Image
Image
7223
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18262.jpg

TRGOVINA NA DEBELO Z OBLAČILI IN OBUTVIJO MATEJA PAVLIČ S.P., LJUBLJANA

Tržaška cesta 51a , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Za čas naše življenske dobe noben organ ni tako fizično obremenjen kot noge. Veliko večino dneva namreč opravljajo težaško delo, saj morajo ves čas nositi vso težo našega telesa, absorbirati vse udarce in nam zagotavljati ravnotežje. Zaradi tega jim je seveda pri tem delu potrebno pomagati na najboljši možen način - z BIRKENSTOCK OBUTVIJO. Pri Birkenstocku namreč že več kot 230 let razvijajo idealen podplat, ki bi v kar največji meri nase prevzel breme vaših nog in z genialno zasnovanim podplatom izdelanim iz najboljših materialov jim to tudi uspeva.

Podplati so namreč narejeni iz naravnih materialov, za njihovo izdelavo pa uporabljajo pluto, ki ima več kot idealne značilnosti. Je lahka, ima dobre toplotne izolacijske vrednosti, je antibakterijska, dobro vpija vlago in je izredno prožna. Zato je pluta več kot idealen material za izdelavo Birkenstock podplatov.

Seveda pa imajo Birkenstock podplati kar nekaj posebnosti, ki zagotavljajo to udobje: globoko vdolbino za peto, prečno podporo loku stopala, zunanjo in notranjo vzdolžno podporo loku stopala, oporo za prste, prevleko iz velurja in povišan rob podplata. Vsa obutev pa je zaradi čim boljšega prileganja dobavljiva v dveh širinah.

Tudi vsi preostali materiali uporabljeni za izdelavo obutve so v najvišjem kvalitetnem razredu pri obdelavi materialov pa se trudijo, da bi čim bolj obdržali njihove naravne lastnosti. Vse uporabljeno usnje je 3 mm debelo, usnja nikoli ne barvajo z umetnimi barvili in s tem ne zaprejo por, kar zagotavlja naravno zračno prepustnost usnja in seveda je vse uporabljeno usnje naravno.

Zato boste v Birkenstock obutvi povsod po svetu srečevali zadovoljne ljudi brez bolečin v nogah, sklepih in hrbtenici. PRIDRUŽITE SE JIM TUDI VI IN OBDARITE SEBE ALI VAŠE POSLOVNE PARTNERJE Z UPORABNIM IN KVALITETNIM POSLOVNIM DARILOM (za poslovna darila je potrebno obutev predhodno naročiti).

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 51a , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Trgovina na debelo z oblačili in obutvijo Mateja Pavlič s.p.
Davčna št.:
36111481
Kontaktna oseba:
Mateja Pavlič
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
Mobitel:
+386 (0)40 337452
E-mail:
birkenstock@t-2.net
Certifikat