Image
Image
16723
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45840.jpg

TURISTIČNA KMETIJA PUKLAVEC, MIKLAVŽ PRI ORMOŽU

Zasavci 21, 2275 Ormož, Podravska
TURISTIČNA KMETIJA PUKLAVEC, MIKLAVŽ PRI ORMOŽU https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45840.jpg Zasavci 21, 2275 Ormož, Podravska +386(0)2 7196500 4.9 05 2

Galerija slik

Predstavitev

TURISTIČNA KMETIJA PUKLAVEC, MIKLAVŽ PRI ORMOŽU

Z VAMI IN ZA VAS ŽE OD LETA 2006

REZERVACIJE BREZ POSREDNIKOV IN BREZ PROVIZIJE


Turistična kmetija Puklavec iz Zasavcev leži na vrhu hriba na 300 metrih nadmorske višine, od koder je čudovit razgled na vse strani po okoliških vinorodnih gričih vse do Jeruzalema in dlje. Oko si spočije ob pogledu naokrog v prav vseh letnih časih, še posebej pa jeseni, ko klopotci neumorno vabijo v dobro družbo. Naši vinogradi se nahajajo v osrčju Ljutomersko-Ormoških goric, na Jeruzalemu, Vinskem vrhu, Kajžarju, v Zasavcih in na Kogu, kjer so že davni predniki gojili žlahtno trto in pridelovali odlična vina. Pri družini Puklavec z ljubeznijo, znanjem in marljivostjo obdelujemo 12h vinogradov s 45000 trtami, iz kateri pridelamo čudovita vina, ki že dolga leta razveseljujejo ljubitelje in poznavalce.

Prepustite se domačemu vzdušju, dobri družbi, stari hiši in prijetnemu času, ki se ustavlja ob kozarcu dobrih vin.

V turistični kmetiji Puklavec lahko postrežemo hkrati šestdesetim gostom. V naših prostorih se bodo počutili domače, zbrano družbo pa po želji razveselimo tudi z glasbo. Za vse, ki so potrebni počitka, so pripravljene štiri klimatizirane sobe za osem do dvanajst oseb. Vse imajo svoje kopalnice in seveda prečudovit razgled na okoliške hribe. Kopanja željnim gostom ni težko priti od nas do bližnjih termalnih kopališč, kot so Banovci, Radenci, Moravske Toplice in Lendava. Pri nas si boste lahko oddahnili tudi tisti, ki se na svoj oddih odpravite z avtodomom.


NOČITEV

Za vse, ki ste potrebni počitka ali načrtujete oddih v Prlekiji, so pripravljene štiri sobe za osem do dvanajst oseb. Vsaka ima svojo kopalnico in seveda prečudovit razgled na okoliške griče. Cena nočitve z zajtrkom za osebo znaša 65 EUR+turistična taksa, polpenzion pa 80 EUR+turistična taksa. Na voljo je tudi večje parkirišče, kjer  nudimo kapacitete za popotnike z avtodomom, ki zavijejo v naše kraje. Parkiranje je brezplačno, pri nas pa bomo poskrbeli, da se boste odlično okrepčali in oddahnili preden boste zavili naprej proti cilju.


KULINARIKA

Turistična kmetija Puklavec vam ponuja zraven izvrstnega vina tudi druge dobrote pridelane na naši kmetiji. Naša kulinarična ponudba za goste je zelo pestra. Posebnost naše kuhinje je prav gotovo domači puran, pečen v krušni peči ali martinova gos, pripravljena po domačem receptu. Prav tako nikoli ne manjka dobrih slaščic za najzahtevnejše sladokusce.


VINO

Pri Püklavcu vas bodo postregli z odličnim vinom. Odlikuje se z več nagradami doma in tudi v tujini. Negovana vinska kapljica vas bo razvedrila, očarala in oplemenitila s soncem, ki se v grozdju zbira skozi celo leto. Odlična, z mnogimi nagradami ovečena vina (Chardonay, Savignon, Renski rizling, Muškat otonel, Šipon), so od nekdaj značilnost turistične kmetije Puklavec. Le v lastnih vinogradih pridelano in donegovano žlahtno kapljico, boste lahko poskusili v pristnem okolju temne in vlažne kleti.

Ne bodite presenečeni, če boste prav tukaj užili nekaj tiste pristne svežine in odličnega šipona zaradi katerega se boste k Püklavcu zagotovo vračali kot se lastovke vračajo pomladi.


NARAVA

Od Püklavca vam pogled seže v daljave. Opazujte vinske griče, ki se okrog vas v prelepi krajini Jeruzalemsko Ormoških goric vzpenjajo v rahlem Straussovem valčku.

Zemljevid

Poslovna ocena

2 Mnenja

4.9 povprečje glede na 2 Mnenja


5 zvezdic
2
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Super

    ,

    Super storitev in ciste sobe
  • Prlekija Zakon

    ,

    Super

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PUKLAVEC BLAŽ - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
42254825
Naslov:
Zasavci 21, 2275 Ormož
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0410 3011 3422 135 (odprt 19.1.2010, NOVA KBM d.d.)
Odgovorna oseba:
Blaž Puklavec
Kontaktna oseba:
Blaž Puklavec
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041916343
Certifikat
Naziv:
PUKLAVEC BLAŽ - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Naslov:
Zasavci 21, 2275 Ormož

Kontaktne osebe

Blaž Puklavec

Socialno omrežje