Image
Image
5946
  • Turizem
  • Turistične kmetije
  • PEČENA POSTRV, ŠPORTNI RIBOLOV, PROSTOR ZA PIKNIK, TURISTIČNA KMETIJA KRANJC, LOKA PRI ZIDANEM MOSTU
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13277.jpg

PEČENA POSTRV, ŠPORTNI RIBOLOV, PROSTOR ZA PIKNIK, TURISTIČNA KMETIJA KRANJC, LOKA PRI ZIDANEM MOSTU

Okroglice 56, 1434 Loka pri Zidanem Mostu

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli v Posavju, kjer so jutra bližja soncu. Dobrodošli ob vznožju Lisce in Lovrenca, katerega pobočje nas vsakega maja razveseli z modrino encijana. Dobrodošli na turistični kmetiji Krajnc - Pavlič na Okroglicah, kjer čista potočna voda nudi zdravo življenjsko okolje za razvoj postrvi.

Vabimo Vaše društvo, Vas osebno z Vašim partnerjem ali z Vašimi vnučki na prijeten spomladanski, poletni ali jesenski izlet. Na naši turistični kmetiji, lahko poskrbimo za voden ogled rastišča encijana na bližnjem Lovrencu ali rastišča rumeno dišeče Azaleje Pontike v Boštanju. Obe botanični posebnosti zacvetita v mesecu maju.

Prav tako Vas popeljemo na ogled ostankov kulturne dediščine - Posavje, ki je poznano kot dolina gradov na obeh bregovih Save, vse do reke Krke. Jeseni poskrbimo za kostanj, ki si ga lahko sami spečete, zraven pa popijete kvaliteten mošt. Vsak dan Vas razvajamo z domačim sadnim ali navadnim kruhom, pečenimi postrvmi in palačinkami.

Za zahtevnejše goste, lahko poleg beluševe, gobove ali goveje juhe za uvod pripravimo dimljeno postrv na rukoli, tunino solato ali namaz na popečenih bučkah, popečene gobe in sezonsko zelenjavo, slane omlete z mesnim ali zelenjavnim nadevom, narezke, sirove coctaile ipd. Kot glavno jed naj ob postrvi omenimo kotlete na žaru, različne pečenke in zrezke, po dogovoru tudi odojek. Solate so z domačega vrta, priloge pa po Vašem izboru. Za posladek Vam pripravimo poleg palačink različne zavitke iz skute in sadja ali domače potice. Za malico pa pripravimo različne mesne obare z zelenjavo in žličniki.

Za skupine z 10 ali več gosti, so cene nižje. Na kmetiji ponujamo opremo za ribolov v lastnih ribnikih, za otroško zabavo so na voljo avtomobilčki, trampolin, bazen in druga igrala. Možen je tudi ogled vzgajališča damjakov (15 minut hoje). Če se odločite za ta del naše dežele, bomo veseli, če se ustavite pri nas, četudi samo na palačinkah!

Naša turistična kmetija vam tako ponuja odlične pečene postrvi, športni ribolov ter prostor za piknik, ki je delno pokrit v primeru dežja. Ob ribniku je prostor tudi za igranje z žogo z vašimi najmlajšimi člani, ki imajo poleg danega prostora tudi prostor z igrali. Sama kmetija se nahaja ob gozdu, kar ji daje še dodatni pridih narave. Zaradi dane lege je na voljo veliko pohodniških poti, kot so naprimer pot na Lovreca, kjer lahko maja uživate na rastoči encijan in je le 45 minut oddaljen od naše kmetije, blizu pa je tudi Lisa.

Vir: http://www.azaleja.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Okroglice 56, 1434 Loka pri Zidanem Mostu

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
EKO-LUČ, AZALEJA, storitve, turistični center, gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
93495447
Naslov:
Okroglice 56, 1434 Loka pri Zidanem Mostu
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 2230 786 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Marjana Pavlič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)31 441148
Mobitel:
+386(0)41 625 693
Telefon:
+386(0)3 5684387
E-mail:
azaleja@amis.net
Faks:
+386(0)7 8162221
Certifikat
Naziv:
EKO-LUČ, AZALEJA, storitve, turistični center, gostinstvo d.o.o.
Naslov:
Okroglice 56, 1434 Loka pri Zidanem Mostu