Image
Image
7147
  • Spletne trgovine
  • ZDRAVA HRANA, EKO IZDELKI, MIROLJUBNO KMETIJSTVO, ZDRAVO KOSILO - TRGOVINA K NARAVI iBi, LJUBLJANA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew17515.jpg

ZDRAVA HRANA, EKO IZDELKI, MIROLJUBNO KMETIJSTVO, ZDRAVO KOSILO - TRGOVINA K NARAVI iBi, LJUBLJANA

Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Kako najti resnično naravne izdelke?

Zavedate se, da je za vas in vaše zdravje zdrava hrana zelo pomembna. Na policah mega trgoivn se množijo eko izdelki. Vendar ne veste, ali jim lahko zaupate, saj se prehranske afere nenehno pojavljajo. Skoraj ne veste več, katera živila bi kupili. Počutite se negotovi in bojite se, da boste namesto zdrave hrane kupili marketinški trik.

Pri nas ni trikov. Z našimi pridelki in izdelki ste varni pred kemikalijami.

Ker jih ne uporabljamo. Ne uporabljamo pesticidov, umetnih gnojil, gnoja ali gnojnice. Pri kmetovanju kot pri predelavi je naš kriterij: »Česar ne želiš, da ti drugi stori, tega tudi ti ne stori.« In nihče si ne želi strupov ali gnoja - niti na sebi niti na krožnik. Za nas je edino pomembno vprašanje: Kaj je dobro za ljudi, živali, rastline in Zemljo? Odgovor smo našli v Miroljubnem kmetijstvu.

Kaj sploh je Miroljubno kmetijstvo?

Miroljubno kmetijstvo vam nudi živila, ki so bila pridelana brez kemikalij in umetnih gnojil, pa tudi brez gnoja, gnojnice, klavničnih in drugih živalskih odpadkov. Ne uporablja genske manipulacije.

V miroljubnem kmetovanju rastlin ne prisiljujejo, da se prilagodijo človekovemu prizadevanju za dobičkom. Nasprotno. Dan za dnem se trudijo, da zadovoljijo potrebe rastlin. Lahko si predstavljate, da se rastline na tako skrbno nego in komunikacijo odzovejo z izredno okusnimi pridelki, ki vsebujejo obilico človeku potrebnih snovi. Ali ni taka hrana tisto, kar iščete zase in za svoje drage?  

Kaj je naš cilj?

Smisel našega dela vidimo v tem, da vam priskrbimo:

 - Brez strupov pridelano hrano, ki vas oskrbi s potrebnimi snovmi

Veste, da vas hrana ali kozmetični pripravki lahko zastrupljajo. Zato nočete skupaj s hrano ali kozmetiko dobivati v svoje telo še številnih pesticidov in drugih kmetijskih strupov. Saj veste, da se vežejo v celulit in v maščobe ter se kot male tempirane bombe nalagajo v odročnejša mesta vašega telesa. Kazijo vaše telo. Slabijo vaš obrambni sistem. Obremenjujejo vaše živčevje in celotno telo. Povzročajo utrujenost, potrtost in blokirajo vaše življenjske energije. Pospešujejo staranje.

S katero hrano najbolje poskrbite za dobro funkcioniranje svojega telesa?
Prijavite se na brezplačna obvestila ibi-vegan.si in prejeli boste poseben članek o tem, kako na človeško telo vplivajo živalske beljakovine, katere snovi vaše telo nujno potrebuje in s katero hrano mu jih najlažje preskrbite. 


Pri nakupu nad 70 € Vam poštnine ne zaračunamo!

Pri manjših naročilih so stroški pošiljanja 4,00 €.

Naročeno vam dostavimo na dom. Če vas slučajno ne bo doma, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti.

Z zdravo hrano lahko to spremenite. Zato za vas pripravljamo živila, pridelana brez strupov: naravne namaze iz sončničnih semen, jedi iz leče in fižola, omake, zelenjavo, testenine, začimbe, moke, kaše, sokove … Iz leta v leto vam je pri nas na voljo več pridelkov in izdelkov iz miroljubne pridelave.

- V nekaj minutah odlično zdravo kosilo

Se vam zgodi, da ob času za kosilo opazite, da sploh še niste malicali, morda še niti zajtrkovali? Seveda ste zato še bolj utrujeni in laaaaačni. Takoj bi radi jedli. Pogosto si pomagate s čokolado, sendviči ali kar spotoma nekaj dajete v usta, ker ne morete pričakati kosila. Tu vam priskočimo na pomoč z že pripravljenimi ali pol pripravljenimi omakami, ki vaše špagete, kašo, zelenjavo … v nekaj minutah spremenijo v gurmansko pojedino.

- Izdelke brez glutamata in drugih umetnih snovi, ki povzročajo celulit in debelost

Ker tudi v naši že pripravljeni hrani ni nobenih umetnih konzervansov, fiksirjev, kvasnega ekstrakta, glutamata ali drugih ojačevalcev okusa, barvil ali kakršnihkoli umetnih snovi, ne povzroča »želje po več in še več«. Ker v telo ne vnašate naštetih kemičnih snovi, jih telo tudi ne skladišči v odmaknjene dele v obliki celulita.

Z uživanjem zdrave hrane tudi lažje odpravljate odvečne kilograme. Razlike sicer ne bodo vidne od danes do jutri, vendar pa bodo stalne in navdajale vas bodo s samozavestjo in prijetnim občutkom vrednosti in negovanosti.

- Izredne okuse in bogastvo mineralov ter vitaminov

Ker so rastline, iz katerih so naši izdelki, naravno pridelane in skrbno negovane, vam prinesejo bogastvo rudnin in vitaminov, ki je njim lastno. Hkrati pa še odlične okuse, ki jih pri konvencionalno pridelani zelenjavi močno pogrešate.

- Varovanje vašega zdravja

Ker naša živila ne vsebujejo živalskih maščob in beljakovin, v njih ni holesterola in ne nastajajo prosti radikali. Manjša je tudi nevarnost zakisavanja telesa. Vse to podpira vaše zdravje. Zmanjšuje možnost za nastanek raka, krvožilnih bolezni, diabetesa, osteoporoze, prekomerne telesne teže… 

Katalog hrane
Oglejte si naš katelog hrane!

- Sprostitev in negovanje z močmi rastlin

Svoje zdravje, dobro počutje in mladostnost lahko okrepite tudi z nego svoje kože. Mnoge rastline za negovalne kreme, olja in mazila so pridelana po načelih Miroljubnega kmetijstva.

Po napornem dnevu si privoščite razvajanje z dišečimi naravnimi kopelmi, masažnimi olji ter pilingi s kristalno himalajsko soljo in zeliščnimi izvlečki. Naravna zeliščna kozmetika pripravlja kreme in olja, ki vašo kožo oskrbijo z dobrodejnimi naravnimi rastlinskimi učinkovinami. Tako ji pomagajo, da ohranja prožnost in mladostnost. Ne povzročajo »zateklosti kože«, da bi na ta način začasno izginile gubice in gube.

Izberete lahko tudi posebno kolekcijo, ki je namenjena posebnim zahtevam moške kože.

Najbrž ni potrebno posebej poudariti, da noben izdelek ni preizkušan na živalih. In ne vsebuje sestavin, za katere bi morale živali trpeti.

Katalog kozmetike
Oglejte si katalog kozemetike!

- Da z veseljem stopite v svoje čevlje

Se sprašujete, kaj imajo skupnega z zdravo hrano in čisto naravno negovalno kozmetiko elegantni čevlji? V njih vaša koža ne bo v stiku s kemikalijami, ki so ostale v usnju po obdelavi in barvanju. Zanje niso bile uporabljene živalske kože. Narejeni so iz bolj dovršenih materialov, kot je usnje.

V elegantnih čevljih Noah se boste res počutili »svetovno«. Eleganca italijanskega dizajna bo podčrtala vašo osebnost. Občutili boste, da ste negovani, posebni in dragoceni.

Že pri prvem stiku s prefinjenimi mikromateriali boste občutili, da so udobni in mehki. Vaše noge v njih lahko dobro dihajo, saj mikropore to omogočajo. Ker so »mikro«, pa ne dovoljujejo prehoda vodi, da bi zmočila vaše noge.

NOAH vas dvigne nad drobne probleme vsakdana. Hkrati vas navdaja s prijetno zavestjo, da za udobje vaše elegantne obutve niso vzeli kože nobenemu bitju.

 Kaj pravijo naši dolgoletni kupci?

»Nad hrano iz Miroljubnega kmetijstva sem navdušen. Čutim, da je to višja kvaliteta. Pri mnogih izdelkih to opazim že v okusu. Če se le da, vse kupujem v vaši trgovini.«

Frenk Kozole

»Zelo sem zadovoljna s kvaliteto vaše zelenjave, prav tako pa tudi z vsemi izdelki, ki sem jih do sedaj kupila pri vas. Veliko ljubezni je vložene v vaše delo, kar se občuti tudi v vseh vaših izdelkih. Zelo me veseli, da ni v ospredju zaslužek, pač pa skrb in ljubezen do Matere narave in vseh živih bitij.«

Irena

»Ko sem prvič kupovala pri vas, so se mi zdele cene nekoliko visoke, zdaj ne več. V primeri s kvaliteto in okusom so nizke (pa ne jih dvignit, prosim!). Prepričal me je okus in počutje. Pojem malo manj, je pa zelo dobro. Vašega kruha brez kvasa pojem mnogo manj – vsaj pol manj – kot običajnega. Pri tem kruhu ne občutim napihovanja v trebuhu, ki mi ga povzroči običajni kruh iz trgovine. Tudi lakota se mi po tem kruhu oglasi kasneje kot sicer. Super je tudi, da ga imam lahko 14 dni in več, čeprav je narejen tako kot pred 100 leti, torej brez kemičnih dodatkov.«

Danica, Ptuj

»Moja mama ima zaradi Crohnove bolezni zelo, zelo omejeno prehrano. Vaša iBinella ji je izredno všeč. Uživa v njenem prijetno sladkem okusu, pri tem pa je najboljše to, da po njej nima nobenih težav, kot jih ima sicer po drugi priljubljeni hrani. S pomočjo tega namaza poleg ostalega dobi tudi kvalitetne rastlinske maščobe, ki so nepogrešljive za zdravje.« 

M.F.

»Začimba Veganka je nekaj tako božanskega. Je izjemno okusna, ima odlično sestavo in daje okus, ki je neverjetno premišljen in usklajen. Nič odveč in nič premalo.

Veganko uporabljam na solatah, v juhah, za golaže. Res je vrhunska.«

Mirjam Belič, Ljubljana

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
K naravi d.o.o.
Davčna št.:
21276960
Naslov:
87 Celovška cesta, Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 3026 0709 726 (NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 5853 187 (ABANKA d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 681 426
Telefon:
+386 (0)1 505 57 99
E-mail:
knaravi.ibi@gmail.com
E-mail:
info@ibi-vegan.si
Certifikat
Naslov:
87 Celovška cesta, Ljubljana

Socialno omrežje