Image
Image
6159
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4382/turisticna-kmetija-lukceva-domacija_1684242424.jpeg

APARTMA, SOBE Z ZAJTRKOM IGRE V NARAVI, LUKČEVA DOMAČIJA, KOSTEL Priporočamo

Vrh pri Fari 1, 1336 Kočevje, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Lukčeva domačija je turistična kmetija, kjer se pretežno ukvarjamo s pridelavo in predelavo sadja in lešnikov. Sadje pridelujemo v travniških sadovnjakih, kjer imamo zasajene stare, visokodebelne sorte jablan, hrušk in sliv. Iz ekološko pridelanega sadja stiskamo sok in kuhamo izvrstno žganje »rakijo«.

V več kot sto let stari hiši smo uredili prenočišča za obiskovalce doline reke Kolpe in Kostela. Ob hiši je veliko travnatih površin, kjer se lahko igrajo otroci in zabavajo starejši. Našli boste tudi kotičke in terase za sanjarjenje in oddih v prijetni senci.

Kostelska pokrajina je zelo razgibana in vam ponuja veliko možnosti za hojo in kolesarjenje. V poletni vročini se lahko kopate v Kolpi ali pa iz čolna ali rafta občudujete bregove naše mejne reke. Z domačije je čudovit razgled na Kostelski grad in obširne gozdove, ki dajejo pokrajini prvinski čar.

IGRE

Dan z lokom
Lok, nekoč glavno orodje lovca in vojaka, je danes športni rekvizit, ki človeku pomaga najti svoj notranji ritem. Odločna drža, mirna roka in osredotočen pogled ter strokovno vodstvo izkušenega trenerja vam omogočijo vrhunsko doživetje ob zadetku. Učni streli so usmerjeni v navadno tarčo, ko pa se roka navadi loka, se začne lov v naravi na 3D tarče: medveda, srno, volka, jazbeca, ...

Geolokacijska igra
Ana in Luka sta v bližnjem gozdu naletela na nenavadno skrivnost. Ob drevesnih deblih, v starih štorih, med skalami, pokritimi z mahom, sta odkrila... Podajte se po njuni poti, spoznajte skrivnost in razrešite uganko. Za malimi vrati vas čaka presenečenje.

Dogodivščina poteka na travniku in v gozdu, zato se primerno obujte in oblecite.

Ustvarjalnica
Delavnica peke kruha z lutkovno animacijo za celo družino.

Na kratki lutkovni predstavi spoznamo sestavine, ki jih potrebujemo, da spečemo dober kruh. Simpatične lutke, ki so nastale na podlagi ilustracij v knjigi ZAMESIMO SE, se pohvalijo, zakaj so pomembne in kakšno vlogo imajo v testu. Ko spoznamo sestavine, zavihamo rokave in zamesimo krušno testo. Iz njega oblikujemo prave male pekovske izdelke različnih oblik (štručke, žemlje kajzerice, preste) in še kako obliko iz živalskega sveta. Po dveh urah omamno zadiši po sveže pečenem kruhu.

Ustvarjanje slik z naravnimi materiali
Tudi vi ste lahko umetniki! Vaši znanci vam bodo zavidali.

Naše okolje je neusahljiv vir zanimivih kamenčkov, koščkov lesa, olesenelega rastlinja in gozdnih plodov za ustvarjanje izvirnih podob. Materiali in tehnike izdelave se prilagajajo letnemu času.


NASTANITVE


Jedi
V prijetnem ambientu vam postrežemo z domačimi jedmi. Nudimo enolončnice, mesne jedi s prilogami, narezke, sladice in domači kruh.
V zeleni sobi lahko postrežemo 25 gostom. Poleg ostale pijače točimo domači jabolčni sok in kostelsko rakijo.

CENIK

Rafting
Organiziramo vam spust po reki Kolpi z rafti in mini rafti. Čas vožnje si lahko prilagodite glede na vaše fizične sposobnosti. Na raftingu vas bo spremljal in skrbel za vašo varnost izkušen vodnik z licenco. Raftanje na Kolpi je primerno tudi za otroke. Vsakega od vas bomo opremili z jopičem in čelado, če bo voda in ozračje hladno, pa tudi z neoprenskimi oblačili in obutvijo. Ko boste zaključili z raftingom, bomo šoferje odpeljali po avtomobile.
Druženje boste lahko nadaljevali na pikniku ali ob kateri od športnih aktivnosti na naši domačiji.

Lokostrelstvo

Lokostrelstvo je dinamičen šport, ki je primeren za vse generacije. Združuje fizično moč in psihično stabilnost. Z njim se lahko ukvarjate rekreativno ali tekmovalno. Je oblika vadbe, ki človeka dobesedno zasvoji.
Že od nekdaj je zelo cenjena veščina, saj je bilo od natančnosti strelčevih zadetkov odvisnih mnogo stvari.

ZA SKUPINE

Izleti
Z obiskom Lukčeve domačije si boste popestrili vaš izlet. Na Lukčevi domačiji organiziramo krajše ali celodnevne izlete po Kostelu, kočevski, ribniški dolini in deželi Petra Klepca. Pripravimo vam  zanimivo animacijo in degustacijo. Poskrbimo tudi za dobro hrano in pijačo.

Team building
Za vse, ki si želite zabavnega druženja, utrjevanja medsebojnih vezi in dodatnega motiviranja zaposlenih, smo pripravili zanimiv Team Building program.
Na domačiji imamo prostor, kjer lahko izvajate različna izobraževanja. Sprostitveni program zajema športne aktivnosti: rafting na reki Kolpi, odbojka na travi in lokostrelstvo.
Hrano in pijačo vam postrežemo na lepo urejenem piknik prostoru ali v zeleni sobi. Glede na vaše želje vam izdelamo ponudbo.

Pogostitev ob praznovanju
Z družino, prijatelji, sodelavci in znanci obiščite Lukčevo domačijo, kjer vam bomo pripravili prijetno praznovanje in okusno pogostitev.
V Zeleni sobi imamo prostora za do 25 gostov. Postregli vam bomo z izborom pijač in jedi, za katere se bomo v naprej dogovorili.
Dan boste lahko izkoristili še za sprehod po okolici, krajši izlet do Kostelskega gradu ali do reke Kolpe.


STISKANJE SOKA IZ VAŠIH JABOLK
Mobilna stiskalnica

Polnimo v vaše steklenice s širokim vratom. Steklenice in zamaški morajo biti čisti. S tem zagotovite obstojnost soka vsaj eno leto. Embalažo "bag in box" priskrbimo mi.

Zmleta jabolka stiskamo na tračni preši. Zagotavljamo vam sok iz vašega sadja, če ga pripeljete vsaj 100 kg. Pri manjših količinah pa vam svetujemo, da svoja jabolka združite z jabolki vaših znancev.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vrh pri Fari 1, 1336 Kočevje, Jugovzhodna Slovenija, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Albin Likar
Davčna št.:
26600919
E-mail:
bine.likar@amis.net
Certifikat
Naziv:
Albin Likar

Socialno omrežje