Objave

InfoSlovenija
3913
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew29966.jpg

APARTMAJI APART, BLED

Jermanka 37, 4260 Bled, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

ApArt Bled, Slovenija vam na treh prečudovitih točkah Bleda in njegove slikovite okolice ponuja nastanitve v apartmajih ApArt, počitniški hiši v bližnji vasici Kupljenik, ter dveh apartmajev v alpski starejši hiši v naselju Koritno, Bled.

Bled  z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Lepota gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak vzbujajo izredno prijetne občutke obiskovalcev v vsakem letnem času in zagotavljajo idealne razmere za prijeten oddih ali dejavne počitnice.

Bled privablja poslovneže, umetnike, športnike, raziskovalce, rekreativce, stare in mlade, ljudi z vsega sveta. Z lepoto jih očara in prepriča, da se vedno radi vračajo.

Bled ima blago, zdravo, subalpsko klimo z najdaljšo kopalno sezono od vseh alpskih letovišč. Z grebeni Julijskih Alp in Karavank je zaščiten pred mrzlimi severnimi vetrovi.

APARTMAJI

V prijetnem mirnem okolju se nahajajo apartmaji ApArt. Okoli objekta se daleč naokoli razprostirajo travniki in pašniki. Iz apartmajev lahko uživate v čudovitem razgledu na Julijske Alpe, Karavanke, Bohinjske hribe in Blejski grad.
Tu je moč opazovati različne vrste ptic, ki se zadržujejo v bližnjem zaščitenem mokrišču. Ne bo zgolj slučaj, če boste vsakodnevno tu videvali divjad, kot so srnjad ali poljski zajci.
Le 15minut hoje vas loči od centra Bleda, Blejskega jezera in gradu.

Če si želite sproščujoče počitnice v mirnem okolju, kjer vlada tišina in obožujete naravo, lepe sončne vzhode in zahode, ter poglede na gore, ste željni počitka, je to prava izbira za vaš oddih. Seveda pa se lahko sproščate z različnimi aktivnostmi, ki jih nudi naš kraj z okolico in doživite prave aktivne počitnice.

Apartmaji ApArt so opremljeni z masivnim pohištvom, v podeželskem slogu in poslikavami, ki so značilne za naše kraje. Poslikave na pohištvu in slike, ki krasijo apartmaje sta naslikali akademski slikarki Anja Fabiani in Agata Pavlovec.

Poskrbeli sta za prijetno, toplo vzdušje v ApArt apartmajih tako, da bo bivanje pri nas resnično sproščujoče in domače.

POČITNIŠKE HIŠE

 • Počitniška hiša Kupljenik - Bled
  Prav na koncu vasi, kjer se asfaltirana pot, ki vodi skozi vas konča, se nahaja na lepi, mirni in sončni lokaciji Počitniška hiša Kupljenik – Bled.

  Hiša leži sredi travnikov v dolini pod gozdovi Jelovice na vzhodnem robu vasi. Opremljena je v tradicionalnem kmečkem stilu, zaradi katerega se boste takoj počutili domače in jo sprejeli za svoj začasni dom.

  V pritličju hiše je prostorna kuhinja v kateri je kurišče za kmečko peč, ki se nahaja v veliki dnevni sobi, kopalnica z WC, tušem. Iz veže ob vhodu, se po notranjem lesenem stopnišču povzpnemo v mansardni del stavbe, kjer je osrednji hodnik, tri lepo urejene spalnice vse z po dvema enojnima posteljama , še ena kopalnica z WC in kadjo ter balkon.

 • Počitniška hiša Koritno 1, 2 - Bled
  V hiši sta dva popolnoma ločena apartmaja z lastnima vhodoma.
  Apartma Koritno 1 je v visokem pritličju, apartma Koritno 2 pa v prvem nadstropju. Dostop le tega je po zunanjem stopnišču.REZERVACIJA

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Jermanka 37, 4260 Bled, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Apartmaji ApArt, Viktor Tersoglav s.p.
Davčna št.:
77752546
Naslov:
Jermanka 37, 4260 Bled
Odgovorna oseba:
Viktor Tersoglav
Kontaktna oseba:
Viktor Tersoglav