Image
Image
2994
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45239.jpg

VILLA ROZA, SPLIT

21222, Sevid , Split

Galerija slik

Predstavitev

Sevid je majhen kraj za počitnice v Dalmaciji z najčistejšim morjem, obdan z majhnimi otoki, neokrnjene narave in Villa Roza je ravno pravi kraj, kjer ne bo gneče na vašo intimno počitnice brez lastnikov. Če ste zainteresirani za nočno življenje, je le 15 minut, v bližini Rogoznice, Primošen, Marina, Trogir.

Letališče je v bližini Trogirja. Zakupljiva je cela hiša, ameriški stil (ima 2 izhoda) in obsega: tri sobe za šest ljudi (lahko dodamo jaslice brezplačno), kopalnica s tušem in veliko teraso s pogledom na morje in otoke, notranje stopnišče v pritličju zkuhinja skupaj s pomivalnim strojem, jedilnico, dnevno sobo, satelitsko televizijo in klimatsko napravo, teraso pred vhodom v hišo z lepim vrtom.

Cena vključuje brezplačne brisače in posteljnino. Parkiranje je brezplačno za 4 avtomobile. Pogled z balkona je na morje, kjer si lahko spijete prvo skodelico kave z zvokom galebov. Za vzdušje so zaprti kamin (žar) z lesom in pogostitev z lokalnim oljčnim oljem. Trgovina, restavracija in kavarna z brezplačnim WIFI, so le 15 minut peš in z avtom 5 minut. Območje je idealno za kopanje, sončenje, potapljanje, surfanje in ribolov.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
21222, Sevid , Split

Dodatna kontaktna okna

Poslovna enota:
Alina 16
Kontaktna oseba:
Roza Bradarić
Mobitel:
+385 098317054
Telefon:
+385 021373445
E-mail:
rozabradaric@gmail.com
Certifikat