Image
Image
5295
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/276/turisticna-kmetija-pri-andrejevih_1684755109.jpeg

RESTAVRACIJA, SOBE PIVKA, BAZEN, TURISTIČNA KMETIJA PRI ANDREJEVIH

Narin 107, 6257 Pivka, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Sobe obsegajo še mizo, zunanji predel za sedenje ter posteljnino. Na voljo so tudi vrt, oprema za peko na žaru in terasa. Uporabljate lahko prostore za sestanke, skupni salon in informacijski pult, uživate pa v številnih dejavnostih.

Tourist farm Pri Andrejevih se nahaja v Narinu pri Pivki, ponuja pa zunanji bazen, restavracijo in brezplačen WiFi.

Enote nudijo balkon, hladilnik in lastno kopalnico s prho ali kadjo in sušilcem za lase, občudujete pa lahko pogled na gore in vrt. Sobe obsegajo še mizo, zunanji predel za sedenje ter posteljnino.

Na voljo so tudi vrt, oprema za peko na žaru in terasa. Uporabljate lahko prostore za sestanke, skupni salon in informacijski pult, uživate pa v številnih dejavnostih, kot sta kolesarjenje in pohodništvo. Koristite lahko brezplačno parkirišče.

Ljubljansko letališče Jožeta Pučnika je oddaljeno 68 km. 


Turistična kmetija Pri Andrejevih ima že več kot 18 letno tradicijo zagotavljanja gostom udobja in sprostitve na podeželju. Pridružite se nam in raziščite čarobnost podeželja. Smo ekološka kmetija, zato pridelujemo lastno ekološko hrano, od mesa do zelenjave, krompirja, domačega kruha, domačega jabolčnega soka, različnih vrst žganja, sadja,...Poskusite lahko vina najboljših slovenskih vinarjev in lokalna piva. Trudimo se, da iz narave na naraven način dobimo vse, kar lahko preživimo, za to pa potrebujemo veliko izkušenj in znanja, da prisluhnemo naravi. Na naši turistični kmetiji lahko spoznate naše konje in krave, pocrkljate mačke ali poiščete zgodbo o naših čebelah, ki nam dajejo veliko zdravega medu.


-Ponudba

Andrejevi vas bomo presenetili z jedmi iz babičine kuhinje, katerih okus ste že pozabili.  Ste že pokusili  suho župo ali krompir v zevnici? Tu so še ocvrti pršut, zašink,  razne juhe, mineštre, ajmohti, njoki s pršutom, pašta z jurčki. Pripravimo vam še krompirjevo polento, pa koruzno z zelišči ter pečenke pospremljene z  gluhimi štruklji in zelenjavo. Pečemo domač kruh, za posladek so pa potice, kuhani štruklji in sezonske hišne sladice. Vse skupaj boste zalili z izbranimi vini iz Goriških brd, Vipave in slovenske Istre. V naši jedilnici je prostora za 60 lačnih ust.

-Nastanitev

 Privoščite si  počitek v naših prijetno opremljenih sobah z balkonom ter izhodom na teraso. Na voljo je 20 ležišč, lahko pa izbirate med nočitvijo z zajtrkom ali pa polpenzionom. Poleti se lahko osvežite v  zunanjem bazenu.  Če so vse sobe zasedene, lahko prespite na seniku in doživite nepozabno dogodivščino prebujanja ob vonju sena.

 Vabljeni pri Andrejevih!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Narin 107, 6257 Pivka, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Jože Želko - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Davčna št.:
90539346
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
E-mail:
info@andrejevi.si
Certifikat