Image
Image
10340
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2157/velodrom_bike_expert_novo_mesto_servis_koles_kolesarska_oprema_spletna_trgovina__16_-1648121425.png

VELODROM, BIKE EXPERT, NOVO MESTO, SERVIS KOLES, KOLESARSKA OPREMA, SPLETNA TRGOVINA

Košenica 33, 8000 Novo Mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Velodrom, Marjan Zver s.p., se ukvarja z več dejavnostmi in sicer:

SERVIS KOLES

SPLETNA PRODAJALNA
namenjena športnim navdušencem – atraktivna spletna prodajalna športnih artiklov namenjenih vrhunskim in rekreativnim športnikom, ter vsem, ki se ukvarjajo s športnimi aktivnostmi na prostem, v okviru fitness centrov ali zavetju svojega doma. Na spletni strani lahko izbirate in kupujete med izdelki, ki so namenjeni kolesarstvu, teku, pohodništvu in splošni rekreaciji. V slednjo sodijo Skike, Nordijska hoja in vse bolj popularna TRX vadba. Zelo bogata je tudi ponudba specialnih tekstilnih izdelkov kot so, kompresijska oblačila in aktivno perilo. Še posebej kompresijska oblačila, postajajo obvezni del športne opreme, vedno več športnikov in rekreativnih navdušencev.

VODENJE

Dolenjska pokrajina je razgibana in zelena. Obilica gričev, travnikov, gozdov, rek in potočkov omami vsakega obiskovalca, ki ga pot namenoma ali ne namenoma zanese v naše kraje. Nad vsem tem pa kraljuje Trdinov vrh s svojimi 1167 metri nad morjem.

Dolenjska je vedno nekako veljala za deželo cestnih kolesarjev, zato ni slučaj, da prav iz teh koncev izhaja nekaj vrhunskih cestnih kolesarjev, ki so svoj pečat pustili na najvišji ravni svetovnega kolesarstva. Vendar pa se časi spreminjajo in z mladim rodom jih je vse ve, ki so doma bolj v gozdu kot na cesti. Bolj jih privlači strmo pobočje prepredeno z koreninami in skalami, kot gladka asfaltna cesta. In za tako početje je na Dolenjskem res veliko možnosti.

V našem podjetju Velodrom.si, slišimo tudi na ime BikeGalaxy Dolenjska in smo dolenjski podaljšek agencije BikeGalaxy. Zraven prodaje vrhunskih gorskih koles in odličnega servisa, ponujamo tudi vodene gorsko kolesarske ture, posameznikov in skupin, organizacijo rojstnih dnevov na MTB spretnostnem poligonu Zverinice in team buildingov. Izposojo in najem gorskih koles, na voljo pa je tudi kombi in prikolica za prevoz kolesarjev. Za organizacijo in vodenje poskrbijo licencirani vodniki gorskega kolesarstva.

V nadaljevanju ponujamo nekaj predlogov za kolesarske ture, za katere nas lahko najamete. Seveda pa nas lahko kontaktirate in izrazite svoje želje. Dogovorili se bomo in pripravili turo, ki bo ustrezala vašim željam. V vsake primeru vas z veseljem popeljemo naokoli in vam omogočimo, da spoznate Dolenjsko tudi na dveh kolesih.

Za vse informacije in vaše želje smo na voljo na telefonski številki 041/967-153 ali elektronskih naslovih: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Odločate se lahko med celodnevno turo (več kot 5 ur) ali poldnevno kolesarsko turo. Na vašo željo pa lahko organiziramo tudi več dnevno kolesarjenje. Na turi lahko pedelirate ali se odločite za prevoz s kombijem (Shuttle).  

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Košenica 33, 8000 Novo Mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
VELODROM, Marjan Zver s.p.
Poslovna oblika:
VELODROM, kolesarski servis in trgovina, Marjan Zver s.p.
Davčna št.:
81280459
Naslov:
Košenice 33, 8000 Novo mesto
Poslovna enota:
Ob težki vodi 36, 8000 Novo Mesto
Odgovorna oseba:
Marjan
Mobitel:
+386 (0)41 967153
E-mail:
servis@velodrom.si
E-mail:
info@velodrom.si
Certifikat
Naziv:
VELODROM, Marjan Zver s.p.
Naslov:
Košenice 33, 8000 Novo mesto

Kontaktne osebe

Povpraševanje