Image
Image
6482
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5542.jpg

AVTO KAMP AJDOVŠČINA APARTMAJI PIKNIK PROSTOR

Lokavec 46 a , 5270 Ajdovščina, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

Kmetija mlade družine Kompara, ki leži v vasici Lokavec, od Ajdovščine oddaljeni le tri kilometre, je naslonjena na pobočje Gore pod Čavnom.

Na kmetiji, kjer je primarna dejavnost sicer usmerjena v govedorejo, znajo odlično vihteti kuhalnico. Goste, ki lahko domujejo v dveh sodobno opremljenih apartmajih razvajajo z odličnimi zajtrki, kjer so v ospredju domači suhomesnati izdelkih (salame, vratovina, pršut ...), h katerim se odlično poda v domači pečici spečen kruh. Babica Marija Rosanda na mizo postavi tudi frtaljo s sirom in pršutom ali prepognjeno palačinko z različnimi nadevi, med katerimi brbončice najbolj navduši tisti z okusom po domači marelični marmeladi. Tako, da za vse, ki obožujete domače jedi lepo vabljeni, da poskusite naše hišne dobrote.

Kmetija ponuja odličen prostor za piknik, prijazna je tudi do družin z otroci, ki imajo za igro na voljo otroška igrala, travnato igrišče za badminton, seveda pa se lahko v vsakem trenutku dodobra spoznajo z domačimi živalmi (kobilo Ričo, kozami ...) ali preprosto odkrivajo lepote življenja v naravi.

Kmetija je odlično izhodišče za obisk različnih naravnih in kulturnozgodovinskih znamenitosti. K obisku vabijo Vipava, samostan v Vipavskem Križu, Ajdovščina...

Ljubitelji pohodništva se lahko vzpnete na Goro, Čaven, Golake, Malo goro ..., ljubitelji kolesarjenja pa nikakor ne smete izpustiti odkrivanja lepot Vipavske doline.

CENA:

1 nočitev z zajtrkom: 2 osebi in več: 25,00€/osebo


Cena se sproti spreminja tako, da prosimo pokličite.

Apartmaja sta v mansardnem delu stanovanjskega objekta. Gostje imajo pred vhodom v apartmaje svoje parkirno mesto. Apartmaja imata predsobo, kuhinjo z jedilnico, WC s tušem, spalnico, balkon, TV in brezžični internet. Nočitev nudimo največ šestim osebam, mogoče pa je prespati tudi na dodatnem ležišču.

Upam, da vas je naša ponudba navdušila in da se kmalu vidimo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Lokavec 46 a , 5270 Ajdovščina, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TADEJA CURK KOMPARA - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI
Davčna št.:
48672190
Certifikat
Naziv:
TADEJA CURK KOMPARA - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI