Image
Image
6275
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4524/30765.jpg

SALON KERAMIKE | VSE ZA VAŠO KOPALNICO Priporočamo

Obrtna cona Logatec 25, 1370 Logatec, Osrednjeslovenska
Odprto

Galerija slik

Predstavitev

Družinsko podjetje TRGOCEV, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Sprva smo prodajali vodovodni material in vse za centralno kurjavo ter izvajali inštalacije. Avgusta leta 1994 smo odprli salon keramike in kopalniške opreme, nato smo se leta 1996 preselili na novo lokacijo v obrtno cono Logatec, kjer smo še sedaj.

Salon keramike in kopalniške opreme vam nudi pestro izbiro kakovostnih keramičnih ploščic, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, armature, kopalniških dodatkov,… Poleg salona keramike se v objektu nahaja tudi trgovina z instalacijskim materialom na debelo in drobno.

Smo sodobno organizirano podjetje na področju izvajanja strojnih inštalacij:

 • vodovod
 • plin
 • centralno ogrevanje
 • adaptacija kopalnice
 • montaža sončnih kolektorjev
 • talno ogrevanje
 • izvajamo preboje do 300mm skozi armirane betonske elemente

Kot izvajalci strojnih instalacij smo prisotni na slovenskem trgu že od leta 1973 in si skoraj skozi štiridesetletno delovanje pridobili mnogo izkušenj pri izvedbi stanovanjskih objektov, industrijskih hal, obrtniških delavnic, velikih kurilnic ter tudi na drugih zahtevnejših objektih.

Tako smo vam pripravljeni vedno pomagati pri izbiri kakovostnega materiala iz naše trgovine pri graditvi vašega doma ali večjega poslovnega objekta, kot tudi pri izvajanju strojnih instalacij.

Tudi ko vam bo vaša kopalnica "spuščala" se lahko oglasite pri nas, kjer vam bomo svetovali, "posušili" in zopet naredili vašo kopalnico lepo in lično.

Ali želite imeti novo kopalnico, v kateri se boste udobno počutili?
Ali želite zaupati njeno ureditev izkušenim, zaupanja vrednim mojstrom?
Za vas naredimo novo kopalnico ali adaptiramo staro. Poskrbimo za vsa dela od začetka do konca, zato lahko posel prevzamemo tudi na ključ. Poleg tega priskrbimo vso potrebno kopalniško opremo, tako da vam ni treba izgubljati časa in energije za obisk trgovin. Prej se z vami natančno posvetujemo o izbiri kopalniškoih elementov ter prisluhnemo vašim željam in potrebam. Naš namen je, da vam naredimo kopalnico, kakržno si resnično želite.

Smo strokovnjaki za keramične ploščice, pohištvo in opremo za kopalnice, posvečeni temu, da bi vaša kopalnica postala oaza udobja in stila.

Naša Ponudba:

Keramične Ploščice za Kopalnico: Raziščite našo široko paleto keramičnih ploščic, ki združujejo eleganco, trajnost in funkcionalnost. Od klasičnih do modernih, imamo nekaj za vsak okus.

Izris Kopalnice: Ponujamo profesionalne storitve izrisa kopalnice, da bi pred vašim očmi oživeli vaše ideje in vam pomagali pri optimalni postavitvi elementov.

Prenova Kopalnice: Naša ekipa izkušenih obrtnikov bo poskrbela za celovito prenovo vaše kopalnice, od zamenjave ploščic do namestitve nove sanitarne opreme.

Kopalniška Oprema: V našem salonu najdete natančno izbrano kopalniško opremo, ki združuje funkcionalnost s sodobnim dizajnom - od ogledal in omaric do dodatkov za kopalnico.

Svetovanje in Storitve: Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri najboljših rešitev za vaš prostor.

Zakaj Izbirati Nas:
 • Kvalitetni izdelki in široka ponudba.
 • Osebno prilagojeno svetovanje.
 • Zanesljiva in strokovna montaža.
 • Konkurenčne cene in ugodnosti.

Ne glede na to, ali načrtujete manjšo osvežitev ali popolno prenovo, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše sanje o popolni kopalnici. Oglejte si našo spletno stran in nas kontaktirajte za brezplačno svetovanje. Vaša popolna kopalnica je le klik stran!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Obrtna cona Logatec 25, 1370 Logatec, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
TRGOCEV gradbeništvo in trgovina, d.o.o.
Davčna št.:
61002054
Naslov:
Obrtna cona Logatec 25, 1370 Logatec
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 5005 3714 533 (odprt 12.2.2001, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0430 2000 2716 566 (odprt 1.11.2016, NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Petrovič Anita
Kontaktna oseba:
Petrovič Anita
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)1 7542485
E-mail:
info@trgocev.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
TRGOCEV gradbeništvo in trgovina, d.o.o.
Naslov:
Obrtna cona Logatec 25, 1370 Logatec

Kontaktne osebe

Salon keramike
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 18:00
Torek
08:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 18:00
Petek
08:00 - 18:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
v mesecu juliju in avgustu so sobote zaprte