Objave

InfoSlovenija
4517
  • Turizem
  • Apartmaji
  • APARTMAJI IN SOBE BERNIK, MILOJKA BERNIK S.P., KRANJSKA GORA
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew17131.jpg

APARTMAJI IN SOBE BERNIK, MILOJKA BERNIK S.P., KRANJSKA GORA

Borovška cesta 88a, 4280 Kranjska Gora, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Novozgrajena hiša aktivnega oddiha Bernik se nahaja v samem centru Kranjske Gore, oddaljena le 100m od smučišča in tekaške steze. V poletnem času je odlično izhodišče za planinarjenje, kolesarjenje, nordijsko hojo, igranje golfa in sprehode v naravi.
V neposredni bližini hiše so trgovine, banka, pošta, lekarna in zdravstveni dom.
Bližina smučišča je kot nalašč za družine z otroki in vse, ki želite v času dopusta pozabiti na avtomobile. Zgradili smo prostorno podzemno garažo, kjer so vaši avtomobili in motorji varno shranjeni.

Razpolagamo s skupno 28 ležišči. Apartmaji in sobe so dvo, štiri in šest posteljne, funkcionalno in prijetno opremljene. Hiša ima večji dodaten večnamenski prostor, ki je primeren za druženje gostov, skupinska srečanja in izvajanje predavanjter posvetov za skupine do 30 udeležencev.

Pri nas dobite vse na enem mestu!

Poleg udobne namestitve bomo poskrbeli za vse, kar potrebujete za prijetne počitnice:
Pozimi si boste s posebnimi popusti izposodili in servisirali vso smučarsko opremo v naši izposojevalnici Intersport Bernik - 20m, jo brezplačno shranjevali neposredno na smučišču v naših garderobah in izbirali med bogato ponudbo v smučarski šoli Intersport Bernik.
Poleti vam poleg namestitev nudimo izposojo koles za posameznike, družine z otroki in tudi večje skupine kolesarjev do 50 oseb. Organiziramo in vodimo kolesarske izlete, ter nudimo prevoze do 6 oseb.

Apartmaji in sobe

Navdih za poimenovanje naših novih apartmajev in sob smo dobili v naši prelepi naravi, ki nas obdaja. Sprehod po hiši se pričenja v dolini Krnice in Tamarja, se nadaljuje v kraljestvu voda Peričnika, Mahov in Jasne ter se zaključi na vrhovih gora Razorja, Prisanka in Vitranca v mansardi.

Razpolagamo s skupno 35 ležišči in 12 apartmaji. Apartmaji so dvo, štiri in šest posteljni, funkcionalno in prijetno opremljeni.
V ponudbi lahko izbirate med sobami z zajtrkom in apartmaji. Ob najemu apartmajev vam ob doplačilu pripravimo tudi zajtrk. Vsi apartmaji so opremljeni s TV in internetnim dostopom.

V naši neposredni bližini pa se nahaja več dobrih domačih gostiln in restavracij, kjer vam bodo postregli z odlično domačo hrano.

Hiša ima večji dodaten večnamenski prostor s televizijo, DVD predvajalnikom in ozvočenjem. Primeren je za dnevna in večerna druženja gostov, skupinska srečanja, predavanja ali posvete skupin do 30 udeležencev.

Posebna ponudba

- Brezplačna uporaba brezžičnega interneta
- Brezplačna hramba smučarske opreme v naši garderobi  -  zposojevalnici  na smučišču, neposredno poleg sedežnice Dolenčev rut - glej Apartmaji Bernik- smučišče. 
- Parkirni prostori in garaža
- Izposoja koles v naši izposojevalnici - 40%
- Uporaba žara na vrtu
- Poletna ponudba vodenih aktivnosti za naše goste s posebnimi popusti
- Zimska ponudba vključuje dodatne popuste v naši izposojevalnici smučarske opreme: izposoja in servis smučarske opreme - 20%  in v šoli zimskih športov:  -  skupinski tečaji, vrtec - 20% , individualne ure - 10%.
- Proti doplačilu vam nudimo prevoze do 6 oseb - kombi Volkswagen Transporter.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Borovška cesta 88a, 4280 Kranjska Gora, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Turizem in storitve Milojka Bernik s.p.
Davčna št.:
61089273
Naslov:
Borovška cesta 88a, 4280 Kranjska Gora
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0317 8100 0144 266 (odprt 5.10.2007, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Milojka Bernik
Kontaktna oseba:
Milojka Bernik