Image
Image
5065
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5016/trgoinox-novo-mesto_1683544891.jpeg

KAMINI, DIMNIK, SANACIJA DIMNIKA, POZIDAVA DIMNIKA, TRGOINOX, NOVO MESTO

Mali Slatnik 4a, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Pri nas dobite vse za dimnik in sicer sanacijo dimnikov, izdelavo novih dimnikov in lahkih montažnih dimnikov ter postavljanje keramičnih dimnikov. Poleg nudimo še preboj armirano betonskih konstrukcij ter povrtavanje (vrtanje) dimnikov.

Dimnik je pomemben del vsakega ogrevalnega sistema in njegova primarna naloga je ustvarjanje potrebnega vleka za zgorevanje goriv v kurilnih napravah ter odvod dimnih plinov, ki nastajajo kot stranski produkt pri procesu gorenja.

Pri nas dobite vse za dimnik. Ukvarjamo se z vsem, kar je povezano z dimniki, torej sanacijo dimnikov, izdelavo novih dimnikov, lahkih montažnih dimnikov in postavljanje keramičnih dimnikov. Poleg nudimo še preboj armirano betonskih konstrukcij ter povrtavanje dimnikov.


Naša ponudba izdelave Inox dimnikov je raznovrstna saj imate na izbiro raznovrstne troslojne montažne dimnike, ki so primerni za nizko temperaturne peči ali odprte kamine odpornimi proti koroziji. Pred začetkom sanacije oziroma montaže dimnikov opravimo ogled objekta, vam svetujemo, izdelamo in predstavimo projekt. Dogovorimo se o datumu izvedbe del in približno ocenimo, koliko časa bodo dela trajala. Določimo tudi okvirno ceno in se pri tem trudimo, da je ta za naročnika sprejemljiva.

Kamini
Nudimo prodajo in montažo kaminov in peči.
Ogrevanje s kaminom oziroma kaminsko pečjo ima številne prednosti. Pri izbiri pravilne moči in dimenzije kamina nas lahko kontaktirate, da vam svetujemo, vgradimo kamin in vas seznanimo z vsem kar morate vedeti, pri varni uporabi poljubnega kamina.

Montažni (troslojni) inox dimniki
Lahko jih uporabimo za novogradnjo, kot za sanacijo starih, namenjeni so tudi za montažo izven stavb, na steno hiše. Primerni so za nizkotemperaturne peči, kot tudi za odprte kamine. Inox dimniki so odporni proti koroziji, imajo dobro toplotno izolacijo, majhno maso, neprepustno površino in ustrezen presek. Inox dimnike med drugim odlikujejo dolga življenjska doba, fleksibilnost in hitra montaža.

Šamotni keramični dimniki
so namenjeni novogradnjam, ki se ogrevajo bodisi na trda goriva (drva, palete…) ali na ekstra lahko kurilno olje in plin. Prednost šamotnih dimnikov je preprosta in hitra montaža. Imajo izvrstne izolacijske in toplotne lastnosti, odporni so na vlago, visoke temperature in kisline, dimniški plašči so izredno trdni, odvajajo utekočinjene agresivne kisle ostanke izgorevanja, njihova cena pa je sprejemljiva.

Sanacijski inox dimniki
Za sanacijo dimnika se ponavadi odločimo, kadar menjamo staro kurilno napravo za sodobnejšo, saj za nizkotemperaturne in kondenzacijske kotle zidani dimniki niso primerni. Sanacija je potrebna tudi, če je dimnik dotrajan – uničen. V dimnik vstavimo inox tuljave in priklop na kurišče, vmes montiramo čistilna vratca ter izpustno cevko za kondenz, na vrh pa pritrdimo inox kapo.

Povrtavanje (vrtanje) dimnikov
Pri sanaciji dimnikov, ko vstavljamo nove tuljave, je treba, če ima obstoječa tuljava premajhen svetli premer glede na zunanji premer sanacijske tuljave, to razširiti. To naredimo s povrtavanjem (vrtanjem). Povrtavanje po celotni višini lahko izvedemo, če obstoječa tuljava ni preveč zamaknjena, če so stene primerno debele in če je nosilni del v dobrem stanju.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mali Slatnik 4a, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
TRGOINOX, d.o.o.
Davčna št.:
25539868
Naslov:
Mali Slatnik 4a, 8000 Novo mesto
Odgovorna oseba:
Damjan Šiško
Kontaktna oseba:
Damjan Šiško
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 RS
Certifikat
Naziv:
TRGOINOX, d.o.o.
Naslov:
Mali Slatnik 4a, 8000 Novo mesto