Image
Image
6370
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/290/logonew1242.jpg

TURISTIČNA KMETIJA KORPIČ, VIDEM PRI PTUJU

Dravci 4 , Videm pri Ptuju, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Če si želite nekaj dni oddiha v popolni tišini, se sprehoditi med vinogradi, kolesariti po haloških gričih ali pa samo uživati v pravi domači, kmečki hrani, potem vam predlagamo, da nas obiščete v Dravcih - Haloze. Gre za majhno naselje sredi travnikov in gričev s čudovitim pogledom na Dravsko dolino in grad Borl, videti pa je možno tudi mesto Ptuj. Pogled seže vse do Pohorja, Boča in ostalih okoliških gričev.


Turistična kmetija Korpič se nahaja v osrčju pravih Haloz, kjer se prideluje dobra kapljica. Sprehodite se med vinogradi in poskusite domače vino.


V večini se ukvarjamo s poljedeljstvom, živinorejo in vinogradništvom. Poskusite lahko pravi domači, kmečki kruh, ki ga pečemo v svoji krušni peči ter ostale domače dobrote, kot so meso iz tunke, zaseka ter suhomesnati izdelki. Če pa se želite spočiti ali več dni preživeti v naših krajih, vam ponujamo nastanitve z zajtrkom.


Na kmetiji se nahaja še etnološka zbirka "Od zrna do kruha", ki vsebuje stara kmečka orodja, kuhinjsko posodo, pripomočke ter ostalih eksponatov, značilnih za naš kraj. Zbirko si lahko ogledajo vsi naši gosti, naključni mimoidoči ali večje skupine.


V bližini kmetije so še igrišče za tenis in nogomet ter gugalnice za majhne otroke. Možni so sprehodi po planinski poti in ribolov v reki Dravi ali v lastnem ribniku.


Dobrih 10km od kmetije Korpič so tudi Terme Ptuj.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dravci 4 , Videm pri Ptuju, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Korpič Zvonko - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
47878177
Kontaktna oseba:
Korpič Zvonko
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 509 610
E-mail:
korpic@gmail.com
Certifikat