Image
Image
5017
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

VERTIKALA-X, SPECIALIZIRANA GRADBENA DELA, MEŽICA

Dobja vas 186, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška

Predstavitev

Podjetje VERTIKALA-X d.o.o. združuje ljudi, ki so v svojem poslovnem in zasebnem življenju nabrali izkušnje ter strokovnost, na podlagi katerih so sposobni naročene projekte realizirati kakovostno, z minimalnimi stroški ter s hitrim odzivnim časom. Pri realizaciji projektov so upoštevane tako zakonske zahteve in standardi, kot tudi želje naročnikov.

Z novimi tehnologijami in neprestano izpopolnjujočim se ter dovršenim pristopom k izvedbi projektov naročnikom ponujamo cenovno ugodnejšo izvedbo. Izvršena dela pa z izstopajočo kakovostjo in dolgimi garancijskimi pogoji dodatno prepričajo kupca, da se znova odloči za nas. S svojimi storitvami smo že prepričali zahtevne naročnike v državah Evropske unije, predvsem na Švedskem in v Avstriji, v bodoče pa želimo svojo dejavnost širiti tudi na druge trge EU in izven. Z dolgoročno rastjo, permanentnim strokovnim usposabljanjem in stalnim izobraževanjem svojih sodelavcev zagotavljamo stabilno podjetje in ostajamo eden izmed vodilnih ponudnikov svojih storitev v Sloveniji.

DEJAVNOSTI

ENERGETSKA SANACIJA IN ZAŠČITA OBJEKTOV
Ker so energenti iz dneva v dan dražji, je pravilna energetska izvedba objekta vse pomembnejši faktor tako pri novogradnjah, kot tudi pri energetskih sanacijah obstoječih objektov. S tem, ko izvedemo primerno toplotno zaščito objekta, pripomoremo k zmanjšanju stroškov ogrevanja ter s tem k manjšemu obremenjevanju okolja. V veljavi je Pravilnik o toplotni zaščiti in učinkoviti rabi energije v stavbah, ki opredeljuje tehnične zahteve, ki morajo biti na področju toplotne zaščite izpolnjene za učinkovito rabo energije v stavbah. Pravilna izbira debeline izolacije fasade, podstrešja, strehe ter pravilna izbira oken se določi s pomočjo energetskega izračuna, ki ga opravi naš stalni strokovni sodelavec.

PROTIKOROZIJSKA ZAŠČITA
Korozija je skupek kemijskih in elektrokemijskih reakcij, ki povzroča poškodbe ali popolno uničenje materiala. Med korozijske pojave spada tudi rja na železnih in jeklenih objektih. Tipično za korozijo je, da poškodbe navadno niso porazdeljene enakomerno po celotni površini objekta, ampak se pojavijo posameznih mestih. Posebno nevarna je korozija, ki se pojavlja v raznih precepih in razpokah pri zelo obremenjenih nosilnih konstrukcijah. Zaradi najrazličnejših dejavnikov, ki lahko povzročijo korozijo, je potrebno s pomočjo preiskav določiti pravi vzrok za vsak posamični primer in na osnovi le-tega je mogoče opredeliti tudi pravilno tehnologijo za izvedbo sanacije.

SANACIJA IN ZAŠČITA BETONA
Beton je umetni kamen, ki nastane s strjevanjem mešanice cementa, agregata in vode. Ker so vse glavne sestavine betona anorganskega značaja, je dolgo prevladovalo mnenje, da je beton neuničljiv in večen material. Da je to mnenje zmotno, dokazujejo številni betonski objekti, ki že po 10 letih kažejo vidne znake korozije in propadanja. Eden najpogostejših vzrokov za poškodbe na armiranobetonskih konstrukcijah je korozija armature. Nastali korozijski produkti imajo večji volumen kot jeklo, zaradi česar pride okrog armature do pomanjkanja prostora. Pritisk, ki pri tem nastane, povzroči, da beton odstopi od armature. Tak beton je potrebno čim prej sanirati, saj prične, ko je enkrat poškodovan, izredno hitro propadati. Beton saniramo z različnimi materiali in z različnimi tehnologijami, odvisno od objekta in njegove obremenitve.

VIŠINSKA DELA
Višinska dela so skupni imenovalec vseh zgoraj opisanih del. Izvajamo namreč sanacije in zaščite ter barvanje in fasaderska dela, vse to na višini. Poleg teh del izvajamo tudi čiščenje steklenih površin, razne montaže in demontaže na težko dostopnih mestih ter meritve in preglede objektov in konstrukcij. Pod pojmom višinska dela razumemo tista dela, ki jih izvajamo na poseben način, in sicer z vrvno tehniko, z visečimi odri ali z dvižnimi košarami. Pristop k izvedbi del na takšen način predstavlja za investitorja bistveno cenejšo in hitrejšo rešitev kot izvedba del s pomočjo gradbenih fasadnih odrov.  

GRADBENI INŽENIRING
V začetnih letih delovanja smo spoznali, da lahko s svojo ponudbo na večjih projektih večinoma nastopamo zgolj kot podizvajalec, kar pa je velikokrat oviralo naš razvoj in možnost  celotne kakovostne ponudbe, ki je na razpolago investitorjem.


REFERENCE

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dobja vas 186, 2390 Ravne na Koroškem, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
VERTIKALA-X specializirana gradbena dela d.o.o.
Davčna št.:
59897422
Naslov:
Dobja vas 186, 2390 Ravne na Koroškem
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Certifikat
Naziv:
VERTIKALA-X specializirana gradbena dela d.o.o.
Naslov:
Dobja vas 186, 2390 Ravne na Koroškem