Image
Image
4892
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81651.jpg

KVAČKANJE UNIKATNI IZDELKI PLETENJE

Mihalovci 43, 2259 Ivanjkovci, Podravska
KVAČKANJE UNIKATNI IZDELKI PLETENJE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew81651.jpg Mihalovci 43, 2259 Ivanjkovci, Podravska 4.5 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Sem Štefanija  iz okolice Ormoža.Živim med samimi čudovitimi vinorodnimi kraji po katerih potekajo vinske in turistične ceste.

Odločila sem se da svojo umetniško in ustvarjalno žilico združim  in je nastal  UNIKATKO  SANI.

Z raznimi ročnimi deli sem se že ukvarjala v rani mladosti,vendar samo za svojo dušo.Začela sem najprej z izdelovanjem  enostavnih izdelkov in pri tem pridobivala nove spretnosti  s tem pa so se porajale nove ideje.Nastajali so zahtevnejši izdelki in mi ob uspehu ali pohvali dajali novi zagon.

Mnogo idej  kakor tudi dobronamernih kritik sem dobivala od obiskovalcev naših vinorodnih krajev in toplic katere so v okolici.

Izdelki so narejeni ročno iz različnih materjalov zato tudi unikatni.

Z kvačko in nitjo se izdelujejo najrazličnejši spominki kot so: labodi, košarice, figurice, še posebej znano za naše območje štorklja in grozd. Potem najrazličnejši  prtički kakor tudi večje stvari.

Poraja se ideja za izdelovanje damskih torbic,otroških nahrbtnikov in drobižnic v obliki živalic za otroke.

Z kvačko in nitjo se da naredit čudoviti nakit za vse priložnosti ob dodatkih najrazličnejših perlic. Dela se tudi nakit samo iz perlic ali nakit na osnovi svile to so najraličnejši medaljoni,prstani,uhani,ki imajo pod steklom čisto svilo najpogosteje del cveta.

Z volne se delajo otroški copati,kape ,najrazličnejši šali  za otroke in odrasle.

Dekorativni predmeti na osnovi mreže z kombinacijo kvačkanja.Ti izdelki so namenjeni namesto prtička na mizo ali kot stoječi za salvete z priborom,za začimbe ,košarice za sadje in luči. Izdelek se samo stušira ter ostane v isti obliki.

Najbolj zahtevno je delanje v ORIGAMI 3D tehniki.To so izdelki iz papirja v japonski tehniki.Papirčki so večkrat prepognjeni potem sestavljeni v oblikokot so labodi,košarice itd. Že majhen labod z dodatkom labele je lahko izvstno darilo ali mala pozornost.

Mnogi se sprašujejo kako to čistit če je iz papirja.Nič enostavnejšega.Izdele pošpricate nalahko z sprejem za lase,da se naredi glazura nato pa samo z fenom pihate prah z izdelka.

Za moški spol se izdelujejo najrazličnejše steklenice obkvačkane v oblačilo žensk,steklenice z žganjem v katerih je sestavljena lestev z izpisanimi željami in brinom,ki da žganju poseben okus.

Te svoje izdelke prodajam občasno v termah vPrlekji in Prekmurju,na raznih kulturnih prireditvah,na večjih sejmih,po spletu.Izdelek tudi pošljem po pošti.Po novem pa se da izdelke videti kakor tudi kupiti na sedežu  firme,kjer mam mali raztavni atelje.

Med izdelki se najde za vsakega nekaj od otrok do najstarejših za vse priložnosti kot so rojstni dnevi,krst,poroka,obletnica,birma,maturanski plesi itd.

Z vesljem naredim tudi po naročilu,zaupajte mi svoje želje,da  jih skupaj uresničimo.

Na koncu bi vas še povabila če se boste nahajali v tem delu Prlekije,spoznavali naše lepote in znamenitosti,da me obiščete samo za ogled ali da ponesete lep spominek na te prečudovite kraje domov.

Vir: unikatni izdelki


Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

4.5 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Spoštovana. Gospa stefanija vasi izdelki so mi zelo všeč tako da se kmalu oglasim pri vas.

    ,

    Izdelki so zelo lepi.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Mihalovci 43, 2259 Ivanjkovci, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
UNIKATKO SANI, Štefanija BADNJEVIĆ s.p.
Davčna št.:
95951911
Naslov:
Ivanjkovci, 43 Mihalovci 2259
Kontaktna oseba:
Štefanija Badnjević
Govorimo:
 SI
 HR
 BA
 RU
Mobitel:
068 609833
E-mail:
stefanija.badnjevic@siol.net
Certifikat
Naslov:
Ivanjkovci, 43 Mihalovci 2259

Socialno omrežje