Objave

InfoSlovenija
3928
  • Turizem
  • Sobe
  • TURIZEM NA VASI, STARI TRG OB KOLPI, MARIO KAPŠ S.P.
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14344.jpg

TURIZEM NA VASI, STARI TRG OB KOLPI, MARIO KAPŠ S.P.

Prelesje 12, 8342 Stari trg ob Kolpi, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Turizem na vasi Kapš je svoje duri odprl leta 1996. Nahaja se v Poljanski dolini ob Kolpi, v idilični vasici Prelesje. Že samo ime vasice pove, da gre za prelestni konec Bele krajine, kjer vsak popotnik lahko najde nekaj zase. Razgibanost in lepote doline reke Kolpe vam nudijo možnost kolesarjenja, ribištva, pohodništva, čolnarjenja, kopanja, ogleda naravnih in kulturnih znamenitosti ali pa zgolj počitek v prijetnih zvokih neokrnjene narave. Po dnevnih dogodivščinah je Turizem na vasi Kapš pravi naslov za okrepčilo in miren spanec.

PRENOČIŠČA

Štiri prijetne in prostorne sobe skupaj nudijo do 21 ležišč. Večina sob je opremljena s televizorjem, vse pa imajo dostop do interneta.

Kraljevska soba nudi 6 ležišč (ena zakonska postelja in dva pograda). Ima balkon z lepim pogledom na Kolpo. V sobi je televizor, omogočen pa je tudi dostop do interneta.

Damska soba nudi 3 ležišča (ena zakonska postelja in ena navadna postelja) ter pomožno ležišče za dve osebi. V sobi je televizor, omogočen pa je tudi dostop do interneta.

Lovska soba nudi 4 ležišča (ena zakonska postelja in pograd). V sobi je televizor, omogočen pa je tudi dostop do interneta. Soba je v pritličju in omogoča lahek izhod iz hiše.

Kmečka soba nudi 6 ležišč na pogradih. Zelo primerna je za manjšo skupino gostov, ki so se odločili za spust po Kolpi z rafti. Soba je v pritličju in omogoča lahek izhod iz hiše. Omogočen je dostop do interneta.

LETNA TERASA

Velika zunanja terasa sprejme do 60 ljudi, kjer lahko gostje ob lepem vremenu proslavijo osebne praznike, obeležijo kulturne in druge dogodke ali organizirajo zanimive turnirje (košarkarskega, šahovskega, turnir v namiznem nogometu…).

OKREPČILA

V prijetnem in svetlem prostoru lahko v miru obedujete in spijete osvežilno pijačo.

PROSTOR ZA PIKNIK S KAMINOM ZA ŽAR

V bližini hiše je velik kamin, kjer lahko s prijatelji nemoteno pripravite okusne jedi na žaru. Primerno za manjšo skupino gostov (cca. 15 oseb).

PROSTI ČAS IN REKREACIJA

Letna terasa ima svojo posebnost – koš, kjer lahko preverite svoje košarkarske sposobnosti. Pri nas ne bodo razočarani niti ljubitelji kraljevske igre – šaha, saj je šahovnica s figurami vedno pri roki. Ljubitelji hitrih družabnih iger pa se lahko pomerite tudi v namiznem nogometu. Neposredna bližina Kolpe gostom v poletnem času omogoča kopanje, skozi vse leto pa si po mejni reki lahko privoščite nepozaben spust z rafti ali pa si v spremstvu ribiškega domačina pridobite novo ribolovsko izkušnjo. Razgibanost in lepota doline so lahko zanimivi tudi za radovedne pohodnike, kolesarje in ljubitelje rolanja.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Prelesje 12, 8342 Stari trg ob Kolpi, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TURIZEM NA VASI KAPŠ GRAND KOLPA, MARIO KAPŠ S.P.
Davčna št.:
92543197
Naslov:
Stari trg ob Kolpi, 12 Prelesje
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0254 8026 2347 934 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Kapš Mario