Image
Image
5818
  • Prevoz potnikov
  • TURISTIČNA LADJICA, VRHNIKA, ELEKTRIČNA LADJICA, KMETIJA KUREN
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4030/turisticna-kmetija-kuren-vrhnika_1708344024.jpeg

TURISTIČNA LADJICA, VRHNIKA, ELEKTRIČNA LADJICA, KMETIJA KUREN

Stara Vrhnika 97, 1360 Vrhnika, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Prva turistična ladjica na električni pogon na reki Ljubljanici!

Prva ladjica na električni pogon na reki LJUBLJANICI. Ekološko čisto in brez hrupa, vas in vašo družbo popeljemo na panoramsko vožnjo po Ljubljanici.
V tišini spokojne reke Ljubljanice boste uživali pogledu na osvetljeni grad in vrbe, ki z vejami segajo v reko in trave ljubljanskega Barja.
Za osvežitev vam bomo ponudili domač jabolčni sok, kozarec briške penine ali odlično belo in rdeče vino.
Po dogovoru vam pripravimo tudi vrhunsko domačo hrano s kmetije odprtih vrat Kuren nad Vrhniko.
Za dogovor in dodatne informacije nas pokličite na 041 460 888.

Doživite Ljubljano z rečne gladine vsak dan.


PONUDBA
Z ladijco Kuren za vas organiziramo ekološko čisto in tiho plovbo po reki Ljubljanici.
Lahko se odločite za panoramsko vožnjo in ogledom mestnih znamenitosti in obronkov Barja z vodne gladine ali za več urno plovbo po reki, ko si poleg ogleda mesta privoščite še daljšo plovbo po Barju proti Podpeči.
Nudimo organizacijo druženja na ladji, primerno za izvedbo raznovrstnih praznovanj, poslovnih srečanj, team buildingov ...


PANORAMSKE PLOVBE
Ponudimo vam lahko panoramsko plovbo po Ljubljanici V MESTO (45 minut) ali pa večurno popotovanje V MESTO IN V OSRČJE LJUBLJANSKEGA BARJA. a ladjici vam postrežemo s pijačo dobrodošlice po izbiri: domači jabolčni sok, kozarec briške penine ali odlično belo ali rdeče vino. Po dogovoru vam pripravimo tudi dober prigrizek.


GREMO V MESTO
V tišini spokojne reke Ljubljanice boste uživali v drugačnem pogledu na središče Ljubljane. Nekoliko odmaknjeni boste lahko opazovali utrip življenja mesta, sprehajalce in razpoloženja gostov v številnih lokalih na nabrežjih. Predstavili vam bomo slikovita pročelja stavb mestnega središča in urejena nabrežja po načrtih avstrijskega arhitekta Alfreda Kellerja (1875-1945). V ozadju srednjeveške Ljubljane boste zagledali hrib z gradom na vrhu. Občudovali boste lahko celo plejado arhitekturnih mojstrovin našega arhitekta Jožeta Plečnika (1872-1957): Tržnico z arkadami ob vodi, Zvonček – mali cvetlični paviljon v obliki templja, Tromostovje, Čevljarski most in Narodno in univerzitetno knjižnico. Ogledali si boste tudi na novo urejene Novi, Dvorni in Ribji trg ter prenovljena obrežja med Tromostovjem in Zoisovo cesto z dodanim zelenjem, po zamislih arhitektov Vesne in Mateja Vozliča iz zadnjih petindvajsetih let. Ob izteku središča mesta, v Trnovskem pristanu se prostor odpre, mojster Plečnik je tam oblikoval pravi obrečni park s stopničastimi ureditvami sprehajalnih poti, z drevoredi vrb žalujk, ki z vejami segajo vse do reke. Breg je vedno živ in poln sprehajalcev in vztrajnih mestnih tekačev, v poletnem času pa po klopeh, ležalnikih in zidcih posedajo bralci, saj jim veliko dobrih knjig ponudi knjižnica pod krošnjami. Na stičišču Ljubljanice in Gruberjevega prekopa boste opazili, na novo urejeno nekdanje ljubljansko kopališče – Špico, delo arhitektov Jurija Kobeta in Roka Žnidaršiča iz leta 2010. Takoj po ovinku, ki ga naredi Ljubljanica proti Ljubljanskemu barju, pa je že naš pristan.


GREMO V MESTO IN V OSRČJE LJUBLJANSKEGA BARJA!
Lahko se odločite za večurno plovbo po reki. Od vstopne točke ob najstarejšem kajakaškem klubu v Sloveniji (1931), s pomola ob FN baru, vas lahko popeljemo pod številnimi mostovi v mesto in nazaj do izhodišča, potem pa še na drugo stran; mimo živ-žava mladih kajakašev in kanuistov, v osrčje Barja, proti Podpeči. Očarali vas bodo z drevjem in grmovjem obraščeni bregovi Ljubljanice, po katerih se spreletavajo številne ptice, pisani metulji in kačji pastirji. Kjer travniki sežejo do vode pa se odpro pogledi na 1107 metrov visoki Krim na južnem koncu barja in vzpetine na obronkih, na močvirske ravnice z njivami in vijoče zelenje, ki obrašča številne odvodne jarke.


ORGANIZACIJA DRUŽENJA
V dogovoru z vami pripravimo in izvedemo druženje na barki. Pot in kraje, ki si jih bomo ogledali bomo izbrali skupaj. Dogovorili se bomo, kaj dobrega
vam pripravimo za pojest in popit. Cena: najem ladjice 150 eur na uro
-Hrana in pijača po dogovoru

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Stara Vrhnika 97, 1360 Vrhnika, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
SLAVKO ČIČMIRKO
Poslovna oblika:
SLAVKO ČIČMIRKO - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Poslovna oblika:
TURISTIČNA KMETIJA KUREN, VRHNIKA
Davčna št.:
29326001
Naslov:
Stara Vrhnika 97, 1360 Vrhnika
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0316 0100 1112 141 (odprt 4.12.2013, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Slavko Čičmirko
Kontaktna oseba:
Slavko Čičmirko
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 350 670
E-mail:
kuren.kmetija@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
SLAVKO ČIČMIRKO
Naslov:
Stara Vrhnika 97, 1360 Vrhnika

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč

Socialno omrežje