Image
Image
5978
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15354.gif

KMEČKI TURIZEM LOGARSKA DOLINA

Logarska dolina 13, 3335 Solčava, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Ekološka turistična kmetija

Sobe
Na Turistični kmetiji Plesnik je na voljo 5 sob, ki so prijetno urejene, vsaka ima svojo kopalnico. Skupno je na voljo 11 ležišč. Bivanje vam lepšajo domača hrana, domača preprostost in izobilje neokrnjenih naravnih lepot Kamniško Savinjskih Alp.

Ekološka turistična kmetija
Ekološki zajtrk, ki vključuje: svežo skuto, sir, jajca, marmelado, maslo, med, kislo mleko, jogurt, Savinjski želodec, salame, vse pripravljeno po receptih naših babic, nam zjutraj poteši lakoto in nas napolni s pravo energijo za nov dan.
 
Hiša s tradicijo
Hiše s tradicijo so prežete s preteklostjo, ki se izraža v arhitekturi in dekoraciji stavbe, notranjem ambientu in običajih, vse to pa dopolnjujeta primerno okolje in raznovrstna domača hrana. V hišah s tradicijo ima gostitelj vedno čas za kramljanje z gostom.

Gostje želijo spoznati, videti in doživeti kraj, ki ga obiščejo. Ne pritegne jih zgolj hotelska postelja, saj je domača gotovo boljša. Popolnoma drugačno doživetje pa je prenočiti v sobi, prežeti s patino prejšnjega stoletja, ter ob zajtrku kramljati z gostiteljem o starih običajih, preteklosti domačije in kraja.
 
Internetna povezava
Za goste turistične kmetije Plesnik je na voljo BREZPLAČNA brezžična internetna povezava.

Knjižnica
Turistična kmetija ima manjšo knjižnico. Knjige so različnih zvrsti in tudi v različnih jezikih.

Otrokom prijazna kmetija
Za nego otrok so na voljo otroška posteljica, previjalna miza ter banjica za kopanje.
 
Živali na kmetiji
Na kmetiji redimo ovce, krave, prašiče, kokoši. Srečate pa lahko tudi psa in malega vietnamskega prašička.
 
Solčavsko in Logarska dolina
Solčavsko – Evropska destinacija odličnosti 2009 (ker na neponovljiv način združuje ohranjanje narave z življenjem domačinov in zvedavostjo obiskovalcev iz vsega sveta.)

Solčavsko je geografsko zaokroženo območje ob meji med Slovenijo in Avstrijo, v povirju reke Savinje v Zgornji Savinjski dolini, v naročju Kamniško-Savinjskih Alp in Karavank. Posebnost Solčavskega so tri vzporedne alpske, ledeniško preoblikovane doline Logarska dolina, Robanov kot in Matkov kot.

Dva krajinska parka Robanov kot in Logarska dolina, sonaravno gospodarjeni gozdovi, varovana območja v evropski mreži Natura 2000 in čudovite krajinske podobe pričajo o trdni povezanosti domačinov z naravo skozi stoletja.

Logarska dolina - ena izmed najlepših dolin v Evropi
Igra narave je Logarsko dolino ustvarila globoko v osrčju Savinjskih Alp in jo obdala s preko 2000 m visokimi vršaci (Krofička, Ojstrica, Planjava, Brana, Turska gora, Rinke,...). Današnjo slikovito podobo Logarske doline je ustvaril ledenik v zadnji ledeni dobi.
 

Leta 1987 je bila Logarska razglašena za krajinski park. Svoj imidž gradi na sonaravnem trajnostnem razvoju ter na kakovostni turistični ponudbi.Zaradi čudovite lege predstavlja odlično izhodišče za številne atraktivne izlete na vrhove Savinjskih Alp.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Logarska dolina 13, 3335 Solčava, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Turistična kmetija Plesnik, Gregor Plesnik s.p.
Davčna št.:
36493562
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+38641 354 513
Mobitel:
+38641 329 383
Telefon:
+386 (0)3 8389009
E-mail:
tkplesnik@gmail.com
Certifikat