalnice:

PE Novo mesto​

Kandijska cesta 60

8000 Novo mesto

email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prodaja novih vozil: 07 3918 114

Delovni čas:

Pon. do pet. od 7:00 do 19:00

Sobota od 7:00 do 12:00


PE BREŽICE

Cesta bratov Cerjakov 11

8250 Brežice

email:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prodaja vozil: 07 4991 904

Delovni čas:

Pon. do pet. od 8:00 do 16:00

Sobota od 8:00 do 12:00

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kandijska cesta 60 , Novo Mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
TPV avto Podjetje za trženje in vzdrževanje vozil, d.o.o.
Davčna št.:
24891002
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Telefon:
07 3918111
E-mail:
tpv-avto@tpv.si
Faks:
07 3918135
Certifikat